NAVIJAČ KRITIČNO: Pucnjava i masovna tuča Delija i Grobara na Novom Beogradu!

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
NAVIJAČ KRITIČNO: Pucnjava i masovna tuča Delija i Grobara na Novom Beogradu! Policija s kalašnjikovima blokirala kraj

U naselju Dr Ivana Ribara iza restorana “Staro ognjište” na Novom Beogradu večeras nešto pre ponoći došlo je do tuče i pucnjave između navijača.

Na licu mesta je Interventna policija naoružana kalašnjikovima.

Prema nezvaničnim informacijama, u sukobu ima povređenih.

Kako je rečeno iz KBC Zemun, jedna osoba je životno ugrožena i na reanimaciji, a jedna je lakše povređena.

Upucan je muškarac u stomak, koji je prebačen na reanimaciju i životno je ugrožen. Takođe, u istom incidentu je lakše povređena još jedna osoba.

Kako su kazali u Hitnoj pomoći pacijent koji je upucan prebačen je u KBC “Zemun” na reanimaciju i životno je ugrožen.

Naselje su opkolili pripadnici interventne policije, koji su bili naoružani do zuba kalašnjikovima, a takođe je stiglo i nekoliko vozila hitne pomoći.

Kako su potvrdili zaposleni iz obližnjeg kafića, došlo je do incidenta između navijača Delija i Grobara.

– Bila je opšta pucnjava. Mnogo ih je bilo. Ima povređenih i ranjenih – ispričao je jedan od svedoka.

Više od 20 vozila je zbog incidenta blokirano na raskrsnici kod ulice Ivana Ribara.

Kurir.rs

Nisu to huligani, ako imaju naoružanje, to su kriminalci.

I jedni i drugi su kriminalci, samo što imaju različite svinjoglave kriminalne šefove.

- - - - - - - - - -

Među njima ima i visokoobrazovanih i onih sa iztančanim osećajem za umetnost...

Za ovo boldovano: piše se "istančanim". :mafijas:

Ne znam sto postavljas tu sudijsku kradju od utakmice, Nan- siptarizanski jadnice.

Ovako se osvajaju regularne titule, sa 32 boda prednosti, a ne sudije,savez, gebels medijiska hajka, albanski, muslimanski, ustaski , nato lobi, partijska, rezimska i opoziciona mafija, mup znacke, pritisci ,ucene i jedva bod prednosti u zadnjem kolu uz opljackane derbije. Koje necemo priznati kao ni otetu titulu.

MI SMO SAMPIONI!

dakle glodari nocu precrtaju ko pickice grafite nbgd delija , ..a posle ko misevi beze u svom kraju i dobiju batine..
pa se posle zale njihovim medijima i vlastima da falsifikuju pricu o tome ko je cije grafite prvi napao.
Poput lazljivog Monda, i ko zna koji jos medij spinuje za njihovu stvar. Zeleci da ih prikaze jadnim zrtavma .

Apelujem na sve zvezdase i one koji nisu u grupama da udare po svim grobarskim grafitima koji ruze nas grad, i najpre gtr muralima po dorcolu i centru, itd!
Vlasti ne postuju zakone o fasadama i spomenicima
Ima nas duplo vise, ne daj manjini da uz pomoc murije, crta murijale i hvali se po ustaskim medijma.
Za najnoviju bruku su nacrtali zvezdasicu Tanju boskovic, ce tek biti kaznjeni.
Nema dovoljno fasada i zidova u gradu koliko Zvezda ima legendi sportskih i navijackih. I stoga nema smisla crtati nase ljude. Zato njihove kvazi umetnicki pokusaj obmane unistiti!

Dosta smo mi vas gtretarde pustili da zvrljate pod izgovorom da tako kanalisete bes dok vas Zvezda ]ebe i na prvom je mestu dve godine, a sad jajarama smeta nasa umetnost u nekom tamo 37, 72 bloku.bogu iza ledja.
Grafitaski rat moramo dobiti u nasem gradu zagrepcani ne smeju prljati zidove franjinim bojama. Svi u napad!

Doduse ta gtretardirana gamad je manje zlo od ovih znackatraza parapolitickih. No svejedno, dobar grobar je onaj.. izgazen.

Kamo srece da su sve Delije krenuli u deratizaciju grada i gonjenje stoke lopovske i pre ovog napada na nase umetnicke murale i grafite.
Sns Mupovci prdizanski malobrojni poceli vec da tripuju da su zasticeni, da smeju da provociraju posle kradje neregularne titule vodjeni nabijenim rezimskim organom u svom anusu sto im namestise, pa i da nose utoke, ko krimos vazura. a usput su im puna usta vucica.
A mi normalni crveno-beli navijaci posle nevoljno moramo nositi iste ko cetnici u samoodbrani od prtizanskih bandita, iako znamo da smo jaci i na ruke i sa motkama, a pogotovo na fudbalskom terenu kad je regularna utakmica.

Pravi Zvezdini navijaci usled ove opljackane titule, pravu metu napada na ulici treba da imaju u vidu lopova koji nas sabotiraju par decenija da vladamo evropom, mocnika politickih clanova uprave jsdp, saveza, medijskih botova, zlih masona, i pickica iz njihovog tima, kao sto je lesonardo koji treba biti udaren pesnicom u svakoj prilici ako ga neko sretne u gradu, i potom proci nekaznjeno od sudstva, kao sto taj garavi gej brazilac za tri udaranja bez lopte u derbiju nije ni zuti karton dobio?! ni kaznu. A kamoli da im je Kokeza oduzeo bodove za rasistu trenera i registrovanog igraca bez lekarskog uverenja?!.
Ovaj pistolj u mom avataru je namenjen tom nivou, a ove huliganske bandice, ja mogu malim prstom da bijem, a domali nozni prst da im guram u otvore dok leze na zemlji. Tako da za te klinacke tuce oko zgrada sam protiv upotrebe oruzja i osudjujem prekomerno nasilje. ali ipak zalazem se da se donese konacna odluka o deratizaciji glodara i njhovog kluba iz naseg grada i zemlje, a kamoli da se svakom zvezdasu dodeli sprej u ruke. Jednostavno zajdnicki suzivot sa onima koji ne vole moj crveno-beli beogradski klub je nemoguc, bili oni crni, plavi, teget i zbog tih tenzija citava Srbija stagnira. Delije su najjace. Samo Zvezda da postoji, ostalo ukinuti[/COLOR].

Inace jedni mediji pominju 72 blok, drugi, 45. treci 63 blok...
ko zna koji je, mozda to ukazuje da se nije ni desila nikakva prava tuca.

Bitno je uplesti 45i zbog Vucicevog kraja. A i Radovan se krio tu negde .

Bio sam jednom u 45, ali se ne secam 72 i 63 da sam zalutao tako daleko, pa ne mogu da preuzmem odgovornost da je moj duh proizveo ovaj napad... kao sto sam proizveo napad na Mamica.

A ovaj andjus dramoser, sa prljavim kurirom su postali jos smesniji i tuzniji sa njihovim napadima, klevetama i kukumakanjem.

A kad ih stvarno napadnemo bice kao bajka o decaku koji je vikao vuk, a niko ga vise ne slusa.

Među njima ima i visokoobrazovanih i onih sa iztančanim osećajem za umetnost...

И не само то, међу њима се можда крије и будући премијер и председник, зар није Вучић некада био управо навијач са врућег нбг асфалта, а онда је ушао у СРС и повео Србију напред.

- - - - - - - - - -

Срећне земље имају колонијалне ратове у које пошаљу овакву господу.

И друштво је на добитку, посебно ако се из рата ни не врате.

Е па ми смо последњи колонијални рат изгубили 1999, колоније отишле, осим Уже Србије и Војводине, а овакви остали да се боре за идеал звани лова у осиромашеној метрополи.

Back