Navaljni sakupio potpise, predao dokumenta za kandidaturu

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
ДОБАР РЕЗУЛТАТ НАВАЉНОГ ПОКРЕНУО БИ ЗАМАЈАЦ ПРОМЕНА У РУСИЈИ И ОЗНАЧИО ПОЧЕТАК КРАЈА ПУТИНОВЕ СТРАХОВЛАДЕ! НАПРЕД НАВАЉНИ!

http://www.tanjug.rs/mobile/full-view.aspx?izb=375985

Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni danas je preskočio prvu prepreku na putu ka učešću na predsedničkim izborima 2018, sakupivši više nego dovoljan broj potpisa kako bi Centralnoj izbornoj komisiji predao dokumenta potrebna za predsedničku kandidaturu.

Tan2017-12-24_191826519_1.jpg

MOSKVA - Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni danas je preskočio prvu prepreku na putu ka učešću na predsedničkim izborima 2018, sakupivši više nego dovoljan broj potpisa kako bi Centralnoj izbornoj komisiji predao dokumenta potrebna za predsedničku kandidaturu.

Centralna izborna komisija, koja je ranije saopštila da se on ne može kandidovati jer je osuđen na uslovnu kaznu zatvora, sada ima na raspolaganju pet dana da odluči da li će Navaljni biti registrovan kao predsednički kandidat, prenosi Rojters.

MOSKVA - Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni danas je preskočio prvu prepreku na putu ka učešću na predsedničkim izborima 2018, sakupivši više nego dovoljan broj potpisa kako bi Centralnoj izbornoj komisiji predao dokumenta potrebna za predsedničku kandidaturu.

Preskocio je tek kad te potpise proglase validnim. Sve dok se to ne desi, dzaba je krecio.
I oni moji iz PVO su takodje predali potpise ali su potpisi proglaseni nevazecim....:neutral:

ДОБАР РЕЗУЛТАТ НАВАЉНОГ ПОКРЕНУО БИ ЗАМАЈАЦ ПРОМЕНА У РУСИЈИ И ОЗНАЧИО ПОЧЕТАК КРАЈА ПУТИНОВЕ СТРАХОВЛАДЕ! НАПРЕД НАВАЉНИ!

http://www.tanjug.rs/mobile/full-view.aspx?izb=375985

Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni danas je preskočio prvu prepreku na putu ka učešću na predsedničkim izborima 2018, sakupivši više nego dovoljan broj potpisa kako bi Centralnoj izbornoj komisiji predao dokumenta potrebna za predsedničku kandidaturu.

Tan2017-12-24_191826519_1.jpg

Centralna izborna komisija, koja je ranije saopštila da se on ne može kandidovati jer je osuđen na uslovnu kaznu zatvora, sada ima na raspolaganju pet dana da odluči da li će Navaljni biti registrovan kao predsednički kandidat, prenosi Rojters.

Kao pristalica Navalnog dali bi mogao ukratko da nam izlozis njegov program u spoljnoj politici ako dodje na vlast.
Hvala u napred.

Rekoh ja ovde, prerano ste se radovali gospodo:

http://www.interfax.ru/russia/593352

Centralna Izborna Komicija odbila registraciju Navaljnog!

ЦИК отказал Навальному в регистрации

Tako je to u fasistickim drzavama...

Ruska vlast je ovim napravila sasvim ocekivanu glupost, isto onako kao kad su odbili da registruju PVO.

Zasto ocekivana glupost?

Zato sto tako funkcionisu svi fasisticki rezimi, i nema tu velike razlike izmedju Rusije i Srbije, ti ljudi ne mogu sebi da dozvole da izgube ni jednu ulicu, ni jedno selo. Strah od gubitka vlasti je kod njih toliko veliki da nesmeju da dozvole ucesce nekome ko tesko moze da dobaci do cenzusa. Pa i ako predje cenzus, sistem je takav da ces uvek biti preglasan ( u ime naroda ) . Cemu onda toliki strah?

Sad su sebe umanevrisali u situaciju da ce svi pomisliti da ga se vlas plasi, zato sto eto samo on „stiti i uvazava interes naroda“ i samim tim on postaje ozbiljan konkurent Putinu…

Pre ili kasnije ljudi ce se zapitati: „A ko je taj Putin? Ko je njega birao“?
Birao znaci sam sebe! Pravih izbora nikada nije ni bilo. Nikakva izlaznost, i nikada nikome iz opozicije nije bilo dozvoljeno ucesce na izborima, prvo PVO, evo sad i Navaljni.

Ko je onda Putin, ako izbora nije ni bilo? On je nelegitiman. Posledsveno i svi zakoni i ukazi njegovi su nelegitimni.

Msm, samo da neko ne pomisli da sam ja ovde neki trol Navaljnog. Ja se ravnodusno odnosim i prema njemu i prema Putinu.

Poslednja izmena:
Rekoh ja ovde, prerano ste se radovali gospodo:

http://www.interfax.ru/russia/593352

Centralna Izborna Komicija odbila registraciju Navaljnog!

ЦИК отказал Навальному в регистрации

Tako je to u fasistickim drzavama...

Ruska vlast je ovim napravila sasvim ocekivanu glupost, isto onako kao kad su odbili da registruju PVO.

Zasto ocekivana glupost?

Zato sto tako funkcionisu svi fasisticki rezimi, i nema tu velike razlike izmedju Rusije i Srbije, ti ljudi ne mogu sebi da dozvole da izgube ni jednu ulicu, ni jedno selo. Strah od gubitka vlasti je kod njih toliko veliki da nesmeju da dozvole ucesce nekome ko tesko moze da dobaci do cenzusa. Pa i ako predje cenzus, sistem je takav da ces uvek biti preglasan ( u ime naroda ) . Cemu onda toliki strah?

Sad su sebe umanevrisali u situaciju da ce svi pomisliti da ga se vlas plasi, zato sto eto samo on „stiti i uvazava interes naroda“ i samim tim on postaje ozbiljan konkurent Putinu…

Pre ili kasnije ljudi ce se zapitati: „A ko je taj Putin? Ko je njega birao“?
Birao znaci sam sebe! Pravih izbora nikada nije ni bilo. Nikakva izlaznost, i nikada nikome iz opozicije nije bilo dozvoljeno ucesce na izborima, prvo PVO, evo sad i Navaljni.

Ko je onda Putin, ako izbora nije ni bilo? On je nelegitiman. Posledsveno i svi zakoni i ukazi njegovi su nelegitimni.

Msm, samo da neko ne pomisli da sam ja ovde neki trol Navaljnog. Ja se ravnodusno odnosim i prema njemu i prema Putinu.

Čovek ima sudski dosije, krivično je osuđivan, i ne može da bude biran po zakonu. I gde je tu fašizam? Možda u onome ko ima dosije?

Могуће да је Путину уписано у криминални досије "оних 5 година у гулагу, на који га је Стаљин, преко Лаврентија осудио".....или му је Хрушчов то "обрис'о" ?!

Koga smo mi sudili tu Hruscov nije imao sta da brise...z:p

Navaljni je bio osudjen na 5 godina robije, a nije u zatvoru proveo ni nedelju dana. Kod nas toga nije bilo...kod nas bi on lezao 5 godina dok mu mi ne nadjemo jos materijala, za jos 5 godina.

Poslednja izmena:
Унапред ти честитам на губитку.

Само русофобни пропагандни медији са запада могу трошити време на једног маргинајлог лика какав је Навални, с његових 1-3% гласова.

Играјмо се жмурке! Ко први пронађе Навалнијеву црту, њему ништа:

1024px-Opinion_polling_for_the_Russian_presidential_election%2C_2018.svg.png

Poslednja izmena:
Унапред ти честитам на губитку.

Само русофобни пропагандни медији са запада могу трошити време на једног маргинајлог лика какав је Навални, с његових 1-3% гласова.

Pa sad..na ovim izborima ce biti svaki glas potreban. Gena Zjuganov je otisao u penziju, umesto njega za Komunjare ce nastupiti Grudinin, a taj ce biti daleko ozbiljniji protivnik Puletu od Gene koji je sve vreme glumio "salonsku komunjaru".
Zato i jeste ovakva mobilizacija. Narod je vec umoran od putinijade, ali ako ce im biti ponudjen neki Navaljni, onda ce ipak glasati Putina.

ajde razumem da predvidjate ovo da je putin neko ko unistava drzavu, ali njega VOLE, jedna velika stvar koju ste promasili
narod u rusiji nikada nije ziveo bolje nego za vreme putina, od ljudi koje sam poznavao da su rusi svi su se slozili, a i razna istrazivanja govore da i dalje ima ogromnu podrsku, cak i ona zapadna, tako da vam ta prica o namestanju izbora pada u vodu, jer i da jesu namesteni, i da nisu putin bi pobedio u sekundi
diktatura nije uvek obavezno losa

15_years_of_putin.jpg

Poslednja izmena:

Back