Navalentno-agresivni smaraci

ludopileglodjekosku:
O, hvala, hvala!!! Lepo je da postoji bar jedan ljubitelj pernatih stvorenja. A što se mog pola tiče.....ja sam..."to" pile- 1. lice, srednji rod, jednina, u nominativu. A da li ću kasnije biti kokoška ili petao...hm..još nisam odlučio/la. Valjda i pile može da ima krizu indentiteta?! :p

Heheh...obozavam dlakave...ups, pernate zivotinjke...sta'sh...ima gi s razni ukusi...sto rece covek, kad se urerni, ne pitam... :wink: :lol:

mario80:
Ja moram da primetim da zefira muchi muku sa krizom identiteta. Da li je ovaj njen onaj pravi ili moze i bolje? :) Zato je i pokrenula ovu temu.

Meni se puni pp sa zenskim nepristojnim ponudama tipa - grizla bi te, pojela, sisala, lizala, jahala, yebala do smrti... Na kakve su sve gadosti zene spremne to muskarac ne moze ni da zamisli! meni je zanimljivo da procitam.

Pa se opet ne zalimo.
Zefira jednostavno nije sigurna ;)

A chat je nesto nAJgluplje sto sam ikada video u zivotu:
1: Cao, kako si
- dobro a ti?
2 Ma evo i ja...
- koliko godina ias?
3 xx... a ti?
- Ja imam xx odakle si?

......

Ma daaaaj covece... Drugar je imao boot za chat i toliko je fotki dobijao da smo mi vristali od smeha sta ljudi rade :)

...moram li napomenuti da si ti jedan od njih?

smarachi opet, a?... gde god se okrenesh teme o smarachima... na kraju ce biti vishe tema o njima nego samih smaracha... na pp-u ih nemam, niti sam ih imala... po forumu ih srecem, ima ih, mada, to sto mene smaraju neki likovi ne znachi da oni zaista jesu smarachi vec da ih ja dozivljavam tako... u to sam se uverila vec par puta kad prochitam pohvale na rachun upravo onih za koje mislim da su smorovi...

HELENA33:
hehe sandrina, da mi je znati sta je to sto ti se svidelo tj. na koga se odnosi u tvom sluchaju...;)

Pa onaj deo gde kazes da ako tebe smaraju odredjeni likovi, to ne znaci da su oni generalno smaraci... :wink:

Jednostavno, meni neko legne, a neko ne...mozda taj koji je meni ok, tebi deluje k'o smarac i obrnuto...

Jos jednom...ako zelim da mi se neko " skine s vrata", postoje daleko efikasnije metode...jednostavno ne odgovaras i samom ce mu dosaditi da smara... :lol:

Back