Navala

Tako me zabole levi djon što se neko ne klonira ili klonira a cude me paranoici koji tako random napadaju ljude cim udju na forum..ako covek kaze nesto pametno odgovorim ako se glupira opet odgovorim ili prećutim i tako...🙃

Ne vidi m zašto je tema na LjiSu 😄
Možda ovde ima tih nekih čudnih nikova,?!
Čak i ako ih ima, to nije tema o kojoj bi se pričalo. Možemo celu temu da prebacimo u kafanu?

Čovek obično u drugima prepoznaje ono što nosi u sebi. Ne kažem ja sad da Ružna sigurno ima svoj klon, ali mislite o tome zašto ovakva tema postoji. :zper:

ja imam 11 klonova
8 aktivnih i 3 spavaca

a meni kad sam se registrovao glavu prokljuviše pitanjima jesam li povratnik pa ličim na tu i tu osobu po stilu pisanja i sl 😡

ako se ne sprdaš jel možeš ukratko da nam obrazložiš poentu pisanja na forumu sa više profila? ono fora pišeš u isto vreme sa par profila pa se onda kao raspravljaju dve osobe na temi a ustvari je jedna te ista osoba? ili tako sl nešto?

a meni kad sam se registrovao glavu prokljuviše pitanjima jesam li povratnik pa ličim na tu i tu osobu po stilu pisanja i sl 😡

ako se ne sprdaš jel možeš ukratko da nam obrazložiš poentu pisanja na forumu sa više profila? ono fora pišeš u isto vreme sa par profila pa se onda kao raspravljaju dve osobe na temi a ustvari je jedna te ista osoba? ili tako sl nešto?
sprdam se

Back