- Poruka
- 43.006
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je Ruki!Jel se i vi nekad pitate odakle ova navala novih članova ?
Meni naročito upada u oko sto se oni vrlo sigurno krecu forumom
![]()
Pa i ja kad sam stigla sam se prilično sigurno kretala forumomJel se i vi nekad pitate odakle ova navala novih članova ?
![]()
Ko kaže? U startu sam iznosila svoje stavove ne obazirući se na ''narative'' i dalje to radimJedino ne znam to kad je nov nov clan, ocekujete da vas pita da li sme da postuje ili iskazuje misljenje ili? Posto ne znam sta znaci sigurno se krecu, a vidim da ovde nije gotivno iznositi misljenje koje se razlikuje od dominantnog narativa.
Ko kaže? U startu sam iznosila svoje stavove ne obazirući se na ''narative'' i dalje to radim![]()
Navikla sam na čoporativne napade, al nekad usporim pa preispitam svoj stav. Ako imam činjenica da se i dalje pridržavam svog stava, ne odustajemNe bih znao, mene ovde danima ubedjuju da nisam ok i to samo zato sto dajem svoj pogled na neke situacije, valjda moras biti deo stada i deliti srca.
Evo i ruzna se pita kako su oni tako sigurni, mozes misliti kao da su u minskom polju, a ne izmedju gomile nikova na netu![]()
IstoPa i ja kad sam stigla sam se prilično sigurno kretala forumomi dobila epitet klon
ljudi koji često koriste društvene mreže ili komuniciraju često net komunikacijom nemaju problema da se snađu i na ovakvim forumima..
Pa i ja kad sam stigla sam se prilično sigurno kretala forumomi dobila epitet klon
ljudi koji često koriste društvene mreže ili komuniciraju često net komunikacijom nemaju problema da se snađu i na ovakvim forumima..
Ne bih znao, mene ovde danima ubedjuju da nisam ok i to samo zato sto dajem svoj pogled na neke situacije, valjda moras biti deo stada i deliti srca.
Evo i ruzna se pita kako su oni tako sigurni, mozes misliti kao da su u minskom polju, a ne izmedju gomile nikova na netu![]()
Ja samo znam da kad sam ja počela sa forumom ovo jeste bilo minsko polje
Pre si imao ljude koji su imali neki svoj fazon i isticali se po autenticnosti, sad je postalo grupna terapija. Tek sad mogu da se krecu sigurno.
A kad je bilo to “pre”![]()
Inace su toliko inspirativni ti entiteti iz saveta za ko je sve na forumu, da sav pretrnem i pretvaram u paranoika i pratim klon naloge da slucajno ne zaposednu forum.
samo ne znadem o kojoj navali ti pricas posto mi forum deluje relativno mrtvo poslednjh par meseciJel se i vi nekad pitate odakle ova navala novih članova ?
![]()
Kako si ti promucurnaJel se i vi nekad pitate odakle ova navala novih članova ?
![]()
Ruzna je u ovom novom i uzbudljivom delu zivota, bacila oko na nekog forumasa pa se plasi da joj ga neko ne otme.Inace su toliko inspirativni ti entiteti iz saveta za ko je sve na forumu, da sav pretrnem i pretvaram u paranoika i pratim klon naloge da slucajno ne zaposednu forum.
Vidjela od tebeKako si ti promucurna
Aaaa, pa da otera sve nove forumasice.Ruzna je u ovom novom i uzbudljivom delu zivota, bacila oko na nekog forumasa pa se plasi da joj ga neko ne otme.
Tab sam je hrvaCki spijun, da ne kazem namjestenik tajnih sluzbiMislim da Tab koristi AI da stvori nove forumaše...
Za to postoje dokazi skriveni u Vatikanu