Navala

Jel se i vi nekad pitate odakle ova navala novih članova ?

Meni naročito upada u oko sto se oni vrlo sigurno krecu forumom

🤷🏻‍♀️
Pa i ja kad sam stigla sam se prilično sigurno kretala forumom :zper:i dobila epitet klon ;) ljudi koji često koriste društvene mreže ili komuniciraju često net komunikacijom nemaju problema da se snađu i na ovakvim forumima..

Jedino ne znam to kad je nov nov clan, ocekujete da vas pita da li sme da postuje ili iskazuje misljenje ili? Posto ne znam sta znaci sigurno se krecu, a vidim da ovde nije gotivno iznositi misljenje koje se razlikuje od dominantnog narativa.

Jedino ne znam to kad je nov nov clan, ocekujete da vas pita da li sme da postuje ili iskazuje misljenje ili? Posto ne znam sta znaci sigurno se krecu, a vidim da ovde nije gotivno iznositi misljenje koje se razlikuje od dominantnog narativa.
Ko kaže? U startu sam iznosila svoje stavove ne obazirući se na ''narative'' i dalje to radim ;)

Ko kaže? U startu sam iznosila svoje stavove ne obazirući se na ''narative'' i dalje to radim ;)

Ne bih znao, mene ovde danima ubedjuju da nisam ok i to samo zato sto dajem svoj pogled na neke situacije, valjda moras biti deo stada i deliti srca.

Evo i ruzna se pita kako su oni tako sigurni, mozes misliti kao da su u minskom polju, a ne izmedju gomile nikova na netu 😂

Ne bih znao, mene ovde danima ubedjuju da nisam ok i to samo zato sto dajem svoj pogled na neke situacije, valjda moras biti deo stada i deliti srca.

Evo i ruzna se pita kako su oni tako sigurni, mozes misliti kao da su u minskom polju, a ne izmedju gomile nikova na netu 😂
Navikla sam na čoporativne napade, al nekad usporim pa preispitam svoj stav. Ako imam činjenica da se i dalje pridržavam svog stava, ne odustajem ;)

Pa i ja kad sam stigla sam se prilično sigurno kretala forumom :zper:i dobila epitet klon ;) ljudi koji često koriste društvene mreže ili komuniciraju često net komunikacijom nemaju problema da se snađu i na ovakvim forumima..
Isto :lol: U fazonu "vidi ti njega sto je "bahat"" :eek: "ciji si ti" :lol:

Pa normalno da svako treba da je opusten i da pise gde i sta hoce, to je valjda i poenta svega :lol:

Ja samo znam da kad sam ja počela sa forumom ovo jeste bilo minsko polje

Ruzna je u ovom novom i uzbudljivom delu zivota, bacila oko na nekog forumasa pa se plasi da joj ga neko ne otme.
Aaaa, pa da otera sve nove forumasice.
Pa hajde da joj ucinimo to lepo, da dogovimo dan kada ce macan biti tu i svi nestanesmo s foruma (citamo u off-u) a ne kazemo njemu i njoj i napravimo im romantican prostor. Moze cak i da mu kaze: Vish sve ovo ? napravila sam ovo samo za nas dvojeu.

Back