NAVAK Centar

gost 129086

Buduća legenda
Poruka
27.221
Kako vidim, ranije nije bila tema o Navaku Centru, pa ajd da malo komentarišemo. :)

Pretpostavljam da mnogi od nas znaju za najveći trening centar za vozače u regionu. Ovakvo mesto privlači
zainteresovane vozače samo ako imaju dubok džep za kurseve ekstremne pokrete u slučaju, ne daj Bože,
motorne nesreće bilo koje kategorije.Tu uključuju amatere, kompanijske i profesionalne vozače.

I kakva je korist od toga da posedujete diplomu nacionalne vozačke akademije jer ako za jedan banalni pokret
niste baš mogli da sprečite ono najgore, ne svima i običnim od nas jer tako nešto ne zahteva osim u slučaju
za potrebe sportskog relija pa i safarija kluba.Još i ovo interesantno zašto nisu spojili NAVAK Centar sa
Safari klubom kada već imaju srodne aktivnosti.

Mislim da je ova tema vrlo široka da ne raspišem šta se o tome zna, ali vaša mišljenja su dobrodošla. ;)

(Molim moderatora da ne prebacuje ovu temu. ) :mrgreen:

Poslednja izmena:
Meni je taj navak njesra, kada pomislim da iza njega stoji Mirko - debilko... :)

A i ne znam cemu sto sluzi,... Nakanjujem se vec odavno da odem kada je Open Track Day, malo da provozam lava pun gas... Nista vise od toga.

Pa ne pokazuje ti starina Mirko, nego imas instruktore, ako ces nesto da radis.

Ja u svakom slucaju podrzavam da postoji uredjena staza, gde moze da se nauci, vozi, divlja ili bilo sta. Ima medju nama vrlo jakih automobila - a nema prilike da se oni provozaju pod punim gasom. Ja veoma osudjujem 'testiranje' koje neki vrse po centru grada.

Ma nisam ni mislio da mi Mirko Debilko pokazuje, nego kada znam da on i njegov sin ucestvuju u necemu onda mi je sve jasno.

A to kao sto rekoh, nije lose da se izdivljas malo po stazi, to se slazem.

Back