- Poruka
- 91.505
Kristali se sastoje od sopstvene frekvencije i energije. Nijedan kristal nije isti, i to je njegova lepota. Ovde na Zemlji vibriramo na 7,83 herca, dok kristali u suštini vibriraju do 32,768 herca. Već samo po tome možete videti koliko su visoki vibracioni kristali. Kada se povežete sa kristalima, u suštini cilj je da vas približi višoj svesti i svesnosti. Oni mogu raditi na tome da vas izbace iz niske energije i da podignu naše sopstvene nivoe energije. Ovo se može odnositi na vas i vašu okolinu. Ono što je fascinantno u vezi sa kristalima je da svaki od njih ima svoja svojstva i namere, i uvek će postojati jedan koji će moći da vam pomogne u onome što vam je potrebno.
Napravljeni su od fiksnih molekula. Njihova frekvencija se nikada neće promeniti, za razliku od ljudi. Kao ljudi na Zemlji, mi se uvek menjamo. Naši interesi, naši unutrašnji krugovi, mi sami kao biće. Kristali imaju stabilizovanu energiju, zbog čega su tako moćni. I to je takođe razlog zašto oni mogu imati takav uticaj u našim životima. Pošto su kristali stabilni i ljudi se uvek menjaju, to stvara ukupnu ravnotežu za kristale kako bi pružili upravo ono što tražite u ovom trenutnom trenutku vašeg putovanja.
našao na blogu izvesve Airica Kraehmer
Napravljeni su od fiksnih molekula. Njihova frekvencija se nikada neće promeniti, za razliku od ljudi. Kao ljudi na Zemlji, mi se uvek menjamo. Naši interesi, naši unutrašnji krugovi, mi sami kao biće. Kristali imaju stabilizovanu energiju, zbog čega su tako moćni. I to je takođe razlog zašto oni mogu imati takav uticaj u našim životima. Pošto su kristali stabilni i ljudi se uvek menjaju, to stvara ukupnu ravnotežu za kristale kako bi pružili upravo ono što tražite u ovom trenutnom trenutku vašeg putovanja.
našao na blogu izvesve Airica Kraehmer