Nauka otkriva samo cudesa Bozijeg stvaranja

Obersturmfuehrer:
heheh
svaka cast normalnima, al kad pogledam one dileje sto stoje po crkvama sa lancima, u uniformama, telefonima i ne nznam cime jos, vise mi se svidjaju majmuni...

Ти видиш оно што хоћеш, а не оно што јесте.
Зато што си слеп поред оичију невидиш БОГА али видиш некакве караконџуле.
Ако ти је лакше да будеш мајмун ти буди.
СВАКА ПТИЦА СВОМЕ ЈАТУ ЛЕТИ.

dzerod:
Nije mi bas najjasnije zasto se neko grcevito drzi nauke u negiranju Boga?Zar nikad nikome od takvih nepada napamet da nauka otkriva samo ono sto je Bog stvorio?Ako neko shvati kako nesto funkcionise to neznaci da je to zato nastalo samo od sebe.Uzmes npr savremen japanski instrument i rastavis ga i tako saznas kako funkcionise neces reci da je on nastao sam od sebe i da nema svog tvorca.

:) aha... a dinosaurusi?
zvuchi glupo... al pobija tvoju temu na zilion nachina.

jer svo znanje o tvom bogu vi prosipate iz biblije, a tamo nema nicheg starijeg od 7000 godina...

i josh zilion sitnica, al slepom je teshko objashnjavati likovnu umetnost... kao i vama realnost i zaludnost nekih dogmi.

a ne bi penio toliko da zbog te biblije nisu spaljivali ljude jer su tvrdili da je zemlja okrugla...

dzerod:
Obersturmfuehrer:
dzerod:
Nije mi bas najjasnije zasto se neko grcevito drzi nauke u negiranju Boga?Zar nikad nikome od takvih nepada napamet da nauka otkriva samo ono sto je Bog stvorio?Ako neko shvati kako nesto funkcionise to neznaci da je to zato nastalo samo od sebe.Uzmes npr savremen japanski instrument i rastavis ga i tako saznas kako funkcionise neces reci da je on nastao sam od sebe i da nema svog tvorca.

krececs od pogresne predpostavke da je bog nesto stvorio...inacec, nauka nikada nije tvrdila da je nesto nastalo samo od sebe, niti ce to da tvrdi, cilj nauke je da saznas kako taj instrument funckionise, i kako je nastao.

Pa nije li u skolama forsirana teorija evolucije koja nije nicim dokazana? Nije li evolucionizam tvrdjenje da nema Boga da se sve samo od sebe razvija?
A to da ima Boga nije moja pretpostavka nego zakljucak nakon sagledavanja cinjenica.

pa nije dokazana ni kao shto nije dokazano da je 2+2=4
mislim ne stoji u onom vashem almanahu...

al je tachno ;)

dzerod:
NatasaNatasa:
dzerod:

Tvorac je covek sam. Kad Boga budem upoznala ja cu ti onda reci da si u pravu.
Ako treba nesto da popijes i pojedes a mozda je otrovano hoces li se potruditi da proveris je li otrovano ili nije ili ces popiti pa makar umrla?
Tako isto,ako mozda ima Boga nevredi li se malo pozabaviti tom temom jer se zna sta Bog sa sobom nosi nego biti totalno nezainteresovan i lenj za tu temu?
Lenjost je smrtni greh.
Mora li tebi bas sve da se da na pokaz?Imas li takav pristup i prema svemu sto si ucila u skoli?
Ima knjiga "Suze za svet" o tri svetogorska monaha koji su smatrani zivim svecima.Tu se spominju i mnoge cudesne stvari u vezi njih pa ti to moze dati temu za razmisljanje.
Nemoze se sve videti ocima.Nevidis vazduh,osecanja,razum...sve je to nevidljivo za ljudsko oko,a postoji.

ma da i ovu prichu uzmemo kao dokaz da bog postoji... :roll:

ajde

aj sad dokazi da je jedino pravoslavlje, i to ono SPC pravoslavlje tachno.

crow:
dzerod:
Brate,sta si se uhvatio za Adama i Evu?
Tema je da li je Bog stvarao ili ne.

:) a shto lepo ne odgovorish... 1 eva, 1 suprug i 3 sina za 3 rase... tu se 1 put pominju rase, mada neki ortodoxi vole rasizam da lepedrugima...

aj sad opishi proces dalje...
Ma šta ima da opiše, vidiš da lupetaju naokolo...
Džerode, kažeš da je tema da li je Bog stvarao ili ne.
NIJE!!! Sve je izmišljotina da se stado drži... Ali stado se podelilo previše....
Joj koliko puta treba... :roll:

Back