madHitman
Početnik
- Poruka
- 10
Kao i većina maturanata nalazim se u dilemi koji fax upisati. Ali, za razliku od većine prvi kriterijum mi nije visina plate (ali nije nije ni poslednji). Bitno mi je da radim ono što volim, a to je svakako naučno-istraživački rad. E, tu nastaju problemi... Pošto sam već u medicinskoj školi, donekle sam upoznat sa medicinskim naukama koje su, moram priznati, jako lepe i zanimljive. Takođe, još od 7. razreda osnovne imam veliko interesovanje za hemiju koje se i do danas nije ugasilo. Kroz školovanje sam uvek pronalazio način da povežem medicinu i hemiju. Ali sada, pitam se da li je uopšte moguće na farmaceutskom fakultetu povezati medicinu i hemiju i naučno-istraživački rad? Ili je bolje upisati hemijski fakultet? Načuo sam da farm. fax nije fax koji će od mene napraviti istraživača (pogotovu ne istraživača koji će imati iole veze sa hemijom, a to ne bih želeo).
Molim vas da se izjasnite, jako mi je bitno. Takođe vas molim da nastupite kritički, tj. da ne ispadne da je jedan fax najnaj, a drugi ne valja ničemu, jer su oba neminovno kvalitetna.
Molim vas da se izjasnite, jako mi je bitno. Takođe vas molim da nastupite kritički, tj. da ne ispadne da je jedan fax najnaj, a drugi ne valja ničemu, jer su oba neminovno kvalitetna.