Naucno istrazivanje pokazalo da muskarci ne vole ponosne zene

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ако је тако лакше да објасните себи зашто вам свака везе пукне, онда ОК:ok::hahaha:

Колико пукне јаким женама, толико и метиљавим мушкарцима.

Ако вам је лакше да сву кривицу свалите на јаку жену, него на себе неспособне, онда :ok:

af8v0x.jpg

Bolje se vi držite metiljavih da vas neki jaki ne izbaci kroz prozor
jer te " jake " vrlo često ispadnu obične oštrokondje .:cool:

Још нисам летела кроз прозор, и не верујем да ћу.

Постоји и нешто што се зове разговор.

Али, ви сами правите такве поделе: или си папучић (ако умеш да разговараш са женом) или си мачо (ако је добро излупаш или бациш са терасе).

Довољно јак мушкарац уме да призна кад је жена у праву.

Јака жена уме да прави компромис кад је потребно.

А за све је потребно да се људи, пре свега, воле.

Ако се брак доживи као борба за премоћ, нема од те среће ништа.

Не, не, са метиљавима раскидамо, па нађемо себи правог мушкарца...
Изгледа да је ситуација са правим мушкарцима дефицитарна ових дана ... или нешто има много јаких жена ;)

- - - - - - - - - -

Али, ви сами правите такве поделе: или си папучић (ако умеш да разговараш са женом) или си мачо (ако је добро излупаш или бациш са терасе).

:klap::klap:

Dogovore se ljudi, normalno. Zabavljali su se pre braka, nisu bacili udicu pa pecali somove dok se neki naivni som nije okacio na mamac.
Meni nije normalno da u miru doma manipulisem, svuda moze da bude nevreme ali u kuci mora da bude oaza.

Ulica me savrseno ne zanima...jedina musku privrzenost koju cenim je ona dobijena od strane meni vaznih muskaraca. Sadasnjeg, bivsih, prijatelja...
Sa drugima volim da se ponasam uniseks, kao sa ljudima, pristojno i prijatno, sa zenama kao i sa muskarcima.

Ova tvrdnja iz naslova,uopste nije tacna.Mi muskarci,narocito volimo zene,koje imaju ponosno drzanje,i koje svoje dojke,nose kao najvece ordenje,na prsima.
Devojka-zena,koja ide ulicom neupadljivo,kiselog izraza lica,nikoga nece iritirati,da je odmeri kao zenku.Da u njoj na prvi pogled vidi,seksualni objekat,vredan
svake paznje i truda. Narocito su cenjene devojke-zene,koje kada hodaju,a mi muskarci idemo iza njih,koje imaju onaj narociti nacin njihanja zadnjicom,
od koga se nama zavrti cela ulica u glavi.Dakle,ponovo glasam,za ponosite,samosvesne zene,svesne svoje lepote,pameti i uopste,svoje nadmocnosti,nad
nama muskarcxima.

Back