vajat_erp
Zainteresovan član
- Poruka
- 163
čekaj sad - dogovori se...jel bolji jezik il prsti...?![]()
![]()
garantovano jezik

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čekaj sad - dogovori se...jel bolji jezik il prsti...?![]()
![]()
masaža jezikom je efikasnija i bolja od brčkanja debelim hrapavim prstima...garantujem...ako treba potpisujem...
A glava k'o u osnovca!22 BEZ GLAVE kakva masaza![]()
Odgovor je masaža klitorisa. Većina misli da »obraditi« ženu prastima znači protrljati nekoliko puta gore i dolje po klitorisu, malo ga izmrcvariti. Ako se želite pobrinuti da vaše prste doista želi na svom klitorisu, izmasirajte je! Neka to ne bude samo dio predigre, nego za promjenu može biti čak glavno jelo.
Posebno je primjereno za ljude koji su na bilo koji način ograničeni. Trudnica, koja od hormona i požude samo što ne eksplodira, a spolni odnos je boli ili se boji pretjerivati, biti će vam itekako zahvalna ako ćete joj se posvetiti i koncentrirati na njen klitoris.......
http://dnevnohr.com/Intima/Naucite-masazu-klitorisa.html
Posebno je primjereno za ljude koji su na bilo koji način ograničeni.
Trudnica, koja od hormona i požude samo što ne eksplodira, a spolni odnos je boli ili se boji pretjerivati, biti će vam itekako zahvalna ako ćete joj se posvetiti i koncentrirati na njen klitoris.......
Odgovor je masaža klitorisa.
kako jebbati trudnicu, a da joj ne udje![]()
pa ako ce vec da masira, moze i neshto drugo da gura sama, ti joj ne trebash..ja sam za to da se zene ne diraju, nego da chekaju pravu stvar
nije tachno..ili jezik ili udruzene snage
Ne mogu da se setim u kom ženskom časopisu sam pročitao to, ali nije ni važno. U tekstu je bilo navedeno da je jedan od razloga zbog čega žene ne uspevaju da dođu do orgazma taj što je klitoris jako mali, pa ga je teško pronaći u naborima usmina.![]()