ovo muskarac koji voli da prima na slici? posto bi trebale da budu dvije zeMske.... ali ok

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa šta fali i ako voli da primi? o.O
e da obuces naopako i ondak tako setas okolo s plastik ki.tom u sebi
mislim zamisli sta je njoj palo na pamet cccc![]()
a jel ove gace, oblacis naopako, da bude ta kita u tebi ?
o god navrzla..komentarisem
meni ne vredi da se trudim kad hodam kao nilski konj![]()
e vidis sa vesom je beskonacno udaljen nivosama si rekla
![]()
ti izgleda nisi dovoljno sigurna u svoj seksipil ili si me pogresno razumela ili se pravis samo luda....
postoje nespretno smesni i muskarci i zene koji svakim pokusajem da budu ono sto prirodno nisu, ne zraci prosto iz njih, samo sebe pretvaraju u karikaturu...
vidjala sam frajere, zgodni, plocice i misici na sve strane, seksi osmeh, pogled "bacje sam, razvaljujem" pa su mi bili krajnje smesni.....a isto tako sam vidjala druge u nekim duksicima kako citaju novine i bas ih briga ko sta misli i da li su seksi ili ne, i bili su privlacni jer to iz njih jednostavno zraci....jebozovni su, takav im je pogled, tako drze cigaretu ili casu, tako hodaju....to je iskreno deo njih....i osecas da to sto vidis to i dobijas....nema foliranja....
i uvek bih izabrala ove druge...
mislim meni to tvoje zvuci da ako neko nije dovoljno lep i zgodan i ne zraci hebenom harizmom na kilometar da treba da sedi i pokrije se usima i slucajno ne ucini nista niti pak zaboga miloga pomisli da bi ikom bio seksipilan jer je onda smesan...katastrofa ljudi ja vas ne razumem... kapirate li vi da svi ali apsolutno svi se i hebu i vole...sto znaci i da su nekom seksipilni i najlepsi na svetu koliko god ne bili po "standardima"
.. apsolutno te razumemo. Mu$karcheva neutoljiva zhelja za vaginom prouzrokuje fenomen da i nikakve ribe budu jebane od strane nekog zagorelog nesretnika.
e bas to mi nije jasno kako su ljudi uvek zadovoljni postojecim stanjem stvari.
ili sam ja manijak pa smatram da na svakom polju koliko god bilo dobro treba teziti jos boljem![]()
a pa da ja sam podrazumevala taj prirodni seksipil...i rekla da bez obzira ne velike kolicine istog i dalje treba nekad biti i u dobrom vesu
vis nisam razmisljala o ljudima koji nisu seksipilni...jer svako jeste na neki nacin nekom..mislim s obzirom da nam nije svima isto seksipilno
fu.ck a ja sam mislila da su eroticnost gace..hvala sto si me izvela na pravi put
fu.ck a ja sam mislila da su eroticnost gace..hvala sto si me izvela na pravi put
Ma da. To je bila sustina pitanja. Ne odnosi se na lepotu tela ili eroticnost nego na ljudski kvalitet generalno. U glavnom svako ima neki dar. Razvijati ga ili prigusiti na prosecnu vrednost. Isticati se ili ne? Izgledom, pamecu ...