Naturizam

samo da vam pozelim lep dan :)
ja moram da privodim kraju izradu sajta. pa sam sva bezveze, bas mi se nesto i ne radi. ali sta ces mora se :( a tako bih lepo samo lezala i gledala tv. ah pusti snovi.odletoh i cujemo se :)

cao malinero :)
razumem...razumem sta zelis kazati i znam taj divni osecaj za sva cula. ah kako je lepo kada je covek slobodan i otvoren za sve uzitke koje zivot pruza. nesputan,nevezan okovima laznoga morala i ponasanja koje drugi namecu.slobodan od krpica koje su drugima merilo postenja.slobodan da odabere i bude samo svoj.
liberty!!!

ukucaj na google canj i videces. na zalost ove ne mogu da ti postavim fotke da vidis kako je divna ta uvala o kojoj ti pricam.a mislim da ni na netu nema slika nje vec vise canj i njihova glava plaza.

pa kao i vecina to je divlja plaza, ali jos nikada nas nije niko uznemiravao, smetao...tako da ti je toplo mogu preporuciti ako si ljubitelj mira, ciste vode, peskovite uvale.......... :)

pozdrav svima , novi nudista na ovom forumu . verovatno je tema zaboravljena ali mozda je neko jos pogleda . ne znam odakle da pocnem pa resih odavde . nudista sam dugo godina .od svoje 15-te . sad imam 36 . i jedino mogu da kazem da oni koji su probali da budu goli na plazi ili ostalo , znaju kakav je to osecaj .znaci , ko se usudi , taj ce znati .

voleo bih da sretnem nudiste pogotovo iz Boegrada i okoline . idem na Adu kad mi posao dozvoli vec vise godina i znam da je to jedino mesto za nas Beogradjane gde mozemo da se suncamo . ali da kazem da mi je mnogo zao sto nam nudisticka organizacija nije na nivou nekih zapadnih zemalja ,pogotovo Francuske , i sto nemamo mnogo vise mogucnosti za praktikovanje ovakvog nacina zivota . pogotovo kad vreme ne dozvoljava suncanje . nesto kao bazeni , saune itd .

pozdrav jos jednom , Vlada

ali da kazem da mi je mnogo zao sto nam nudisticka organizacija nije na nivou nekih zapadnih zemalja ,pogotovo Francuske , i sto nemamo mnogo vise mogucnosti za praktikovanje ovakvog nacina zivota . pogotovo kad vreme ne dozvoljava suncanje . nesto kao bazeni , saune itd .

pozdrav jos jednom , Vlada

Nasa organizacija (NAS) je osnovana tek pre 2-3 godine. Osnivaci su se u medjuvremenu "povukli" zbog drugih obaveza, pa novo "vodjstvo" pocinje sve od pocetka.

U Srbiji je SVE tesko organizovati pa i ovo. Mnoge stvari, na zalost, zavise od drugih a ne samih clanova.

Pozdrav

Back