Natprirodna iskustva

• Začetnik teme Začetnik teme LazaB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam imao vantelesno iskustvo, veoma stvarno i uverljivo, ali kako vreme odmiče sve sam sigurniji da se radilo o veoma, veoma lucidnom snu. I u tom snu sam recimo uzeo oblik vuka i sve je bilo isuviše realno.

Znam ljude koji veruju da su videli i razgovarali sa mrtvim osobama i detalji tih isskutava su veoma zanimljivi za mene (i koji mi govore da se tu nešto zaista desilo) ali mislim da se tu uvek radi o snovima ili polusnovima.

Ukratko, tkz. natprirodna stanja su uglavnom vezana za snove ali su nekada snovi toliko realni ili lucidni, da ih zamenjujemo za realnost. Meni se to desilo pre mnogo godina kada sam imao kontakt sa senkom (shadow person), i to specifično onim oblikom gde se pojavljuje sa šeširom (pogledajte hatman shadow person). Ovo mi se desilo mnogo pre interneta i pre nego što sam i znao da postoji fenomen hatmana. Ali, eto, postoji. I veoma je realan, jer sam te noći potpuno izgubio orijentisanost u vremenu i prostoru i ne znam gde je bila granica između jave i sna.

Evo jedno moje lično od pre jedno 10 godina. Potpuno trezven, racionalan, bez lekova i droga :)
Desilo se jedno 6-7x. Živeo sam sam u garsonjeri. Probudim se usred noći i neka starija žena mi stoji pored kreveta. Brzo upalim svetlo i nje nema. Ok, prvi put sam mislio da tripujem. Ono, nisam se još rasanio i umišljam. Međutim je počelo da se dešava skoro svake noći zaredom. Prvo sam pomislio da ima veze sa prostorom. Ali desilo se i kad sam spavao u stanu kod roditelja. Znači, ima veze sa mnom. Imam prijatelja koji se bavi duhovnim stvarima, bioenergijom...pa sam mu pomenuo slučaj. Počeli smo malo da se šalimo, u fazonu, treba da joj naplaćujem kiriju. Ali vidim da je ozbiljan. Nešto je izbajao, protresao se i kaže, sredili smo. Kaže, nije bitno da li ima dobre ili loše namere, ne sme da ima dodira sa ovim svetom. I nakon te njegove intervencije, nikad se više nije desilo ponovo. :)

Tast bio u vikendici. Pocelo da grmi i odjednom iz lustera iskoci narandzasta munja udari u telefon, njemu i telefonu nista. Fizicar
me ubedjuje da je to nemoguce zbog napona koji je potreban da struja prodje metar vazduha.
Tetka, teca i brat videli poltergejsta. Od tad brat koji je ateista veruje u natprirodno.
Petar Cikaric iz Krusevca, vidovnjak i bioenergeticar. Skocio u reku slomio vrat dva dana bio pod vodom. Izvukli ga, ostao
potpuno slep i paralizovan, ali stekao natprirodne moci. Bio sam kod njega pre jedno 20 godina, kod coveka se islo na hodocasce.
Potom svima poznati Biba struja.
itd, o sopstvenim iksustvima necu da pricam...
Imao sam i ja vantelesno iskustvo ali u budnom stanju.

Na krevetu ili...?
Pitam jer je i moje vantelesno iskustvo dok sam ležao na krevetu.
Ma opsedao me neki demon dok sam spavao,pa sam mesecario. Jedno jutro se naglo probudim dok je jos bio u meni pa sam ga iznenadio.
Malo neprijatan osecaj kada posmatras svoje telo dok je neko drugi u njemu. No bez problema sam utonuo u telo. Prestalo je
kad sam poceo da verujem Bogu tj kada sam prestao da se plasim.

Neki forumasi tvrde da su licno imali natprirodna iskustva , ovde bi bilo lepo da u detaljima opisu te slucajeve ako nije problem , pa mozemo da porazgovaramo o tim detaljima :)
ajmo ovo bez veze al imam i neke žešće

bilo to u vojsci
vratim se sa izdvojene straže u kasarnu a ovi od mladje vojske nešto mudruju, jedan mi pridje kaže usrali se i naši pravoslavci i muslimani i katolici...

šta je bilo?
par njih "prizivalo duhove" u učionici
mada bilo leto pa otvoreni prozori, kad su počeli "da dobijaju odgovore" počeli prozori navodno da lupaju tj otvaraju i zatvaraju

ja sad to ne znam nisam bio prisutan
e medjutim dodje neki musliman i kaže - a ovo nam ušlo u spavaću sobu i neće da izadje

šta bre ušlo?
malo veći noćni leptir, uredno crn, lep primerak za kolekcionare

kažem ja njima: "aj ne serite, manite me holivudskih filmova, ta sranja u tom obliku ne..."

... kad dolete taj leptir meni na nos?!

i ajd budi ti pametan... ceo dan kulira i baš sad našao da doleće?
opet panika...

neće ovi da spavaju samo gledaju gde je sad taj leptir i ustanem pootvaram sve prozore - kako da izleti ako je zatvoreno?

I pridjem tom leptiru i kažem "ne znam dal razumeš srpski i dal prihvataš pravoslavlje al ajd izadji ovi jeli govna"

valjda u toku noći izleteo
a imao i ko da javi "kome treba" - dolaze dva kapetana pitaju: "jel si regulisao ono? kažu vojnici..."

aaaaaaaaaa!!!!

:dash:

p.s. pričam ja ovo jednom mom drugu da analiziramo sa naučne baze i dodjemo do zaključka zašto leptir sleteo na moj nos - frekvenca glasa isto kao kad slete na zvučnik...

:pop:

Poslednja izmena:
e možemo se zajebavamo ali mi nikad neće biti jasno, a posle izvesnog kontakta sa nepoznatom osobom, da sam po kišnom danu proklizao na asfaltu stajališta i potrbuške sleteo trolejbusu čelom pred točak... to se ne doživljava tek tako...

nekoliko puta sam ponavljao ovu uvrnutu priču gde sam za nedelju dana 2 puta mogao da poginem ali nisam našao osobu za detaljniju analizu, uglavnom hobisti pa ko koliko pročitao nekih "pravila"...

od ostalih iskustava bih sumirao da su sva bila posledica teškog emotivnog stresa tipa lebdeći snovi, ukazak u tudje telo, iluzije po sobi i mesečarenje kog sam bio svestan nekako i znam dokle sam išao ali mi čudno da su svi ukućani i komšije baš tad bili u krevetima obično neko blentavi pa niko da me zaustavi...

e jes' ono bila jedna komšinica, valjda me srela al nije izvalila da mesečarim, pričala po komšiluku da se usrala kada sam joj "otpozdravio dobro veče", eto ne osećam se odgovornim, šta se te žene samo smucaju... uostalom prošlo 1 ujutru...

a od regularnih osobina imam talenat "čitanja misli" sa osobama sa kojima sam blizak, recimo "podmornice" gde se jedan drugar ozbiljno istripivao i bežao posle od mene

a za pare bi dupe prodali, kolegu odcinkarili, komšiju prijavili...
pu sise materijalističke!

:pop:

a znam ja šta je autoru
hteo bi al da mu ne udje
ko i većini konzumenata holivudskih filmova
sve loše je super dok se drugome dešava
a ovako bi se usro odmah i bežanjem hteo da izadje iz kolceta
moraš da znaš da to nema veze sa obrazovanjem već sa osobom, neke su baš "teške", ostave svoj "smradež" i kad odu... ako ti nije nužda ne petljaj se... oni koji kažu "da u to ne veruju" itekako su u strahu, ne ide se u crkvu zalud. Postoje stvari koje jednodimenzionalna nauka ne može da dokuči ne samo u paranormalnom nego ni u svom aspektu kao na primer fizičari i gravitacija, astrofizičari i vasiona, a matematičari koji su malo viši rang itekako znaju za "lošu matematičku formulu" posle koje im baš i ne bude dobro a neki i capnu, "formula" otkrivena u srednjem veku...

Evo jedno moje lično od pre jedno 10 godina. Potpuno trezven, racionalan, bez lekova i droga :)
Desilo se jedno 6-7x. Živeo sam sam u garsonjeri. Probudim se usred noći i neka starija žena mi stoji pored kreveta. Brzo upalim svetlo i nje nema. Ok, prvi put sam mislio da tripujem. Ono, nisam se još rasanio i umišljam. Međutim je počelo da se dešava skoro svake noći zaredom. Prvo sam pomislio da ima veze sa prostorom. Ali desilo se i kad sam spavao u stanu kod roditelja. Znači, ima veze sa mnom. Imam prijatelja koji se bavi duhovnim stvarima, bioenergijom...pa sam mu pomenuo slučaj. Počeli smo malo da se šalimo, u fazonu, treba da joj naplaćujem kiriju. Ali vidim da je ozbiljan. Nešto je izbajao, protresao se i kaže, sredili smo. Kaže, nije bitno da li ima dobre ili loše namere, ne sme da ima dodira sa ovim svetom. I nakon te njegove intervencije, nikad se više nije desilo ponovo. :)
ovo ko da sam ja piso.
Al ne sa tu babu nego sa neku gigantsku beskrajnu plocu u svemiru ispod koje lebdim................neki budista, kojeg nikada pre toga nisam poznavao a spojio nas je moj poznanik, objasnio mi je neke stvari i ja od tada nikada vise nisam imao tu nocnu viziju.
jednom sa sanjao da sam izasao u bastu i gledao neke znake na nocnom nebu , neka svetla kao u luna parku..................a ujutru sam razmisljao o tom snu i posao u bastu na to mesto gde sam sanjao da gledam u nebo. Majka je tek bila okopala bastu za cvece i stavila humus...............zakoracio sam u bastu i zaprepastio se kad sam ispred, mene na svezem humusu, ugledao moje stope .............................najpre sam pomislio da sam poceo da nocu nesvesno da setam , sto moze biti logicno, ali onda mora biti istina i ono sto sam video na nebu....................
Da tu ima necega, evo i jedan, svima poznati, primer:
Svi mi sanjamo da nocu trcimo, bezimo ispred neke opasnosti, zamorimo se, tesko disemo..........................A KADA SE PROBUDIMO, OBLIVENI SMO ZNOJEM I ZADIHANI SMO.
A pravio sam i jedna eksperiment: stavim livadsko cvece pored kreveta da mirise pa kad zaspim sanjam da setam po te cvetne livade.
A najbolji eksperiment (svakako i najprijatniji) je taj sto se uvece nakrkam vode pa poslem dav-tri sata, u snu, sanjam erotske snove, i to maltene "opipljive".
(moze biti da to moja zena nocu primeti pa se malo poigra a da me ne budi).

Back