LazaB
Iskusan
- Poruka
- 6.549
Neki forumasi tvrde da su licno imali natprirodna iskustva , ovde bi bilo lepo da u detaljima opisu te slucajeve ako nije problem , pa mozemo da porazgovaramo o tim detaljima 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto bi ti razgovarao o tim detaljima? Imaš baš čudna interesovanja.Neki forumasi tvrde da su licno imali natprirodna iskustva , ovde bi bilo lepo da u detaljima opisu te slucajeve ako nije problem , pa mozemo da porazgovaramo o tim detaljima![]()
Zanima me da li postoji nesto sto bi mozda bilo interesantno.Zašto bi ti razgovarao o tim detaljima? Imaš baš čudna interesovanja.
Baš si rečit..Zanima me da li postoji nesto sto bi mozda bilo interesantno.
Bilo sta sto se ne moze prirodno objasniti.Baš si rečit..
Šta je za tebe natprirodno iskustvo?
Na krevetu ili...?Imao sam i ja vantelesno iskustvo ali u budnom stanju.
Ma opsedao me neki demon dok sam spavao,pa sam mesecario. Jedno jutro se naglo probudim dok je jos bio u meni pa sam ga iznenadio.Na krevetu ili...?
Pitam jer je i moje vantelesno iskustvo dok sam ležao na krevetu.
ajmo ovo bez veze al imam i neke žešćeNeki forumasi tvrde da su licno imali natprirodna iskustva , ovde bi bilo lepo da u detaljima opisu te slucajeve ako nije problem , pa mozemo da porazgovaramo o tim detaljima![]()
ovo ko da sam ja piso.Evo jedno moje lično od pre jedno 10 godina. Potpuno trezven, racionalan, bez lekova i droga
Desilo se jedno 6-7x. Živeo sam sam u garsonjeri. Probudim se usred noći i neka starija žena mi stoji pored kreveta. Brzo upalim svetlo i nje nema. Ok, prvi put sam mislio da tripujem. Ono, nisam se još rasanio i umišljam. Međutim je počelo da se dešava skoro svake noći zaredom. Prvo sam pomislio da ima veze sa prostorom. Ali desilo se i kad sam spavao u stanu kod roditelja. Znači, ima veze sa mnom. Imam prijatelja koji se bavi duhovnim stvarima, bioenergijom...pa sam mu pomenuo slučaj. Počeli smo malo da se šalimo, u fazonu, treba da joj naplaćujem kiriju. Ali vidim da je ozbiljan. Nešto je izbajao, protresao se i kaže, sredili smo. Kaže, nije bitno da li ima dobre ili loše namere, ne sme da ima dodira sa ovim svetom. I nakon te njegove intervencije, nikad se više nije desilo ponovo.![]()