natprirodna bica - Deda Mraz i njegovi irvasi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To nisu nikakvi dokazi vec obicna reklama.
Deda Mraz je bar 250 godina stariji od te reklame.;)

Да? Па?

Ко је рекао да он одувек ради за кока колу...:roll:

И можда је раније радио тајно... није хтео да се рекламира...
није му требало толико лове као сада...:rolleyes:

Iz prkosa otvorena tema > Deda mraz > Koka kola > Danski ////

Dokle ce ova tema?

Svabov, iako je ovo otvorio da naprkosi malo ostalima, ipak je tema lepa i zanimljiva, i zaista odakle
potice prica o Deda Mrazu? Ko je Sveti Nikola? I ja bih da znam.

Ali, gde vi zalazite.. Za chat je receno da postoji na drugom mestu Krstarice sajta.
A kratki i neozbiljni postovi su za brisanje. Jos vas i dobro tolerisem. :)

Pisite o Deda Mrazu, ali ozbiljno. Moze i malo humor. Ali humor ne mora biti isforsiran necim iracionalnim. ;)

///// ///// ///// /////

Oduvek mi je bolo oci to sto deda-Mraz (aka baba-Jaga) sa crvenim odelom, podrzan od koKAkola kompanije jedini prezive a ostale iz duginog spektra istrebise... pogotovo dok nisam znao da crvendac bejase snazno podrzan od iste kompanije.

Ako uspem, postavicu moje slike sa crvenim deda-Mrazem uslikane u niškom Narodnom Pozorištu.
Sreća te sam bio dobar dečko pa me baba-Jaga nije odnela jer da jeste... ko zna gde bih bio sada... verovatno negde u Amsterdamu... gigoligo...

Ja sam izgubio veru u deda mraza kada je poceo raditi za koka-kolicare.
Uzasno....tako nisko iskoristiti jedan stari i lepi mit dece u komercijalne svrhe ja nezamislivo.

Sva ta decica koja su u njemu videla olicenje dobrote, cojstva i tako, sada vide pijanduru kako gasi mamurluk koka kolom.

Besramno i zalosno.
Uputio sam mail kompaniji koka kola, u kom sam izneo svoj protest. Nadam se da ce ga razmotriti, jer sam se posluzio i nasim srpskim, brendiranim prostaklucima.

Ne bih da citiram mail, ali u istome se spominje celi spektar polnih organa i seksualnih radnji, nastranih sa ciljem ponizavajuceg dominianja mene nad glavnim vlasnicima koka kole, njihovim marketing direktorima kao i onom glumcu sto ga glumi.

Ne bi me cudilo da Heineken uzme lika da glumi samog Isusa, kao sin boziji naslonjen na tarabu, vani vrucina, on sav oznojen kako nateze Hajneken. Posle podrigne, iz u krupnom planu izjavi sesto kao "Ko misli u raju biti, mora samnom heineken piti"

Mislim, strasno....

Ja sam izgubio veru u deda mraza kada je poceo raditi za koka-kolicare.
Uzasno....tako nisko iskoristiti jedan stari i lepi mit dece u komercijalne svrhe ja nezamislivo.

Sva ta decica koja su u njemu videla olicenje dobrote, cojstva i tako, sada vide pijanduru kako gasi mamurluk koka kolom.

Besramno i zalosno.
Uputio sam mail kompaniji koka kola, u kom sam izneo svoj protest. Nadam se da ce ga razmotriti, jer sam se posluzio i nasim srpskim, brendiranim prostaklucima.

Ne bih da citiram mail, ali u istome se spominje celi spektar polnih organa i seksualnih radnji, nastranih sa ciljem ponizavajuceg dominianja mene nad glavnim vlasnicima koka kole, njihovim marketing direktorima kao i onom glumcu sto ga glumi.

Ne bi me cudilo da Heineken uzme lika da glumi samog Isusa, kao sin boziji naslonjen na tarabu, vani vrucina, on sav oznojen kako nateze Hajneken. Posle podrigne, iz u krupnom planu izjavi sesto kao "Ko misli u raju biti, mora samnom heineken piti"

Mislim, strasno....

Hahahahaha,bas si me slatko nasmejao!!!:D
Nego...jel to isti tip iz lijepe njihove (djed Bozicnjak),pa mu samo dali drugo ime,ili je to neki njegov rodjak koji obilazi za Bozic,a ovaj nas pijani danac za Novu godinu?
Tu mi nesto nije jasno.....Zna li iko da objasni?
I da mi neko objasni zasto je pedofil....to sad prvi put cujem....:rolleyes:

Hahahaha!!!!Deda je malo vise od zavisnika koka-kole....
Ima jos neko ko mu cuva ledja i ovde kod nas....;)
prolom-voda-bilbord-dizajn-nova-godina-deda-mraz-srbija-bez-usta.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back