Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
da li je "da" za nato ili protiv nato-a???
ps.ako ja glasam "da" kome ide moj glas????
Ademe idi da ti zena opere noge i na spavanje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li je "da" za nato ili protiv nato-a???
ps.ako ja glasam "da" kome ide moj glas????
нема уласка у нато иначе почињемо герилске акције,да плате што су побили оне србе![]()
You will be assimilated! Resistance is futile!
Mislim da si nešto pogrešno protumačio, ovde je velika večina protiv NATOa.
nishta to ne znachi, pa vidish, valjda ko je postavio 90% tema na ovom forumu, sve patriJote sa "noci bensedina" a to, svakako nije prava slika Srbije, vec sve neki "chobani-budale"
nishta to ne znachi, pa vidish, valjda ko je postavio 90% tema na ovom forumu, sve patriJote sa "noci bensedina" a to, svakako nije prava slika Srbije, vec sve neki "chobani-budale"
da, da, 90% srBskih *aktivista i mladih *skojevaca, svakako vecina su samo na ovom forumu, realna slika Srbije je, na srecu sasvim suprotna
Само мислим да би нас ови наши нато-слинавци јурили пре самих нато слина!
You will be assimilated! Resistance is futile!
Da nas je zeleo lepo bi nas primio,znaci nije nas zeleo........da nas je neko zeleo pruzili bi ruku ovim izdajicama DOS-ovskim,koji su kolena ogulili tamo po new yorku i slicnim selima.......daklem,ne ide to.........
l:
Ima jedan stih pogodan za ovaj tvoj komentar.
...mozda mi jesmo dinosaurusi ona vrsta koja odlazi, ali zivimo u nasim snovima gde niko ne moze da nas porazi![]()
Pa ono...prvi je tamo kolena gulio Sloba...
Nemoj tako, da smo bili u NATO, ne bi nas bombardovali.
Онда би сами себе бомбардовали
До сад би нас прогласили за најхрабријег члана
Чланску карту би нам оверавали једном годишње у знак захвалности
![]()
![]()
![]()