- Poruka
- 35
A rat za tezgu na štajgi? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drugi cecenski rat.....
Ja bih sve to nazvao cecenski rat, al nema veze...
Sto je to znacajno? Cela armija (kojoj obaraju helikoptere, avione i unistavaju AFV-ove) protiv gomile shabana.....
Drugi cecenski rat.....
Ja bih sve to nazvao cecenski rat, al nema veze...
Sto je to znacajno? Cela armija (kojoj obaraju helikoptere, avione i unistavaju AFV-ove) protiv gomile shabana.....
Обама није Јевреј, наравно. Он је јудаизирани Американац. Ако не знаш шта значи појам "јудаизиран", онда само губиш време на политичким темама.Pre bi rekao da radi za Nemce. Precenjujesh znachaj Jevreja, oni su ekonomski mocni ali ne i politichki. Necesh valjda reci da je Obama Jevrej.
Јел ти демонстрацију моћи поистовећујеш са снагом?
Обама није Јевреј, наравно. Он је јудаизирани Американац. Ако не знаш шта значи појам "јудаизиран", онда само губиш време на политичким темама.
Што се тиче Јешована: сам признајеш да су економски моћни, али не и политички (?!).
То је контрадикторно, јер: ко "држи" новац, тај има и политичку моћ!
Hm....demonstracije moci ili ne, amerika tu moc demonstrira stalno, Rusija je to uradila u afganistainu i ceceniji....i sta su zaradili - skoro nista....amerika je demonstrirala nasiroko i nadugacko i ogrebali su se za znacajane kolicine nafte i para....
Сви наведени су директно или индиректно под њиховом контролом....Da li je po tebi Kina pod kontrolom Jevreja? A Japan i Indija? Brazil? Vatikan?
У Чеченији је Америка демонстрирала моћА снага нема апсолутно никакве везе са тим... Ако ћеш тако онда ја могу да тврдим да је Русија односно СССР под својом чизмом држала пола Европе 50 година. Америци је то мисао именица.
Сви наведени су директно или индиректно под њиховом контролом....
Кад кажемо "Јевреји", не мислимо на обичне Јевреје, већ на ционисте.
А они су измислили комунизам. Кина је комунистичка земља која је прихватила "јеврејску причу". За Јапан је јасно сасвим: они су миљеници Запада.
Ватикан је у служби сатанској, и са ционистима уско сарађују.
Индија и Бразил су сада "надувани балони" и у служби циониста.
Нема данас иједне сасвим слободне земље од ових напасти...
Види, погрешно ме разумеш....Ja mislim da je Somalija slobodna poshto je u anarhiji. I da shta je sa Islamom. Ne mislish valjda ozbiljno da su i oni pod kontrolom Jevreja, pa oni hoce da unishte Izrael, narochito Iran.
(читај мало "Протоколе сионских мудраца", и друге ствари...то је читава стратегија).
Чега фалсификат? Оригинала? Па, ништа се не може оспорити из "Протокола", све се тако догађа...Eh sto volim kad neko spomene ovaj falsifikat
Trazi malo po forumu, pa ces dobiti detaljan info![]()
Чега фалсификат? Оригинала? Па, ништа се не може оспорити из "Протокола", све се тако догађа...
Претражићу, али то се не може оспорити.Kao sto rekoh, pretrazi forum, o Protokolima je bilo reci nasiroko i nadugacko.....
NATO vs Rusija? Je li na pomolu 3svetski rat?
Silly topic!