pa latinisi i obojeni vole ta eu svapska sranja, i poneki nas, video sam cak i alfu, voze ****** i fiatapa koliko je Nemaca tamo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa latinisi i obojeni vole ta eu svapska sranja, i poneki nas, video sam cak i alfu, voze ****** i fiatapa koliko je Nemaca tamo?
What kind of nonsense high CO2 (Carbon dioxide) in the environment is a good thing. It makes plants and trees grow bigger, which in turn produces more oxygen, beside that there is no 'climate change' except spring, summer, autumn and winter
Denacifikacija nema alternativuja sam se ubacio jer tvoj predlog neće dati željene rezultate
savete zadrži za sebe
od saveta nema leba
pa koliko je Nemaca tamo?
Honde kostaju manje a bolje radei po amerike ima selja koje vole mecke, a zasto bas merdze, a ne audi, ili bmw, ne znam, ali opet je 3 i vise puta
Nije taj naš - taj je njihova džukela ...i poneki nas
handa & handaiHonde kostaju manje a bolje rade
Ispada ko da je hteo u london haha..lepo lepo od tebe..Хахаха, ова наказа је хтела да слети у Београд.
Невероватно.
Lavrov više ne može da odluči ni da otputuje bilo gde u Evropu sem Belorusije.Svima je postalo jasno da NATO više ne može da odlučuje o sudbini Evrope, izjavio je u ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.
a zasto bi pa putovao u eu koji razlogLavrov više ne može da odluči ni da otputuje bilo gde u Evropu sem Belorusije.![]()
eno ga u TurskojLavrov više ne može da odluči ni da otputuje bilo gde u Evropu sem Belorusije.![]()
Srbija treba da postane punopravni clan ODKB HITNO
Citam da celokupno rukovodstvo Rusije pa i ovaj Lavrov svoju decu skoluje u Americi.Lavrov ima kcerku koja je kupila stan u Njujorku? Da li je to istina onda je ovaj namazani diplomata veliki licemer.
treba harac, turcma natou, i da das decu za janjicare, sama elita ce da buduNaravno da treba
... A ljudski zivot nema cenu, al sta to vredi tebi govoriti kad si pijan ceo zivot..zadruzna mlatiguza.....Denacifikacija nema alternativu
Narocito kad natisti osam godina pripremaju oluju 2 za Donbas... A ljudski zivot nema cenu, al sta to vredi tebi govoriti kad si pijan ceo zivot..zadruzna mlatiguza.....![]()
tebi je stalo do donbasa ko za lanjski sneg...Narocito kad natisti osam godina pripremaju oluju 2 za Donbas
pa šta , radila je i gomila USA i EU firmi i građana u Rusiju, normalna stvar.Citam da celokupno rukovodstvo Rusije pa i ovaj Lavrov svoju decu skoluje u Americi.Lavrov ima kcerku koja je kupila stan u Njujorku? Da li je to istina onda je ovaj namazani diplomata veliki licemer.