NATO ....Veljinim autoputevima......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
baba?????:
Očigledno pokušavaš da skreneš sa teme o kojoj smo počeli da diskutujemo, a to je da je rat završen kad kopnene snage uđu na teritoriju, a pri tome ne pročitaš šta sam ja napisao, i da li sam se osvrtao na to ko je pobedio u tom ratu i da li je bilo kopnenih borbi (što opet nije važno u konačnom ishodu da je 40000 vojnika na, još uvek, našoj teritoriji).
Ne, na nasoj teritoriji nema stranih vojnika, ali ih ima na Kosovu. na onom Kosovu koje smo izgubili u bombardovanju od 1999, bez i jedne kopnene borbe. Zar je to tesko shvatiti?
Cilj SAD je bio da dobije Kosovo na kom ce imatii baze. Nismo hteli da im damo dobrovoljno, pa su oni poslali avione. Za tri meseca su ga dobili za dz. Pokusavas da izvrces moje reci, nije to dobro, nije...

I ovde važi isto kao i kod prethodnog odgovora, te se neću ponavljati, samo ću te pitam nešto!!

Da li su kopnene trupe na Kosmetu??
Da li su kopnene trupe u Iraku??
Da li su kopnene trupe na Kubi??
Od ove tri lokacije, gde misliš da je rat završen??
Jesu, trupe su stacionrane na sve tri lokacije. Ali trupe (osim u slucaju Iraka, gde su samo izvrsili formalnu setnju) nisu tamo dosli borbom, get it?

Ako je ovo bio pokušaj da tvoja bude poslednja, reci, pa se neću više javljati na tvoje odgovore, a ako nije, molio bi te da ponovo pročitaš početak ove diskusije, da mi ne bi opet spočitavao nešto što nisam rekao i o čemu uopšte nije bilo reči!!
Klasicno preseravanje na kraju. Gubis tlo pod nogama, pa onda pokusavas... nesto.. ni sam nisi siguran sta, ali si video da neki drugi forumasi to rade... nije ti to dobro, nije...

Silent Bob:
Ne, na nasoj teritoriji nema stranih vojnika, ali ih ima na Kosovu....

Jesu, trupe su stacionrane na sve tri lokacije. Ali trupe (osim u slucaju Iraka, gde su samo izvrsili formalnu setnju) nisu tamo dosli borbom, get it?...
Vidi pokušavam da vodim kulturanu diskusiju s tobom, te nema potrebe za izrazima kao što su "proseravanje" i brige "nije ti to dobro, nije", jer može se protumačiti da upravo ti, kako kažeš, "gubiš tlo".

Kosmet, jeste bio naša teritorija (i još uvek je, bar formalno), dok kopnene trupe nisu došle na njega!!
Irak, jeste bio Irak, dok se kopnene trupe nisu tamo "ušetale"!!
Kuba je Kuba, jer nema kopnenih trupa tamo, sem ako ne računaš ono parče što su ameri kupili, ali to je već njihov teritorij.

Da te podsetim, poslednji put, tema o kojoj diskutujem je, Kad je rat završen (koju si ti započeo), a ne nikako kako i na koji način su se te kopnene snage našle na određenoj teritoriji!!

baba?????:
Vidi pokušavam da vodim kulturanu diskusiju s tobom, te nema potrebe za izrazima kao što su "proseravanje" i brige "nije ti to dobro, nije", jer može se protumačiti da upravo ti, kako kažeš, "gubiš tlo".

Kosmet, jeste bio naša teritorija (i još uvek je, bar formalno), dok kopnene trupe nisu došle na njega!!
Irak, jeste bio Irak, dok se kopnene trupe nisu tamo "ušetale"!!
Kuba je Kuba, jer nema kopnenih trupa tamo, sem ako ne računaš ono parče što su ameri kupili, ali to je već njihov teritorij.

Da te podsetim, poslednji put, tema o kojoj diskutujem je, Kad je rat završen (koju si ti započeo), a ne nikako kako i na koji način su se te kopnene snage našle na određenoj teritoriji!!
Geez... gluvom saputati...

Chedo Kokardic:
Ne znam ja se u to ne razumem , u mojoj se porodici niko takvim aktivnostima nije bavio zato sam smatrao da bi ti koji imas dugogodisnju porodicnu tradiciju u ovom poslu pomognes i dostojno docekas americke crncuge.

Ma jeste, bavila ti se keva, samo ti nije rekla.........kako bi ti, inace, ispao tako retardiran i glup, nego te pravilo celo selo, pa se ne zna iz koje si muslimanske patke ispao......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back