Silent Bob
Iskusan
- Poruka
- 6.849
Ne, na nasoj teritoriji nema stranih vojnika, ali ih ima na Kosovu. na onom Kosovu koje smo izgubili u bombardovanju od 1999, bez i jedne kopnene borbe. Zar je to tesko shvatiti?baba?????:Očigledno pokušavaš da skreneš sa teme o kojoj smo počeli da diskutujemo, a to je da je rat završen kad kopnene snage uđu na teritoriju, a pri tome ne pročitaš šta sam ja napisao, i da li sam se osvrtao na to ko je pobedio u tom ratu i da li je bilo kopnenih borbi (što opet nije važno u konačnom ishodu da je 40000 vojnika na, još uvek, našoj teritoriji).
Cilj SAD je bio da dobije Kosovo na kom ce imatii baze. Nismo hteli da im damo dobrovoljno, pa su oni poslali avione. Za tri meseca su ga dobili za dz. Pokusavas da izvrces moje reci, nije to dobro, nije...
Jesu, trupe su stacionrane na sve tri lokacije. Ali trupe (osim u slucaju Iraka, gde su samo izvrsili formalnu setnju) nisu tamo dosli borbom, get it?I ovde važi isto kao i kod prethodnog odgovora, te se neću ponavljati, samo ću te pitam nešto!!
Da li su kopnene trupe na Kosmetu??
Da li su kopnene trupe u Iraku??
Da li su kopnene trupe na Kubi??
Od ove tri lokacije, gde misliš da je rat završen??
Klasicno preseravanje na kraju. Gubis tlo pod nogama, pa onda pokusavas... nesto.. ni sam nisi siguran sta, ali si video da neki drugi forumasi to rade... nije ti to dobro, nije...Ako je ovo bio pokušaj da tvoja bude poslednja, reci, pa se neću više javljati na tvoje odgovore, a ako nije, molio bi te da ponovo pročitaš početak ove diskusije, da mi ne bi opet spočitavao nešto što nisam rekao i o čemu uopšte nije bilo reči!!