gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
Izgleda da smo jedini narod na svetu koji je svoje junake i svetitelje nalepio na etikete za alkoholna pica.
Tako i kneza Lazara. Nije ni cudo sto nam se sve ovo i desava.
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da smo jedini narod na svetu koji je svoje junake i svetitelje nalepio na etikete za alkoholna pica.
Tako i kneza Lazara. Nije ni cudo sto nam se sve ovo i desava.
![]()
Kojih svetitelja?
Pa on je za njih okupator, valjda bi ti to trebao da znaš, Šiptari su vaši saveznici.
I oni nijesu naši saveznici
Saveznici, prijatelji...svejedno.
Oni su komšije. I nije isto saveznik i prijatelj, ja mogu sa nekim da budem prijatelj, ali da ne podržavam ono što on radi
I nama Srbima ostaje samo da kažemo iskršnicima da im daleka lepa kuća.Bar znamo šta ste Srbiji.
Sok od Srpskih šljiva je zakon za sve.Taj skendebeg konjak, ne znam jeste li probali, ali je fantastičan. Mada, ima dosta falsifikata, tako da treba dobro paziti kad se nabavlja
Umesto da pošaljemo svojih hiljadu Srpskih specijalaca da zaštite ovaj spomenik a ako se oružjem suprostave onda da im svim snagama razbijemo svu terorističku vojsku koju imaju širom Kosova i Metohije.Опет је на делу изругивање нашој историји. То што ми ћутимо довољно говори о нама...
Umesto da pošaljemo svojih hiljadu Srpskih specijalaca da zaštite ovaj spomenik a ako se oružjem suprostave onda da im svim snagama razbijemo svu terorističku vojsku koju imaju širom Kosova i Metohije.
Nepoželjnost ti nije opravdanje da svog brata Srbina nazivaš ludim.Ja sam za razliku od tebe samo nestrpljiv i ostljiv u samom srcu.Ти си луд. Па, знаш да то није у интересу остваривања европских циљева. Непожељна је било каква прича о одбрани Срба на територији Косова и Метохије.
То "луд" је била пошалица.Nepoželjnost ti nije opravdanje da svog brata Srbina nazivaš ludim.Ja sam za razliku od tebe samo nestrpljiv i ostljiv u samom srcu.