NATO umesto Cara Lazara

Izgleda da smo jedini narod na svetu koji je svoje junake i svetitelje nalepio na etikete za alkoholna pica.
Tako i kneza Lazara. Nije ni cudo sto nam se sve ovo i desava. :(

c133_p664m.jpg

31.jpg

Umesto da pošaljemo svojih hiljadu Srpskih specijalaca da zaštite ovaj spomenik a ako se oružjem suprostave onda da im svim snagama razbijemo svu terorističku vojsku koju imaju širom Kosova i Metohije.

Ти си луд. Па, знаш да то није у интересу остваривања европских циљева. Непожељна је било каква прича о одбрани Срба на територији Косова и Метохије.

Ти си луд. Па, знаш да то није у интересу остваривања европских циљева. Непожељна је било каква прича о одбрани Срба на територији Косова и Метохије.
Nepoželjnost ti nije opravdanje da svog brata Srbina nazivaš ludim.Ja sam za razliku od tebe samo nestrpljiv i ostljiv u samom srcu.

Nepoželjnost ti nije opravdanje da svog brata Srbina nazivaš ludim.Ja sam za razliku od tebe samo nestrpljiv i ostljiv u samom srcu.
То "луд" је била пошалица. ;) Пријатељу, то није мој став, то је званични став Београда и већине Срба. Наравно да у томе има и моје кривице, као и осталих којима се то не свиђа.

Back