NATO standardi trenutno najbolji

Pa recimo da nisam spreman da prihvatim odgovornost za zlodela koja su učinili po celom svetu, ne samo kod nas.

Eto, napali Irak bez veze. Možda je onaj Sadam bio diktator ali su Suneti i Šiiti morali da se trpe. Kurdi su bili mamac koji je plaćao ceh dvostruke igre NATO-vaca životima.

UN odavno ne predstavlja garanciju mira jer ih Amerika ebava. Ono što je Hitler radio sa svojom vojskom na brzinu, ovi rade natenane. Malo ovde, malo onde, ako se nekoliko džrava pobuni onda popustiš da se ne usprotive i svi ostali. Tu je Hitler pogrešio, Ameri neće da ponove grešku. Umesto gasnih komora zvekneš sankcije pa nek umiru ljudi bez lekova.

U čemu je razlika?

Pa recimo da nisam spreman da prihvatim odgovornost za zlodela koja su učinili po celom svetu, ne samo kod nas.

Taj moralni kod, koji nas je uvek , eto , krasio kao narod:roll:.....u fazonu "Bolje rat nego pakt" je doveo ovaj narod, na rub bioloskog opstanka........
Sem toga, nije mi jasno, na koji nacin bi ti, ili bilo ko licno, prihvatao odgovornost za bilo sta sto je NATO cinio po svetu, pre ulaska Srbije u klub???.....na stranu, sto se ne bi slozio da je ta organizacija "zli carobnjak"koji po svetu seje samo ono najgore....zapitajmo se, na sta bi licila planeta, da se zapadna civilizacija , na celu sa NATO paktom, nije suprotstavila SSSRu, Kini, Mjanmaru, S.Koreji, i ostalim bastionima demokratije???

Eto, napali Irak bez veze. Možda je onaj Sadam bio diktator ali su Suneti i Šiiti morali da se trpe. Kurdi su bili mamac koji je plaćao ceh dvostruke igre NATO-vaca životima.

Jos jedna , genetska greska u kodu .......kod nas, Srba....
Uvek se mi petljamo u svetske pravde i nepravde.......eto, necu evropske plate, necu dobar i miran zivot za svoju decu, zato sto su neke zle cike, bombardovale neke jos gore cike......a to meni ne da da mirno zaspim:roll:

Onoliko koliko se Suniti i Siiti sekiraju za Srbiju, u toj proporciji bi shvatio i da se neko sekira za njihove probleme....sve ostalo je demagogija

UN odavno ne predstavlja garanciju mira jer ih Amerika ebava. Ono što je Hitler radio sa svojom vojskom na brzinu, ovi rade natenane. Malo ovde, malo onde, ako se nekoliko džrava pobuni onda popustiš da se ne usprotive i svi ostali. Tu je Hitler pogrešio, Ameri neće da ponove grešku. Umesto gasnih komora zvekneš sankcije pa nek umiru ljudi bez lekova.

Znas ti i sam, da je poredjenje NATO i Hitlera, potpuno neumesno.....pa i ne bi o tome.
Osvrnucu se samo na poslednju recenicu.......da nema upravo drzava koje i cine NATO, situacija sa lekovima uopste , kao i masovnim umiranjem, zbog nedostatka istih, u Africi , a i nekim delovima Azije, bi bila stotinu puta tragicnija nego sto je sada........
Ne secam se, da sam ikada igde procitao da je bilo koja organizacija iz Rusije, Kine, ili S.Koreje, poslala bilo kakvu humanitarnu pomoc u lekovima ili medicinskom osoblju u africke regione, gde se masovno umire od raznih bolesti.....

Tesko da bi se to desilo.Da bi se uklonili Djilasi,Velje,Jocici,Dinkici,Labusi.....potrebno je da neko ispravan dodje na vlast ulazak u EU nam nece skloniti te lopove. Za sada jedini koji je urado nesto na sklanjanju takvih sa vlasti bio je cancer .
Treba nam neki biohemicar genije kakvog svet jos video nije da napravi neki virus koji ce samo takve da izjeda i ubija.Kao onomad kada je bilo jednonacionalno trovanje na Kosovu ali ovaj put da to bude za stvarno.

:D:D:D

Back