NATO sa jednu reč začepio Vučićevu radikalsko lažnu retoriku

nesko101

Elita
Poruka
20.731
AUTORSKA
Hvala Bogu da se Srpski narod spasi lažne radikalske retorike predsednika Srbije koji šeta vojsku po putevima Srbije samo da dokaže kako je spreman da ratuje sa šiptarima.NATO se oglasio i rekao pstt...dosta je više spremni smo da vas dovedemo u red.
Stvarno sramota me je kao Srpski narod naseda a i mi na Kosovu se ponašamo kao da imamo ozbiljnu vojnu državu iza sebe.
Deca nam na Kosovu već drugi dan ne idu u školu a rezultati su isključivo neefikasne barikade koje i nas same parališu a što je još gore nemaju alternativu.

Poslednja izmena:
AUTORSKA
Hvala Bogu da se Srpski narod spasi lažne radikalske retorike predsednika Srbije koji šeta vojsku po putevima Srbije samo da dokaže kako je spreman da ratuje sa šiptarima.NATO se oglasio i rekao pstt...dosta je više spremni smo da vas dovedemo u red.
Stvarno sramota me je kao Srpski narod naseda a i mi na Kosovu se ponašamo kao da imamo ozbiljnu vojnu državu iza sebe.
Deca nam na Kosovu već drugi dan ne idu u školu a rezultati su isključivo neefikasne barikade koje i nas same parališu a što je još gore nemaju alternativu.
Mozes samo da linkujes vest, pa da prokomentarisem?

brt postave naši gumeni tenk a nato retardi ga roknu..onm odskoči a nato retardi ga opet roknu.. i tako 10 puta..
nato fašisti su toliko retardirani da ne znaju da razlikuju tenkove od traktora.. izbeglice od vojske.. tako su izrokali kolonu albanaca sa traktorima, ženama i decom.. pobili 70 civila od toga 30 deteta.. ko služi vojsku u usa?? samo raspali narkomani i beskućnici, propalice koji ne mogu nigde drugo da nađu posao.. zato i ne čude ovakvi propusti..

brt postave naši gumeni tenk a nato retardi ga roknu..onm odskoči a nato retardi ga opet roknu.. i tako 10 puta..
nato fašisti su toliko retardirani da ne znaju da razlikuju tenkove od traktora.. izbeglice od vojske.. tako su izrokali kolonu albanaca sa traktorima, ženama i decom.. pobili 70 civila od toga 30 deteta.. ko služi vojsku u usa?? samo raspali narkomani i beskućnici, propalice koji ne mogu nigde drugo da nađu posao.. zato i ne čude ovakvi propusti..
to sto su oni retardi ne znaci da smo mi jaci od njih

i da necemo izgubiti

jer smo sirotinja okruzena jakima

nije ni 300 protiv mnogo hiljada , kao spartanci , koji su izgubili

mi smo 300 okruzeni milionima

to sto su oni retardi ne znaci da smo mi jaci od njih

i da necemo izgubiti

jer smo sirotinja okruzena jakima

nije ni 300 protiv mnogo hiljada , kao spartanci , koji su izgubili

mi smo 300 okruzeni milionima
klasično razmišljanje kukavice.. kme kme jači su.. kmeee..
Ja ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kakva je sila koja me prati nego po tome koliku svetinju branim. ( Car Lazar )
je l si čuo ( čula ) za Car Lazara??
zabole me ako su jači..
al ok ja razumem.. nekada je idol nacije i vođa bio Car Lazar a danas Car iz Zadruge.. isprani vam mozgovi.. postali ste jajare..najvažnije u životu vam je da l vam plata 500 ili 800 eura.. da l ćete večeras imati da pojedete 250 gr gmo gvana iz meka ili pola kile..

klasično razmišljanje kukavice.. kme kme jači su.. kmeee..
Ja ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kakva je sila koja me prati nego po tome koliku svetinju branim. ( Car Lazar )
je l si čuo ( čula ) za Car Lazara??
zabole me ako su jači..
Ne ratuje se vise sa kopljem i macem i lukom i strelom... 1915. su pregazili Srbiju, samo sto su imali bolju artiljeriju,
puska na pusku je bila, pa smo izgubili...

Ne ratuje se vise sa kopljem i macem i lukom i strelom... 1915. su pregazili Srbiju, samo sto su imali bolju artiljeriju,
puska na pusku je bila, pa smo izgubili...
još jedan kmečavac..
Boj ne bije svjetlo oružje no boj bije srce u junaka ( Njegoš )
al razumem ja vas..nekada je idol bio Njegoš Vladika a danas Njegoš iz velikog brata..
zato i nema više junaka..tj ima ih ali sve manje

još jedan kmečavac..
Boj ne bije svjetlo oružje no boj bije srce u junaka ( Njegoš )
al razumem ja vas..nekada nam je idol bio Njegoš Vladika a danas Njegoš iz velikog brata..
zato i nema više junaka..tj ima ih ali sve manje
Znas kako, lepo je takvo herojstvo opisao Stevan Jakovljevic u srpskoj trilogiji: govorice da ce seci glave, a zapravo ce se predati prvoj austrougarskoj patroli :P

Back