bilosta
Aktivan član
- Poruka
- 1.093
Nemaju oni muda za to.
ma vazi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemaju oni muda za to.
Ruski KGB je jos jednom pokazao da je superioran u odnosu na sve americke i ostale zapadnoevropske sluzbe. Sve u svemu 3-0 za Ruse....
Alo, talibanci.... Ruje su tolko superiorne, da im nato sprema igranku, u obliku vojnih vežbina granici...![]()
Od kada se to računa?
Mislim, inferiorne zapadne službe su Rusima uspele da sruše jednu državu i da im pokupe većinu satelit-država. Koliko se to računa?![]()
Alo, talibanci.... Ruje su tolko superiorne, da im nato sprema igranku, u obliku vojnih vežbina granici...![]()
Od kada se to računa?
Mislim, inferiorne zapadne službe su Rusima uspele da sruše jednu državu i da im pokupe većinu satelit-država. Koliko se to računa?![]()
Od kada se to računa?
Upravo.
Kada će Rusija napraviti vežbe na Kubi ili Venecueli?
ta drzava se srusila sama od sebe. nisu tu oni nista uradili.
gorbacov je rasformirao SSSR i varsavski pakt.
a srusila se jer je imala lose drustveno uredjenje - komunizam.
a sto se tice satelita oni su postupili po inerciji. posle 50 godina komunistickog mraka potrcali su u zapadni zagrljaj mislivsi da je to resenje. i oni sada zive bolje - ne zato sto ih kontrolise zapad vec zato sto imaju kapitalizam al ljudi cesto mesaju to dvoje.
Sama od sebe? Ni sam ne veruješ u to...
Обе државе СССР и САД су у неку руку биле вештачке, као и Варшавски и НАТО пакт и само је случај одредио да СССР први пукне.
Наием и капитализам и социјализам су били подједнако добри/лоши системи.
Лако еј могло д се деси да пукне капитализам.
80-их је дрмала стрташна криза, али десио се Чернобиљ и то је скупо стајало (мислим и новчано) па је сахранио СССР, као и трка у наоружању.
САД и НАТО су преживели до сада простом пљачком Источне Европе а не што су биљо и развијенији.
Сада је све опљачкано и сада се види какав је капитализам- нема пара!
Дакел буквално су 1990-е били у питаљу месеци када ће да пукне НАТО и капитализам, али десило се да пукне СССР.
Тада да је пукао Капитализам, Француска би тражила учлањење у варшавски пакт, белгија би страдала у грађанском рату.... све обрнуто....
Mediji: Najveća špijunska afera
2. maj 2009. | 00:54 | Izvor: FoNet
London -- Iza proterivanja dvojice ruskih diplomata pri NATO-u, krije se najveća špijunska afera u istoriji Alijanse, pišu britanski mediji.
Dvojici diplomata, koji su radili u ruskoj misiji pri NATO-u, gostoprimstvo je, zvanično, uskraćeno zbog špijunskih aktivnosti. Priča je međutim, prema pisanju lista Indipendent, nešto komplikovanija i povezana je sa, kako kažu u Briselu, najvećom špijunskom aferom u istoriji NATO-a.
U centru te afere bio je visoki funkcioner u ministarstvu odbrane Estonije, koji je istovremeno radio i za rusku obaveštajnu službu.
Imao je pristup poverljivim dokumentima NATO-a i Rusima je otkrio brojne tajne.
U NATO-u su sada, kako piše list, zaključili da činjenica da je Rusija došla do tih poverljivih dokumenata, ozbiljno dovodi u pitanje bezbednost zapadnih saveznika i da se stoga Moskvi mora oštro odgovoriti.
Dvojica ruskih diplomata su zato proterana iako u celoj aferi nisu učestvovala.
Rusija je odmah najavila da će uzvratiti oštro i odlučno, pišu britanski dnevnici, prenosi BBC.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=05&dd=02&nav_category=78&nav_id=358398
---------------------
Ruski KGB je jos jednom pokazao da je superioran u odnosu na sve americke i ostale zapadnoevropske sluzbe. Sve u svemu 3-0 za Ruse....
Srushila se jer je sistem bio truo, Naravno da su odgovarajuce uloge odigrali zapadni obaveshtajci,ali je sistem bio na izdisaju. I kao shto rece jedan papa:" Drvo je vec bilo trulo, ja sam ga samo dobro prodrmao i sve kruske su pale na zemlju".
Ruski KGB je jos jednom pokazao da je superioran u odnosu na sve americke i ostale zapadnoevropske sluzbe. Sve u svemu 3-0 za Ruse..
hehe vidi ovog lika, pa daj stani raidti sramoto normalnima srbima
sa ovimi rusi
pa da ne bi bilo tita bio bi ti rus sada
toliko o *brača*
rusi superironi
........
naravno. cak i zapadni ideolozi to potvrdjuju.
..ne reci, nego bi filmove o tome snimali..