mi-ne
Primećen član
- Poruka
- 782
Mnogi Srbi, pa i ja sam, su veoma slabo informisani sta sve Nato sme da radi po zemlji Srbiji.
I ovde na forumu se vode rasprave po kojima vidim da mnoge kolege forumasi znaju mnogo manje nego ja.
Vucic je rusofil jer kupuje Rusko naoruzanje i vodi nas u izolaciju, a Nato kod Vucica vec radi sta hoce.
Veze mi nemamo sta se desava u Srbiji.
Trebaju nam preciznije informacije od nekoga `ko se bavi tim pitanjem.
Po onome sto sam ja procitao stvar je zabrinjavajuca. Oni smeju ama bas sve.
U bilo kakvom konfliktu u okruzenju nasa vojska nema mogucnost da bilo sta drzi u tajnosti.
A posto je vec sada za Nato sve otvoreno znaju sta imamo i koliko cega, gde je locirano, gde ce biti dislocirano...
U bilo kakvom konfliktu oni se odluce za jednu stranu koja mora biti pobednik i daju im informacije o drugoj strani.
A informacije su vaznije od samog naoruzanja.
Znaci, sta je potpisano i KAKO TO IZGLEDA U PRAKSI?
I ovde na forumu se vode rasprave po kojima vidim da mnoge kolege forumasi znaju mnogo manje nego ja.
Vucic je rusofil jer kupuje Rusko naoruzanje i vodi nas u izolaciju, a Nato kod Vucica vec radi sta hoce.
Veze mi nemamo sta se desava u Srbiji.
Trebaju nam preciznije informacije od nekoga `ko se bavi tim pitanjem.
Po onome sto sam ja procitao stvar je zabrinjavajuca. Oni smeju ama bas sve.
U bilo kakvom konfliktu u okruzenju nasa vojska nema mogucnost da bilo sta drzi u tajnosti.
A posto je vec sada za Nato sve otvoreno znaju sta imamo i koliko cega, gde je locirano, gde ce biti dislocirano...
U bilo kakvom konfliktu oni se odluce za jednu stranu koja mora biti pobednik i daju im informacije o drugoj strani.
A informacije su vaznije od samog naoruzanja.
Znaci, sta je potpisano i KAKO TO IZGLEDA U PRAKSI?