НАТО маневрише по Грузији

Ruski generali su sigurno imali plan da uzmu Tbilsi, ali ih je Meda zaustavio. Pitanje za tebe, zashto ih je zaustavio? :per: :dontunderstand:

Kao prvo ovo ne mozes da tvrdis,ja u klin ti u plocu.Kao drugo zasto se NATO nije umesao za vreme samih dejstava po Gruziji?Jel bi se mozda umesao da je pao Tbilisi?Sve se mislim.
Rusiji nije potrebno da budu vojno prisutni na teritoriji koju su osvojili,sredili su im neke vitalne delove sto je nateralo narod na ulice.To je pre bih rekao ruska taktika a ne tvoje tvrdnje koje su apsurdne.
Amerika kazes grabi napred,to je smesno.Eno u Afganistanu i Iraku sta se desava,iz Vijetnama su prakticno pobegli,Iran im bas nije za zezanje.
A ono sto pricas da si bolestan,ne znam da li si ozbiljan ili se zajebavas ako ces se vec pravdati time onda ti nije mesto na forumu.

Ово је само још једна дневнополитичка тема...
Што не би било чудно,да се иза брда не ваља нешто.
То да су Руси имали или немали планове,не знам.
Нисам нешто добар са Кремљом.
Али да НАТО тражи да добије по гузи,ТРАЖИ.
Нормално,неће баш сад.
Али неће да буде ни спенкинг,нити ће да страда
само дупе,могле би уши да им се мало зацрвене.
У свему томе,сјетом се несретног народа грузијског...
Пошто сам рођен и одрастао у крају који је не тако
давно био под рефлекторима бјелосвјетскох папака,
знам како је обичним Грузинима...
А да њихове вође треба да скину гаће,ТРЕБА.
Али треба и сваки човјек да има шта да једе,па је опет
милијарда гладних... :dash:

Kao prvo ovo ne mozes da tvrdis,ja u klin ti u plocu.Kao drugo zasto se NATO nije umesao za vreme samih dejstava po Gruziji?Jel bi se mozda umesao da je pao Tbilisi?Sve se mislim.
Rusiji nije potrebno da budu vojno prisutni na teritoriji koju su osvojili,sredili su im neke vitalne delove sto je nateralo narod na ulice.To je pre bih rekao ruska taktika a ne tvoje tvrdnje koje su apsurdne.
Amerika kazes grabi napred,to je smesno.Eno u Afganistanu i Iraku sta se desava,iz Vijetnama su prakticno pobegli,Iran im bas nije za zezanje.
A ono sto pricas da si bolestan,ne znam da li si ozbiljan ili se zajebavas ako ces se vec pravdati time onda ti nije mesto na forumu.

Ja poznajem psihologiju ruskih generala, shto ti ne poznajesh je tvoja stvar. Rusi su pobegli iz Gruzije, bash kao Ameri iz Vijetnama. Rusi su izgubili vishe ljudi u Afganistanu nego Ameri u Drugom svetskom ratu. Nije bash tako, ali skoro da jeste. Ameri imaju mnogo manju toleranciju prema gubicima u ratu od Rusa. To stvara da lazhni utisak da Ameri loshe stoje u Iraku i Afganistanu, da ne smeju napasti Iran, a oni u stvari chekaju zicer, priliku da to uchine sa bar 10 puta manje zhrtava nego shto bi imali Rusi. Shto se moje bolesti tiche ona postoji, ali nije nishta ozbiljno, izmedju ostalog psihichki bolestan chovek neci nikad priznati da je bolestan.

Pa samim tim sto kazes da si bolestan i imas totalno suprotne teze koje su sulude bacaju te u drugi plan kao ozbiljnog sagovornika.

Briga me u kom sam planu, ali ono shto pishem je tachno. Ja bih voleo da je drugachije, jer su mi Rusi simpatichni, ali nije tako. Eto recimo potrazhi po netu koliko je zhrtava imao SSSR u Avganistanu, a koliko Ameri u Iraku i Avganistanu zajedno, pa uporedi.

Poslednja izmena:

Back