a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 37.059
Na prvi pogled ispada da su se Hrvati nekako izvukli i odbili predlog,ali...
da. hrvatski ministar ce sacekati da ameri ponude vise dolara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na prvi pogled ispada da su se Hrvati nekako izvukli i odbili predlog,ali...
Мислиш - ЕГЗОскелет им се мења?![]()
![]()
![]()
Е каке смо срећ у Црној Гори ће направит полигон за астомске пробе
Pa super je to sto ti podrzavas da se od Hrvatske napravi vojni poligon NATO pakta...a te u Holandiji i Engleskoj ce da zatvore cim otvore ovaj u Hrvatskoj...napravice od vas najvece smetiliste u Evropi a mozda i na svetu !
i poslem ce hrvati kazu eno srbi nas mrze pa ne dolazu kod nas na letovanje.
yebes letovanje sa gas masku.
Ne umiru samo im izrastu još dve ruke i dve noge?
Ма јок од овог им искоче неке пеге ,опадне коса и испадну плућа на нос
ja mislim da endoskelet samo malko promeni pigmentaciju i prestaju da zuje
Мислиш - ЕГЗОскелет им се мења?![]()
![]()
![]()
Baš te briga,oni koji prežive od tvojih mutiraće u skakavce ili rakove ako budu imali sreće.Vidim ja da ste svi detaljno upoznati s djelovanjem američkih bojnih otrova!![]()
Baš te briga,oni koji prežive od tvojih mutiraće u skakavce ili rakove ako budu imali sreće.![]()
Mutiraće u krupniju vrstu.Мишони неће се код њега ништа десити,бубашвабе су отпорне на радијацију
Mutiraće u krupniju vrstu.![]()
Ne umiru samo im izrastu još dve ruke i dve noge?
i poslem ce hrvati kazu eno srbi nas mrze pa ne dolazu kod nas na letovanje.
yebes letovanje sa gas masku.
Baš te briga,oni koji prežive od tvojih mutiraće u skakavce ili rakove ako budu imali sreće.![]()
..i dve qite,,![]()
..
..ebote..stalno ti dUDek
u ustima..yes.. ti siguran
![]()
da si gledao..Gruntovčane..
joj nemoj samo to....
znas li ti sto bi znacila invazija skakavaca...?
ma samo nek dođu ti skakavci,sjebaće ih bota,dinkić & co,gori su od najezde skakavaca
ma samo nek dođu ti skakavci,sjebaće ih bota,dinkić & co,gori su od najezde skakavaca
posto vidim da mislis kako treba da izvezemo gore pobrojane u Hrvatsku da jure neke mutante sto ce liciti na skakavce i da pomognu Hrvatima da se spasu sami od sebe,nemam nista da dodam![]()
Covece ja sam se valjao od smeha dok smo se prepucavalividim prihvatas taj dUD ali nikako da ukapiras u kom kontekstu ga spominjem a nisam video onaj tvoj post gde me pitas na sta mislim ...moras da priznas da smo mi kreativniji od vas i da imamo izrazeniji smisao za humor...od sad cu da te zovem Dudek
stvarno je bio smesan i simpatican lik
a mozda nisam trebao da ti kazem o cemu se radi pa da se smejemo jos malo
![]()