NATO-Hrvatska...pocelo je pocelo...i to sa otrovima,sta li je sledece ?

Pa super je to sto ti podrzavas da se od Hrvatske napravi vojni poligon NATO pakta...a te u Holandiji i Engleskoj ce da zatvore cim otvore ovaj u Hrvatskoj...napravice od vas najvece smetiliste u Evropi a mozda i na svetu !

a ne. prvo mesto neprikosnoveno pripada kosovu a drugo makedoncima. daklem hrvatskoj samo bronza.

Ne umiru samo im izrastu još dve ruke i dve noge?

Ма јок од овог им искоче неке пеге ,опадне коса и испадну плућа на нос

ja mislim da endoskelet samo malko promeni pigmentaciju i prestaju da zuje

Мислиш - ЕГЗОскелет им се мења? ;) :mrgreen: :lol:

Vidim ja da ste svi detaljno upoznati s djelovanjem američkih bojnih otrova! :hahaha:

Baš te briga,oni koji prežive od tvojih mutiraće u skakavce ili rakove ako budu imali sreće.:lol:

joj nemoj samo to....:(
znas li ti sto bi znacila invazija skakavaca...?
a mi se snabdjevamo tim virusima samo zbog buducih evtl. banvalerosa...:)
ono s jedne strane talijani, s druge slovenci, s trece oni sa iskustvom...i tako to...:)
i ti sad meni, mutirace u skakvce...e bas si zao danas...:per:

..ebote..:hahaha: stalno ti dUDek:hahaha: u ustima..yes.. ti siguran:rotf: :rotf: da si gledao..Gruntovčane..

Covece ja sam se valjao od smeha dok smo se prepucavali :D vidim prihvatas taj dUD ali nikako da ukapiras u kom kontekstu ga spominjem a nisam video onaj tvoj post gde me pitas na sta mislim ...moras da priznas da smo mi kreativniji od vas i da imamo izrazeniji smisao za humor...od sad cu da te zovem Dudek :hahaha: stvarno je bio smesan i simpatican lik :ok: a mozda nisam trebao da ti kazem o cemu se radi pa da se smejemo jos malo:lol:

Covece ja sam se valjao od smeha dok smo se prepucavali :D vidim prihvatas taj dUD ali nikako da ukapiras u kom kontekstu ga spominjem a nisam video onaj tvoj post gde me pitas na sta mislim ...moras da priznas da smo mi kreativniji od vas i da imamo izrazeniji smisao za humor...od sad cu da te zovem Dudek :hahaha: stvarno je bio smesan i simpatican lik :ok: a mozda nisam trebao da ti kazem o cemu se radi pa da se smejemo jos malo:lol:

..pazi tesko je nekad..pretpostvaiti sta tko pod nekom šalom misli..Martin Sagner-Dudek-dUDek....je vrstan..glumac..necu se ljutiti..ako me zezas..na tu duminu....iako je nisam zagorac-zaqurac...tako da o kreativniosti..o tom potom..sve je stvar..inspiracije..svaki narod ima doskočice na svoj račun..:ok:..svi smo "Mi" neki čobani-budale..;)..

Back