a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 37.980
Na prvi pogled ispada da su se Hrvati nekako izvukli i odbili predlog,ali...
da. hrvatski ministar ce sacekati da ameri ponude vise dolara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na prvi pogled ispada da su se Hrvati nekako izvukli i odbili predlog,ali...
Мислиш - ЕГЗОскелет им се мења?![]()
![]()
![]()
Е каке смо срећ у Црној Гори ће направит полигон за астомске пробе
Pa super je to sto ti podrzavas da se od Hrvatske napravi vojni poligon NATO pakta...a te u Holandiji i Engleskoj ce da zatvore cim otvore ovaj u Hrvatskoj...napravice od vas najvece smetiliste u Evropi a mozda i na svetu !
i poslem ce hrvati kazu eno srbi nas mrze pa ne dolazu kod nas na letovanje.
yebes letovanje sa gas masku.

Ne umiru samo im izrastu još dve ruke i dve noge?
Ма јок од овог им искоче неке пеге ,опадне коса и испадну плућа на нос
ja mislim da endoskelet samo malko promeni pigmentaciju i prestaju da zuje
Мислиш - ЕГЗОскелет им се мења?![]()
![]()
![]()

Baš te briga,oni koji prežive od tvojih mutiraće u skakavce ili rakove ako budu imali sreće.Vidim ja da ste svi detaljno upoznati s djelovanjem američkih bojnih otrova!![]()

Baš te briga,oni koji prežive od tvojih mutiraće u skakavce ili rakove ako budu imali sreće.![]()
Mutiraće u krupniju vrstu.Мишони неће се код њега ништа десити,бубашвабе су отпорне на радијацију

Mutiraće u krupniju vrstu.![]()
Ne umiru samo im izrastu još dve ruke i dve noge?
..i poslem ce hrvati kazu eno srbi nas mrze pa ne dolazu kod nas na letovanje.
yebes letovanje sa gas masku.

Baš te briga,oni koji prežive od tvojih mutiraće u skakavce ili rakove ako budu imali sreće.![]()

..i dve qite,,![]()
..

..ebote..stalno ti dUDek
u ustima..yes.. ti siguran
![]()
da si gledao..Gruntovčane..
stvarno je bio smesan i simpatican lik
a mozda nisam trebao da ti kazem o cemu se radi pa da se smejemo jos malo
joj nemoj samo to....
znas li ti sto bi znacila invazija skakavaca...?
ma samo nek dođu ti skakavci,sjebaće ih bota,dinkić & co,gori su od najezde skakavaca

ma samo nek dođu ti skakavci,sjebaće ih bota,dinkić & co,gori su od najezde skakavaca

posto vidim da mislis kako treba da izvezemo gore pobrojane u Hrvatsku da jure neke mutante sto ce liciti na skakavce i da pomognu Hrvatima da se spasu sami od sebe,nemam nista da dodam![]()

ebote upisah se ovaj crtac je najbolji hrvatski proizvod u zadnjih deset godina ali imam utisak da je tekst pisao neki Srbin ili neko ko ima neke veze sa Srbijom...evo dacemo im i mi nasu administraciju da im pojaca borbene redove...rasturice i EU i Ameriku i NATO ... 

Covece ja sam se valjao od smeha dok smo se prepucavalividim prihvatas taj dUD ali nikako da ukapiras u kom kontekstu ga spominjem a nisam video onaj tvoj post gde me pitas na sta mislim ...moras da priznas da smo mi kreativniji od vas i da imamo izrazeniji smisao za humor...od sad cu da te zovem Dudek
stvarno je bio smesan i simpatican lik
a mozda nisam trebao da ti kazem o cemu se radi pa da se smejemo jos malo
![]()
..svi smo "Mi" neki čobani-budale..