NATO genocid

James 007:
I pored svega ovoga, a i toga da je Bil Klinton objavio knjigu u kojoj je ispričao sve egzaktno; on je još uvek na slobodi... Videće on jednoga dana. Kada mu ja budem sudio, shvatiće tek tada kako je priznao svoju krivicu objavljivanjem te knjige.

Hvala vam na tekstu.
shta hoqesh ti sovom,hoqesh drugi 24 marta

Waffen_SS:
ZA VREME bombardovanja, dok su Srbi ratovali i radili, preko Saveza Jevrejskih Opština organizovan je besplatan smeštaj jevrejske dece u Izraelu. Po Srbima i srpskoj deci su padale bombe dok su oni svoje noseve sunčali i brčkali se po Mrtvom moru. Isto se dešavalo i za vreme rata u Bosni, kada su svi Jevreji u rekordnom roku evakuisani iz Sarajeva. Da li zaista životi srpske dece, među kojima i male Milice vrede manje nego jevrejski životi? Za cioniste u SJO sigurno da vrede više – i to mnogostruko . Nije se SJO ni našalio da povede na sigurno našu decu nego je umesto toga pisao pisma čelnicima NATO pakta sa smešnim protestima koji su zvučali kao odobrenje za bombardovanje, ali samo Srba nikako Jevreja. Nema reči da se opiše kakva je to vlada koja tako nešta dopušta pri tom pričajući o jednakosti svojih građana.
shto ste radili u slloveniju,5000 ludi ste ubilli,u hrvatskoj 50000 ludi ste ubilli,u bosni 250000 ludi i na Kosovu 13000,pa shta mislite ko se brini za vas ,stvarno da je jedna govna od jevreja vazhna neko jedan shkavell

snis:
ovaj forum bese interesantno mesto za "svratiti" pogledati sta ljudi misle, ponekad i ponesto napisati, ali pojavom ovakvih gubara i neaktivnoscu moderatora se bojim da ce postati vrlo odvratno i ljigavo mesto.
daj, bre, normalni ljudi, izvrsite pritisak na moderatora da ovakvo djubre cisti ispred svog praga - bolesnim umovima je mesto jedino u zato predvidjenim institucijama :-(
bravo i ja se slozhem stobom,jer ja sam ushao u ovaj forum pozdravio sve,i za uzvrat dali su mi psovanje i provokalli su me shto i mene su me infektovali sovom ludaqkim nekulturnim virusom

DukeofSerbia:
.

А колико је тек albanaca озрачено и умрло од канцера на Косову и Метохији?

ДухСекире доста замагљивања. Највише осиромашеног уранијума (98%) је посејанои где је највећа концентрација albanaca!
samo da bude drugi 24 marta nema veze uraniumski ozraqeno,sve oprashtamo USA, UK and Israel

Krstan:
ОПРОСТИТИ, НИКАД НЕ ЗАБОРАВИТИ !!!

"Nemate struja, nemate voda, nemate kleba, nemate nichta, ali imate Milosevich. Kada ne bude imali Milosevich mi cemo vami pomochi da imate sve. Vjerujte da mi to uraditi"

Браћо Срби и сестре Српкиње,

То је један од летака гебелсовске пропаганде НАТО злочинаца и домаћих издајника. Зар тако нешто неко може заборавити и опростити !!!
Тадићеви ДС нарко-аџувани тај пакао још увек прижељкују и призивају јер су радили веома уносан посао - ПОСТАВЉАЛИ СУ ЛОКАТОРЕ КАКО БИ НАТО АВИОНИ БИЛИ ШТО УСПЕШНИЈИ У УНИШТЕЊУ СРБА И СРБИЈЕ. И та нарко-банда сада балега о некаквој квази демократије. МАРШ, БРЕ, ПОГАНИ ИЗРОДИ !!!
i smillosheviqem nikad neqe vam fallati ni jedna kosa od gllavi,alli i sami kazhete da vam je doshao genocid od strane Nato,gde je vash millosheviq i arkan shto nisu zaustavilli ovaj genocid

tafil:
i smillosheviqem nikad neqe vam fallati ni jedna kosa od gllavi,alli i sami kazhete da vam je doshao genocid od strane Nato,gde je vash millosheviq i arkan shto nisu zaustavilli ovaj genocid

Полуписмена АРБАНАШКА ПОГАНИ,

Пошто видим пусто-турско арлаучаш, а шта од кукавица, бедника и најобичније марве друго и очекивати, на СРПСКОМ ФОРУМУ нећу се спуштати на твој балегарски ниво, већ ћу ти, онако српски умно, храбро и разборито, показати оно што сам не знаш. Пре неки дан на: http://www2.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/15/007273235.html?1140393640 написах нешто више о АРБАНАСИМА И ЊИХОВОМ ПОРЕКЛУ (морах им написати историју јер ти малоумници никако да науче сва слова, а камо ли нешто умно и на доказима засновано да напишу). Када ту своју историју научиш тек тада наврати на овај форум да ти нешто више испричам о НЕБЕСКОМ СРПСТВУ, ХРИСТОВОЈ ЦРКВИ, МАЈЦИ СРБИЈИ и свим другим земљама СРБИНОВИМ. Тек тада ћеш моћи схватити да смо знали увек и свагда своје непријатеље из КОРЕНА ИСЧУПАТИ.

Са гађењем,

Крстан Ђ. Ковјенић

kakva bre zemlja srpska i srpski-nebeski narod?
o cemu vi ljudi pricate?
kakve bre zlatne viljuske i kasike?
opametite se,spustite na zemlju i pocnite da zivite u onom malom delu Srbije koji ostaje bez Kosova i CG....
cuvajte to sto vam je ostalo

pilgrim_kg:
kakva bre zemlja srpska i srpski-nebeski narod?
o cemu vi ljudi pricate?
kakve bre zlatne viljuske i kasike?
opametite se,spustite na zemlju i pocnite da zivite u onom malom delu Srbije koji ostaje bez Kosova i CG....
cuvajte to sto vam je ostalo

А са које труле крушке Ти сада паде овде... опет неки клон.. докле бре...

п.с. ми смо на земљи... и то на нашој земљи... а Ти си вероватно под земљом...

Back