NATERALI ME DA SE SLIKAM S KLINTONOM!

Jelena kapira da to nije OK i stidi se zbog toga.

Ana ne kapira nista osim da joj je ovo mozda prilika za marketing.
Čini mi se da se ne stidi nijedna samo je Jelena iskusnija od ove glupače pa je rešila da nešto kaže u svoju korist ili je neko posavetovao.
Ne mislim da imaju ili gaje bilo koju od moralnih ili patriotskih vrednosti a o nedostatku vaspitanja da ne govorim.

A dobro...ipak mislim da ima razlike izmedju njih dve....recimo na olimpijadi JJ je igrala za Srbiju mada je bila povredjena a Ana je zapalila zbog napuklog nokta ;) :)
Kako ja vidim,za reprezentaciju se igra zato što je to čast i počast za vrhunske sportiste i mislim da je to još uvek svuda pravilo osim kod nas.
Za sportiste u zadnjih 10 godina jedina čast je novac,nikakva vrednost niti pripadnost narodu,grupaciji ili klubu ne igra ulogu,zato bi sve te koji izvrgavaju reprezentaciju ruglu trebalo odhebati.Međutim selektori i treneri vide pojavljivanje zvučnijih imena u sportu kao marketing za sebe pa od toga nema ništa.Postali smo beda.

Verujem da su ih na brzinu navatali. To nije lako u tako neprijatnoj situaciji, ali Jelena je ipak trebalo da kaze: I do not want to have my picture taken with a sick pervert and raging war criminal. :lol:
Zasto svi govore kako je Ana iebozovna. a JJ nije? :dontunderstand: Moze to da prodje i jedno i drugo.:per:

Back