Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Generalno i ja gledam obucu kako kod zenske tako i kod muske osobe. Obuca nam govori o osobi mnogo vise od rijeci.
Licno moja obuca je uvijek uredna i cista. Sjajna
Iskreno, retko kad sam primetila da nekoj nizoj devojci dobro stoje ovakve cizme, stavise, uglavnom mi je delovalo komicno.. ali ovo sto na fotki vidim mi se dopada.
a inace moja slabost su cizme, narocito dugacke, do i iznad kolena.. i kao srednjoskolka sam ih obozavala, a cak su mi tada u jednoj fabrici izasli u susret pa su mi njihove modele produzavali po 10-15 cm i menjali sta mi se nije dopadalo.. imali su veoma kvalitetnu kozu, a cene su bile pristupacne..eh, to su za mene bili dani
trenutno moje omiljene su malo iznad kolena, od sive prevrnute koze takodje ih je jedna mlada dizajnerka radila po narudzbini.
a s obzirom da mi centimetri ne fale, imam citavih 180, onda najradije biram potpuno ravne modele ili sa malom potpeticom