Наташа Миљановић Зубац у отвореном писму Војиславу Шешељу: Нека Бог и Свети Василије Острошки казне мене и све моје потомке, ако је и једно слово оног

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.530
Наташа Миљановић Зубац у отвореном писму Војиславу Шешељу: Нека Бог и Свети Василије Острошки казне мене и све моје потомке, ако је и једно слово онога што сте рекли о мени и владици Григорију истина!
http://www.nspm.rs/hronika/natasa-m...-rekli-o-meni-i-vladici-grigoriju-istina.html
Војиславе Шешељу, свјесно вас не ословљавам са господине јер су за мене господа нешто сасвим друго, а персирам вам, јер су ме тако родитељи васпитали – слушала вас како „увјерљиво“ причате јавности о мени као „моралној сподоби“ називајући ме погрдним именима која ја, ни најгорем непријатељу, не бих изговорила.

Али, ви тако поимате образовање, интелект, понашање високо образованог човјека и ја у то нећу да улазим.Видим да вас мој приватан живот посебно интересује, па, ако је то ваша пасија, слободно ми се обратите детаљно ћу вас, и све који су вам саучесници у овом атаку на мене, упознати о свему што вам је занимљиво, па можете и о томе тако „интелектуално“ да говорите на Телевизијама које само такав вокабулар и такве теме разумију.

А сада да вам кажем оно због чега и пишем.

Ја сам мајка два дива, два моја поноса који су смисао мог живота и постојања- Филипа и Александра.
Ја сам бака једногодишњег Вукашина, моје среће, мог осмијеха, мог разлога, уз моје синове, да вам се уопште и обратим.
Ја сам кћерка Милована, одликованог борца прве категорије, који је стварао Републику Српску, заједно са мојим стрицем, мојим покојним супругом, чије сте кости „извукли“ користећи их за ваше прљаве политичке манипулације.
Ја сам кћерка Горице рођене на Пештеру на коме се част и образ бране и крвљу.
Ја сам сестра, тетка, снаја, свекрва, бескрајан пријатељ онима који заслужују.
Ја сам самохрана мајка, жена.

Ја сам новинар професионалац.Ја као таква спремна сам да одем у манастир Острог са мојим синовима и мојим унуком, ставим руку на ћивот и кажем – ако је и једно слово онога што сте рекли о мени и владици Григорију истина нека Бог и Свети Василије Острошки казне мене и све моје потомке.

ПОЗИВАМ ВАС ВОЈИСЛАВЕ ШЕШЕЉУ ДА ВИ, ВАШИ ПОТОМЦИ, УЧИНИТЕ ИСТО – ДОЂЕТЕ НА ИСТО МЈЕСТО И ИЗГОВОРИТЕ ИСТО.

И можете повести и „новинаре“ Телевизије на којој сте ме монструозно, брутално, сатанистички етикетирали, па да и све то остане забиљежено.Ја у Бога вјерујем, Бога, и мало зубара, се једино и бојим.

ŠEŠELJ OLINJALI UDBAŠKI U KPD ZENICI GUŽENJEM UCENJENI SATANISTA....:dosadno:

...

Ne znam za ovu ženu ali ona Katarina, hot lajn uzdisačica ,
navodno glumica s jednom sporednom ulogicom
koja se volšebno našla u Americi i godinama tamo
živela od koga i čega da mi je znati, a sada znamo i svi
je garant popovska sponza.
Što ne izvadi lovu iz svog buđelara nego iz mog
za te mu belosvecke :roll:

Voja je neko i nesto za opskurno glasacko telo.
verovatno.

značenje reči opskurno:
– mračno, sumnjivo
– nerazumljivo, neshvatljivo
– nedovoljno poznato, nepristupačno, prikriveno
– zloglasno, nepouzdano

dakle vecina glasaca u srbiji su (gore navedeno). bolje i to nego ustase ili neosudjeni ratni zlocinci iz slo, ili iz pristine, ili oni koji su pocinili dobrovoljacku i kolonu u tuzli, a na cijoj si strani

verovatno.

značenje reči opskurno:
– mračno, sumnjivo
– nerazumljivo, neshvatljivo
– nedovoljno poznato, nepristupačno, prikriveno
– zloglasno, nepouzdano

dakle vecina glasaca u srbiji su (gore navedeno). bolje i to nego ustase ili neosudjeni ratni zlocinci iz slo, ili iz pristine, ili oni koji su pocinili dobrovoljacku i kolonu u tuzli, a na cijoj si strani
Koja većina?Voja ujkan ti je ispod cenzusa.Konačno su svi provalili o kakvom liku je reč-Tek će se čuti koliko je radio i radi protiv nas Srba

Kad se sjetim ove Nataše Miljanović Zubac s početka 2000ih:p uf kakva je to ribica bila. I sad je dobra al prije još bolja bila. Ne baš tipičan primjer hercegovke prefinjena i ženstvena. Mislim da je nekad živjela u Dubrovniku pa je kidnula vamo. Dalmatinski šlif :D.
Šteta što je provela dugi niz godina na regionalnom ITC RTRS. Čist govor,pravilna dikcija. Znala je voditi dijalog sa gostima.

Back