Natalne karte clanova

Almsivi

Aktivan član
Poruka
1.937
Evo ja imam predlog, i zelju, da bude negde mesto za natalne karte clanova.
Moze ovaj podforum, ili neki dodatni podforum da se napravi.
Na jednom drugom forumu je tako napravljeno mesto, i to je genijalna ideja, i efikasna.

Svako ko zeli neka otvori sebi jednu temu, i u toj temi postavi svoju natalnu kartu.
I onda da tamo gnjavi sa pitanjima koje ga zanimaju. :D Tj na toj svojoj temi moze
postavljati pitanja koje ga zanimaju u vezi njegove natalne karte, pa ako mu nadju milosti
neka pisu drugi o njegovoj karti na njegovoj temi. :lol: Neko moze da uci na tudjim
kartama, ili iz radoznalosti da gleda/tumaci..

To je vrlo pregledan sistem, lakse se i istrazuje tako. I jednostavno svako moze citati kako
si razlicite osobe medjusobno tumace kartu, svako moze komentirati svaciju kartu..
Sjajan sistem. :ok:

Ali treba i jedna uvodna sticky tema, u kojoj neka je opisano kako napraviti kartu na
astro.comu i kako je uploadovati.

Nadam se da ce ova ideja dobiti svoje ispunjenje. :D

PS: I ja prvi kacim svoju kartu, vise onako da bude, ne ocekujem da mi je tumacite, vec da
imate pri ruci moju natalnu kartu.. da me znate, eto tako, svako ima svoj kosmicki identitet,
ja svoj ne skrivam. :cool:

Rodjena sam 13.08.1979,07:20,Bgd........kartu sam postavljala vise puta sa astro.com ali uvek je istekla i nije mogla da se otvori......zanima me kada cu se udati i kako treba da izgleda moj partner.........?........Hvala unapred onima koji mi budu odgovorili!!!!!!:heart::heart::heart:

E ne znam kakva karta sveta. :) Nije tesko izraditi kartu.

Ides tamo na "free horoscopes" sve ukucas kako treba.

Pa posle medju onim dosta opcijama kliknes na "Chart drawing, Ascendant" da ti i pokaze tu kartu.

E red coctail, tesko ces dobiti odgovor na tako slozeno pitanje :lol: , al da znam akve stvari pogadajti, probao bih...

Poslednja izmena:
Meni se svidja ideja :) tj delimicno svidja :) ovo nije servis i niko nije ovde da gleda drugima u kartu 24/h ... i pored sve dobre volje to opet ispadne nepostovanje foruma jer je ovo pre svega mesto na koje se dolazi da se raspravlja :) ne kazem da niko ne sme da pita nesto u vezi sebe, ali neka to uradi sa stilom :lol: tj moj predlog je da ako ce neko da otvori temu o svojoj karti da se prvo sam potrudi i sam da logicno tumacenje svoje karte, da se vidi da osoba zeli da uci, zeli da raspravlja, ima volju da doprinese forumu, a pre svega svom znanju, da ima interesovanja ... i naravno da ce se bilo ko ukljuciti da pomogne :)

@koca chiemist - Ne treba ti mapa, samo ukucaj ime grada :S ... ides na www.astro.com - free horoscopes - natal chart drawing ascedent i tu ubacis podatke :) ...

Genijalna ideja:)....ko je sredjivao astro. ......lepo je sredio:)

Glavne zasluge pripadaju moderatoru Elle_77 koja je osmislila podelu foruma i pregledala sve teme na forumu i sada ih prebacuje u odgovarajuce kategorijie :) ja sam tu za one manje poslove :) ... tako da se slazem sa tobom i zahvaljujem se koleginici koja se maksimalno posvetila sredivanju foruma koji je sada puno bolji :) a ovo je tek pocetak ...

Moderatori su odlucili da je ideja dobra :)
I evo ja redom krenuo da odgovaram po temam kako stignem, da ne bude da nema nicegam, pa apelujem i na vas da nam se prikljucite u diskusijama :) ... ne mora vasa karta biti prva na redu, ali cemo stici i do nje :) ...

Kad bi meni neko postavio moju kartu...Ja sam moju 100 puta pokusavala pa ne mogu : -(

Poenta je da nadješ opciju, zavisi koji program koristiš za pristup Internetu, koja ti daje mogućnost da umnožiš adresu slike. U suštini trebalo bi da odeš na sliku tvoje natalne karte, klikneš desnim klikom miša i izabereš tu opciju, meni je Mozila i to na srpskom, lijepo mi piše umnoži adresu slike i onda ovdje gde pišeš odgovor odeš na opciju umetni sliku i to kopiraš...

Uf sto sam ovo stručno objasnila...:dash:

Važna je namjera...:D

Poenta je da nadješ opciju, zavisi koji program koristiš za pristup Internetu, koja ti daje mogućnost da umnožiš adresu slike. U suštini trebalo bi da odeš na sliku tvoje natalne karte, klikneš desnim klikom miša i izabereš tu opciju, meni je Mozila i to na srpskom, lijepo mi piše umnoži adresu slike i onda ovdje gde pišeš odgovor odeš na opciju umetni sliku i to kopiraš...

Uf sto sam ovo stručno objasnila...:dash:

Važna je namjera...:D

e jesi objasnila:rotf:
ja sam pre ovog posta znala da stavim kartu ali vise nisam sigurna:rotf:

Back