Almsivi
Aktivan član
- Poruka
- 1.937
Evo ja imam predlog, i zelju, da bude negde mesto za natalne karte clanova.
Moze ovaj podforum, ili neki dodatni podforum da se napravi.
Na jednom drugom forumu je tako napravljeno mesto, i to je genijalna ideja, i efikasna.
Svako ko zeli neka otvori sebi jednu temu, i u toj temi postavi svoju natalnu kartu.
I onda da tamo gnjavi sa pitanjima koje ga zanimaju.
Tj na toj svojoj temi moze
postavljati pitanja koje ga zanimaju u vezi njegove natalne karte, pa ako mu nadju milosti
neka pisu drugi o njegovoj karti na njegovoj temi.
Neko moze da uci na tudjim
kartama, ili iz radoznalosti da gleda/tumaci..
To je vrlo pregledan sistem, lakse se i istrazuje tako. I jednostavno svako moze citati kako
si razlicite osobe medjusobno tumace kartu, svako moze komentirati svaciju kartu..
Sjajan sistem.
Ali treba i jedna uvodna sticky tema, u kojoj neka je opisano kako napraviti kartu na
astro.comu i kako je uploadovati.
Nadam se da ce ova ideja dobiti svoje ispunjenje.
PS: I ja prvi kacim svoju kartu, vise onako da bude, ne ocekujem da mi je tumacite, vec da
imate pri ruci moju natalnu kartu.. da me znate, eto tako, svako ima svoj kosmicki identitet,
ja svoj ne skrivam.
Moze ovaj podforum, ili neki dodatni podforum da se napravi.
Na jednom drugom forumu je tako napravljeno mesto, i to je genijalna ideja, i efikasna.
Svako ko zeli neka otvori sebi jednu temu, i u toj temi postavi svoju natalnu kartu.
I onda da tamo gnjavi sa pitanjima koje ga zanimaju.

postavljati pitanja koje ga zanimaju u vezi njegove natalne karte, pa ako mu nadju milosti
neka pisu drugi o njegovoj karti na njegovoj temi.

kartama, ili iz radoznalosti da gleda/tumaci..
To je vrlo pregledan sistem, lakse se i istrazuje tako. I jednostavno svako moze citati kako
si razlicite osobe medjusobno tumace kartu, svako moze komentirati svaciju kartu..
Sjajan sistem.

Ali treba i jedna uvodna sticky tema, u kojoj neka je opisano kako napraviti kartu na
astro.comu i kako je uploadovati.
Nadam se da ce ova ideja dobiti svoje ispunjenje.

PS: I ja prvi kacim svoju kartu, vise onako da bude, ne ocekujem da mi je tumacite, vec da
imate pri ruci moju natalnu kartu.. da me znate, eto tako, svako ima svoj kosmicki identitet,
ja svoj ne skrivam.