Natalna karta

Za tebe se vidi, za druge se ne vidi.

Probaj da preuzmeš sliku na svoj komp, a onda da je upoloaduješ na neki od sajtova tipa postimage.org, a onda daj link te slike, i naravno postavi par pitanja.

Ali ne očekuj ništa posebno jer se horoskopi ne rade na forumu, za to moraš ići astrologu i odvojiti jedno 2-3 sata da se dobro ispričate o tebi i tvom životu. Ovde možeš dobiti samo indikacije ili kako drugi vide ili doživljavaju tvoju kartu, a to opet zavisi od osobe do osobe.

Za tebe se vidi, za druge se ne vidi.

Probaj da preuzmeš sliku na svoj komp, a onda da je upoloaduješ na neki od sajtova tipa postimage.org, a onda daj link te slike, i naravno postavi par pitanja.

Ali ne očekuj ništa posebno jer se horoskopi ne rade na forumu, za to moraš ići astrologu i odvojiti jedno 2-3 sata da se dobro ispričate o tebi i tvom životu. Ovde možeš dobiti samo indikacije ili kako drugi vide ili doživljavaju tvoju kartu, a to opet zavisi od osobe do osobe.
Meni ni ne treba ništa detaljno opis.

Jel moze neko da mi kaze povoljni datum za trudnocu ??

Prilozi

• Screenshot_20200210-174418_Drive.jpg
    Screenshot_20200210-174418_Drive.jpg
    55,4 KB · Pregleda: 16
Sta znaci to direktovao? :flert:

Kad ce meni da direktuje? :flert:

Je li to nesto dobro ili lose? :flert:

Zavisi sta, kad je planeta u 12.oj kuci, obicno se ispolji kad udari asc primarnom direkcijom, sto znaci jedan stepen za jednu godinu.
Ovde je Mars na 12* Strelca, a asc na 6* Jarca, znaci Marsu treba 30* stepeni(odnosno godina zbog stepen=godina) do tacke ascedenta.
Ovo se specijalno gleda kad je nesto u 12-om polju, zato sto ostaje neispoljeno dok ne dotakne asc direkcijom. Posto je ovde to Mars, obicno znaci nesto lose kad dotakne asc.
ako je planeta beneficna, i vlada beneficnim poljima, bilo bi nesto dobro.
ako je beneficna, a vlada maleficnim poljem, opet lose.
eto tako nekako ukratko.
Samo mi je to prvo upalo u oci ovde, nisam se nesto udubljivala.

Zavisi sta, kad je planeta u 12.oj kuci, obicno se ispolji kad udari asc primarnom direkcijom, sto znaci jedan stepen za jednu godinu.
Ovde je Mars na 12* Strelca, a asc na 6* Jarca, znaci Marsu treba 30* stepeni(odnosno godina zbog stepen=godina) do tacke ascedenta.
Ovo se specijalno gleda kad je nesto u 12-om polju, zato sto ostaje neispoljeno dok ne dotakne asc direkcijom. Posto je ovde to Mars, obicno znaci nesto lose kad dotakne asc.
ako je planeta beneficna, i vlada beneficnim poljima, bilo bi nesto dobro.
ako je beneficna, a vlada maleficnim poljem, opet lose.
eto tako nekako ukratko.
Samo mi je to prvo upalo u oci ovde, nisam se nesto udubljivala.
Najlepse ti hvala 🌺

Lorelajn, nije ti losa karta, imas vladara ascedenta na stepenu egzaltacije na vrhu neba, to je sve pozitivno.
Venera u sedistu aspektuje tacku asc, to je isto sve povoljno.
Ovako okvirno po temperamentu, neki sangvinicno-melanholicni tip, suprotnosti. Sangvinican temperament dosta voli da misli o nekoj ideji, da je razmatra iz svih uglova, melanholicni je oprezan i detaljan, tako da ovde cesto moze da se desi da vise mislis i kontempliras o nekoj akciji ili ideji, nekad oprezna, nekad sve ostane samo na recima.
Mesec ne vidi asc, u polju bolesti je, pa moze biti nekih problema psihosomatske prirode, ali je u trigonu sa vladarem asc, tako da je to umanjeno.
Venera i Merkur u konjukciji u vazdusnom znaku, prijatna, lepe reci za svakoga,uredne misli, ali umes i da preseces kad treba(Saturn u Vagi vladar asc)
Vaga je znak promene, i Saturn kao vladar asc u tom znaku moze da oznaci dosta promena kroz zivot, nikad nije dosadno sto bi se reklo.
asc i vladar u kardinalnim znacima, koji iniciraju promene, preduzimljivost, koje su ovde nesto sporije jer je Saturn u pitanju, ali su tu.
Opet ukratko :)

Poslednja izmena:

Back