NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Decak je 5 godina,veoma prkosan i zainteresovan za gluposti(nisam gruba samo iskrena i zabrinuta)jako se plasim za njega intuicija mi to govori i njegovo ponasanje.Molim Vas ko serazume neka mi vidi sta i kako sa njim,primecujem veoma lose osobine sto kod mene nije slucaj ja sam veoma humana i dobar covek,on je cudak i spreman na sve ali bukvalno.Veliki manipulator i lazov a niko mu takve primere ne daje!Kako ga spasiti od samog sebe?Inace veoma veoma je inteligentan ali samo razmislja kako svojom pamecu da nekom naudi ili kako bi on rekao da ga zeznem,rodjen je 10 6 2014 u 12-35h po danu.:dash::dash::dash::dash::dash::dash:
download.png

Ne smem da ga pustim normalno da se igra jer ne ume,on uvek ide i srlja tamo gde moze da se povredi...umesto da mi je posao majke lep veoma me frustrira jer postajem patoloski brizna a nije u meni problem.To ce se dete popeti na vrh kuceda bi zadivilo nekoga,narodski receno pravi budalu od sebe.Na tobogan kad se popne gledam samo kako ce pasti ne smem pogled skinuti sa njega sto je i ok ali ne smem ni da mu dozvolim normalne stvari jer je ekstrem i samo gledam kako ce odnajnormalnije stvari napraviti katastrofu.

Kako ga spasiti od samog sebe?

To je van domena astrologije, ona samo cita sliku neba u trenutku rodjenja, sa tu i tamo kojom sugestijom u kom smeru da se natus opredeli u karijeri ili nekoj oblasti, sta mu je zdravstveno slaba tacka, krizne i povoljne godine zivota.
Ne daje uputstva kako prepraviti neciji karakter, to nije pod njenom upravom.

Jesi li sigurna da je on stvarno takav? Pitaj nekog drugog za objektivnu procenu, mozda kao majka nisi u stanju to 100% objektivno da sagledas.
Ovde si ti prikazana kao majka dosta problematicno kroz njegov horoskop, Mesec konjukcija Saturn u Skorpiji, neko ko je imao tezak zivot, stalno zabrinut, strahuje..

Sve je retrogradno, obrati paznju :D ne znam sta je sa tim programom

a i Mesec iako tehicki ne moze biti retrogradan, ako mu je brzina ispod 13°10' ekvivalentan je u tom slucaju retrogradnosti, prevedeno na zivot, sporiji misaoni procesi, i sve se desava malo kasnije nego sto bi trebalo, sporije dolaze.

Decak je 5 godina,veoma prkosan i zainteresovan za gluposti(nisam gruba samo iskrena i zabrinuta)jako se plasim za njega intuicija mi to govori i njegovo ponasanje.Molim Vas ko serazume neka mi vidi sta i kako sa njim,primecujem veoma lose osobine sto kod mene nije slucaj ja sam veoma humana i dobar covek,on je cudak i spreman na sve ali bukvalno.Veliki manipulator i lazov a niko mu takve primere ne daje!Kako ga spasiti od samog sebe?Inace veoma veoma je inteligentan ali samo razmislja kako svojom pamecu da nekom naudi ili kako bi on rekao da ga zeznem,rodjen je 10 6 2014 u 12-35h po danu.:dash::dash::dash::dash::dash::dash:Pogledajte prilog 658634

Kupite mu loptu da se sit izigra i rešiće se problem. Deci se generalno ne gledaju karte jer su ona uvek uz roditelje tamo negde do 12 godine ne bi trebalo gledati, mada od 8-9 godine ne bi bilo loše da se baci pogled.

Dobar dan svima.
Značilo bi mi ako može neko da pogleda moju natalnu kartu i da me posavetuje što se tiče posla. Da li ću biti u finansijskim problemima posle nove godine, tj da li ostajem da radim na trenutnom poslu?
Rođena sam 24.10.1987 02:20 Kragujevac

Hvala punooo!!!

Back