Natalna Karta Relokacije

putzaraj, ja od oka, onako i posto nisam neki strucnjak, vidim da si selidbom u drugi grad drasticno promenila prvenstveno sebe iznutra, i kako dozivljavas sebe i druge, postala si bolja, imas vise samopouzdanja definitivno..imas bolje prijatelje, pametnije i na visem stepenu svesnosti nego prijatelji koje si imala u mestu rodjenja....
tu imas vise sanse za uspeh na svim planovima posebno na planu ljubavi, jer si se ti promenila po tom pitanju, postala si manje probirljiva i mnogo manje te je strah od veza sa muskarcima, a to je sve zbog toga jer su ljudi koji te okruzuju bolji....ne bojis se ljudi i vezivanja vise toliko kao pre..
tako da ostani tu....tu te ceka jedna velika srecna ljubav...samo ne znam kad...
to neka vide djura i sloc, neptunijanka ili neko drugi:)

hvala bebo ima istine u svemu sto si rekla jos samo za ljubav da se ispuni i bicu happy!!! mada bi mogao i jos neko da ti pomogne oko toga,mmmm? ;)
p.s. ima jedna k..ka koja mi mrsi konce a nista joj nisam uradila...bas je zla i nervira me....sorry na ruznim recima ali nije fer :)

putzaraj:
hvala bebo ima istine u svemu sto si rekla jos samo za ljubav da se ispuni i bicu happy!!! mada bi mogao i jos neko da ti pomogne oko toga,mmmm? ;)
p.s. ima jedna k..ka koja mi mrsi konce a nista joj nisam uradila...bas je zla i nervira me....sorry na ruznim recima ali nije fer :)

znam, nabavi visak...da te ocisti od zla koje ti salje, mislima i delima....
i sve ce se vratiti njoj,ne radis nista strasno....moras da joj vratis njeno....

znam ja i ovako ko mi misli zlo a ko ne, i visak mi obicno potvrdi i moze da te ocisti od toga...

putzaraj:
a sta je to visak??? i kako deluje,mislim koja je svrha i gde ga ima?
oki postavicu slike samo ne znam na koji sajt mogu da uploadujem

a visak, tamo na balkanu ga ima, meni su morali da posalju iz crne gore visak..
ima u bgd tamo neka prodavnica blizu kalenic pijace, a sigurno ima i kod tebe, raspitaj se kod bioenergeticara, radioestezicara ili bilo kog ezotericara, sigurno ima negde da se kupi:)
plus u tim prodavnicama imas i literaturu o bionergiji i kako se koristi visak, o radiesteziji i ostalom....

Back