Natalna karta proslog zivota

beba_past.gif

Psihologue:
Moguće pa sam shebo neki život i poslat u 20vek da neki odužim a neki novi nadam se podarim..
Verovanje u Karmu?Postoji li prošli život?Reinakrnacija da ili ne?

dragi Psiho,(kazu da) svi nosimo svoju karmu sa sobom sve dok ne oduzimo do kraja to sto treba, a onda prestaje i nasa reinkarnacija,samim tim da li postoji prosli zivot proceni sam...Mislim da nije naivno pricati na tu temu,ali svako ima prava da misli...

Psihologue:
Moguće pa sam shebo neki život i poslat u 20vek da neki odužim a neki novi nadam se podarim..
Verovanje u Karmu?Postoji li prošli život?Reinakrnacija da ili ne?

dragi Psiho,(kazu da) svi nosimo svoju karmu sa sobom sve dok ne oduzimo do kraja to sto treba, a onda prestaje i nasa reinkarnacija,samim tim da li postoji prosli zivot proceni sam...Mislim da nije naivno pricati na tu temu,ali svako ima prava da misli...

Psihologue:
Bebo ako si već bila u prošlom životu i bila animir dama sa čime misliš da si se zadužila?

verovatno silnim grehovima, kakvu karmu sad moram da otplacujem, boga pitaj:)
ali od sad postajem svetica, nesto kao zenski buda.....moram da ublazim karmu..
pocinjem sa NO SEX....
drugo, ko god mi na ulici zatrazi paru, dajem, ne ignorisem vise...
ponecu vrecu penija jer nisam bogata....
i smislicu nesto..idem da volontiram u crkvi.....i da se molim svaki dan...

Psihologue:
Naravno da nije naivno...Stvari su se kod mene izdešavale filmskom brzinom..Tako da sam uveren
da odužujem ili sam već odužio kako god..

recimo -brzinom svetlosti a tezinom tecnosti...kapiras!? Zato uvek postoji prilika da se sve popravi i svi bivamo bolji,jaci,mudriji,realniji...dodajte i vi nesto...
Nije lako biti COVEK !!! Dobra smo ekipa - bice ovde razgovora sve u sesnaest...

Trazim izvor ljudske patnje...seks, vezanost, novac, zelje...emocije niske strasti..
sve dok ne postanemo sveci odnosno roboti....bez osecanja...ako nemas zelja nemas ni osecanja....
ako ne osecas mrznju, ne osecas ni ljubav...jer jedno bez drugog ne moze....postajes ledeno bice koje istrazuje kosmos bez svrhe.....i bez ikakve radosti....
prestajes da budes ljudsko bice...postajes samo bice, spolja ledeno, unutra prazno..i ne moras da se bojis karme i karmickih dugova..
ublazavanja nema....sve moras da platis..ili moras svega da se odreknes

beba_toronto:
Trazim izvor ljudske patnje...seks, vezanost, novac, zelje...emocije niske strasti..
sve dok ne postanemo sveci odnosno roboti....bez osecanja...ako nemas zelja nemas ni osecanja....
ako ne osecas mrznju, ne osecas ni ljubav...jer jedno bez drugog ne moze....postajes ledeno bice koje istrazuje kosmos bez svrhe.....i bez ikakve radosti....
prestajes da budes ljudsko bice...postajes samo bice, spolja ledeno, unutra prazno..i ne moras da se bojis karme i karmickih dugova..
ublazavanja nema....sve moras da platis..ili moras svega da se odreknes

Bebo ne budi dete.Cega da se odreknes-POSTOJANJA!? Voli SEBE i voleces DRUGE,onda ce ceo Svet poludeti za tobom,a osecaj da si veoma bitna u Univerzumu bice BESKONACAN i jak...

Back