Natalna karta (pomoc)

Iza1991

Početnik
Poruka
10
Pozdrav Dragi ljudi!
Bi li imao ko volje, da mi protumaci natalnu kartu?
Bila bih jakooooo zahvalna!!!

Prilozi

• IMG_3187.jpeg
    IMG_3187.jpeg
    136,8 KB · Pregleda: 16
ne opraštam...
šalim se...aj da ti javim da ti je sve na mestu ovde, koliko se vidi s daljine.
dupli bik, voli život, život voli njega, slaba tačka mu je doduše komšiluk, kretanje tu po okolini i komunikacija... :think:
ali ima predispozicije da bude zapravo genijalac baš na tom polju, mars u ribama (odlika vrhunskih umetnika) u 3. kući,
a što nije ne znam... možda jer mu je tamo i kiron, ranjeni isceljitelj, neka bol, trauma u opštenju s najbližom okolinom, šta bi to moglo biti?
nek se ne razočarava na tom polju, kažem, čuči skriveni genijalac baš tu. ;)
inače, sve sam vrh. Mnogo pozitivnih (plavih) linija, čak formiraju dijamant u krugu, temeljna, jedinstvena ličnost...
Voli da izučava strane zemlje, jezike, filozofiju, originalnih, samosvojnih, širokih pogleda. Gine za familiju...Ne mora baš toliko, sagorećeš.:cool:;)
Najviše ceni iskrenost, stidljiva, možda malo inhibirana (nisam siguran), ali je dobra veza sigurno preporođuje.. Ne stidi se telesnih zadovoljstava, dobra su. :)

ti si pomalo genijalac. Mozda, da se pocnes baviti time..?!🤔
Jeste, sve si pogodio. 🔝 djeca su mi slaba tacka, znam, razmazeni su mojom krivicom😮‍💨
Puno radim…cesto me boli glava, to mi jako smeta..premalo spavam, nerviram se za sve i svasta 😂
Pricam par jezika, volim to…i valjda imam neki dar😂😇
Pa sad ne znam…
Komunikativna sam..ne bih rekla zadrzana(mozda da, nisam ljubitelj gluposti pa zato nemam puno prijatelja…)

HVALA TI( ne znam citati natalne karte…malo sam radoznala…ali sam sigurna, da si jako pametan, otvoren i komunikativan..,dobra dusa 💯)

ti si pomalo genijalac. Mozda, da se pocnes baviti time..?!🤔
Jeste, sve si pogodio. 🔝 djeca su mi slaba tacka, znam, razmazeni su mojom krivicom😮‍💨
Puno radim…cesto me boli glava, to mi jako smeta..premalo spavam, nerviram se za sve i svasta 😂
Pricam par jezika, volim to…i valjda imam neki dar😂😇
Pa sad ne znam…
Komunikativna sam..ne bih rekla zadrzana(mozda da, nisam ljubitelj gluposti pa zato nemam puno prijatelja…)

HVALA TI( ne znam citati natalne karte…malo sam radoznala…ali sam sigurna, da si jako pametan, otvoren i komunikativan..,dobra dusa 💯)
ma ok, šalim se ja malo ono pre.. ;) đe žena da povredi ovakvu mušku dušu. 😊 premda, mogla me je zvati na kafu, al ajd šta sad...:whistling::cool::mrgreen::lol:

ma gde genijalac, ovo je sreća ako sam išta i pogodio, 90% njih s drugačijim natalom bi reklo da se i njima slaže ono šta sam tebi napisao...:lol:
horoskop, zabava za dokone, ovde izgleda jedino mene... al ajde onda, ok, da se i prozezamo. :)

za dečiju spontanost osobe, ali i za njenu decu je 5. kuća, kod tebe u Devici, i tu imaš Mesec. da, osećanja, osetljivost, devica, pedantnost, detalji, perfekcionizam... može se i reći da si na decu osetljiva, paziš na svaki detalj, pomna, ali nežna briga.....Devica je i suzdržana, pa se odatle vidi možda neka rezervisanost, stidljivost, povučenost,.... sav su tvoj svet, čuvaš ih za sebe?.... Mislim, razni su roditelji, ali tebe bi npr. ovo ovde tu odlikovalo. Jesam li u pravu? Ok, budi bezbrižna, malo popusti, deca dobijaju dobru energiju od tebe...to im znači za dalji put. Misli malo i na svoje zadovoljstvo. ;) :) Ionako ti je 4.kuća porodice u znaku Lava (tu si neprikosnovena gospodarica džungle:cool::lol:) pa još i sa Jupiterom u njoj, najsrećnijom, najizdašnijom planetom. :) Možda si malo postala komformista tu, ne napušta ti se mnogo to kraljevstvo, m?...:cool: ..e to ćeš trebati da menjaš.;)

glava te boli jer ti je kefalo (Merkur) u Ovnu, svom najboljem znaku, jer tu samo fura rad, energija, brzina, postignuće... ali cela ta kombinacija ti je u 12. kući, a to je kuća Boga, Univerzuma... Za tebe, Bog je neko ko je rođen u znaku Ovna, tako ga kapiraš. ;) Bog je jak, energičan, može sve odmah, itd...Istina. Ali ti sama nisi Bog. :P Uspori malo... :P Rasprsnućeš se po celom tom (Ovnovom) Univerzumu ako nastaviš tako...Pusti Boga da brine o čemu treba, a ti gledaj tu sebe malo. ;):cool: Vezano sad za to, gospodarica emancipacije, iliti Lilit, tzv. crni Mesec (čudan Zemljin meteor, navodno, drugi satelit:eek:), Kršiteljka unutrašnjih Tabua, nalazi se u Strelcu u 8.kući, koja je baš kuća erotike, ali i onostranog, smrti, nasleđa i nasledstva itd. Strelac je pustolov, još ako je Lilit tamo...pa i u 8.kući.:confused:;) Opuštaš se, daješ sebi na volju i svojim nagonima pre i zasigurno negde vani, u inostranstvu, negoli na domaćem terenu. Tačnije, takav teren je za tebe pre inostrana zemlja. Ako se to do sada nije desilo u praksi, maštaš o tome duboko u sebi, privlači te to kao neki tabu, gde imaš osećaj da je to nerazumna želja, ali kao da te tako nešto hipnotiše... E to ti je ta Lilit. ;) Njoj je najbolje dati za volju, usvojiti je, jer čovek postane nadrndana moralistička krpa kada je ignoriše ceo život... :) Ipak, na tome ka čemu te ona vuče, najbolje se nešto i nauči. To je ona budala u nama koja nas uvuče u nevolje iz nagona požude, ali kasnije, postavši je svestan, ti je usvojiš, potvrdiš da si video šta si video, kao osvojena teritorija i promeniš sebe. ;) Dakle, može biti da ti je seks stran, da ti se gadi, da se bojiš inostranstva, da putuješ, tamo doživiš avanturu i slično... ali te to istovremeno neodoljivo privlači i "loži". Ako je već tako, pusti da te to vodi, pa vidi šta ćeš iščaprkati, ali sačuvaj svest i pamet svoju u svemu tome.
Jesam li i ovo pogodio ili sam u kompletu izlupao? :cool: Reci, pa da vidimo, da li da kod sledeće mušterije naplaćujem...:)

😂 ma car si…sta da ti kazem 🤔😂
Da, djeca su sav moj svijet. Nedam nikome, da jih dira( znam,pretjerujem)…ali dobri su☺️
Sta se tice posla…pa tu sam idiot. Znaci radim, dodjem kuci, pa opet radim, spavam 4 sata…i tako u krug😂😮‍💨
Istina je, sve zelim odmah..cini mi se ako nisam tu(posao ili kuca), da ce sve raspasti. Imam nekad misljenje, da sam najsposobnija i najpametnija(znam, umisljeno…koga nema, bez njega se mora i moze…).
E sad…posto sam vaspitana LIJEPO…koce me u zivotu ta neka moralna pitanja i posljedice…
Seks mi se ne gadi..neee.
Ja zivim u inostranstvu…(zato Oprosti na gramtickim greskama😳😇)mozda, da me privlace stvari, koje nisu na mom terenu…ali se zakocim, jer mi usadjena moralnost ne da, da predjem liniju 🫣

Ako popustim, svi znamo sta se tu desi…raspad svega…ali se mi zato radja pitanje… biti negdje, gdje nisi bas 100%…i to isto nije fer.

Dobar si. Pocni naplacivati absolutno. Musterija sam ti Number 1 😂

😂 ma car si…sta da ti kazem 🤔😂
Da, djeca su sav moj svijet. Nedam nikome, da jih dira( znam,pretjerujem)…ali dobri su☺️
Sta se tice posla…pa tu sam idiot. Znaci radim, dodjem kuci, pa opet radim, spavam 4 sata…i tako u krug😂😮‍💨
Istina je, sve zelim odmah..cini mi se ako nisam tu(posao ili kuca), da ce sve raspasti. Imam nekad misljenje, da sam najsposobnija i najpametnija(znam, umisljeno…koga nema, bez njega se mora i moze…).
E sad…posto sam vaspitana LIJEPO…koce me u zivotu ta neka moralna pitanja i posljedice…
Seks mi se ne gadi..neee.
Ja zivim u inostranstvu…(zato Oprosti na gramtickim greskama😳😇)mozda, da me privlace stvari, koje nisu na mom terenu…ali se zakocim, jer mi usadjena moralnost ne da, da predjem liniju 🫣

Ako popustim, svi znamo sta se tu desi…raspad svega…ali se mi zato radja pitanje… biti negdje, gdje nisi bas 100%…i to isto nije fer.

Dobar si. Pocni naplacivati absolutno. Musterija sam ti Number 1 😂
Pa ja i reko da si ti završila igricu... Takav ti horoskop. :) :cool:

Back