Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ok, šalim se ja malo ono pre..ti si pomalo genijalac. Mozda, da se pocnes baviti time..?!
Jeste, sve si pogodio.djeca su mi slaba tacka, znam, razmazeni su mojom krivicom
Puno radim…cesto me boli glava, to mi jako smeta..premalo spavam, nerviram se za sve i svasta
Pricam par jezika, volim to…i valjda imam neki dar
Pa sad ne znam…
Komunikativna sam..ne bih rekla zadrzana(mozda da, nisam ljubitelj gluposti pa zato nemam puno prijatelja…)
HVALA TI( ne znam citati natalne karte…malo sam radoznala…ali sam sigurna, da si jako pametan, otvoren i komunikativan..,dobra dusa)
Molim te, napisi tako, da razumijem
Pa ja i reko da si ti završila igricu... Takav ti horoskop.ma car si…sta da ti kazem
Da, djeca su sav moj svijet. Nedam nikome, da jih dira( znam,pretjerujem)…ali dobri su
Sta se tice posla…pa tu sam idiot. Znaci radim, dodjem kuci, pa opet radim, spavam 4 sata…i tako u krug
Istina je, sve zelim odmah..cini mi se ako nisam tu(posao ili kuca), da ce sve raspasti. Imam nekad misljenje, da sam najsposobnija i najpametnija(znam, umisljeno…koga nema, bez njega se mora i moze…).
E sad…posto sam vaspitana LIJEPO…koce me u zivotu ta neka moralna pitanja i posljedice…
Seks mi se ne gadi..neee.
Ja zivim u inostranstvu…(zato Oprosti na gramtickim greskama)mozda, da me privlace stvari, koje nisu na mom terenu…ali se zakocim, jer mi usadjena moralnost ne da, da predjem liniju
Ako popustim, svi znamo sta se tu desi…raspad svega…ali se mi zato radja pitanje… biti negdje, gdje nisi bas 100%…i to isto nije fer.
Dobar si. Pocni naplacivati absolutno. Musterija sam ti Number 1![]()
Baš ste me razveseliliMolim te, napisi tako, da razumijem
Cirilicaaaa…jaooo…
Меех, ако се ови мудраци астролози питају - у пакао, зна се..au, gde će mi duša...![]()
Neće, in voli da piše dugaačke tekstove, a kada ga hvalimo on je sve boljiDaaa, u pravu si(samo, da se ne razmazi)![]()
tu ću negde, okolo struka...Меех, ако се ови мудраци астролози питају - у пакао, зна се..
Ал ти терај по своме![]()
Prego senjorgracie, gracie...![]()
ako sam imalo i ikako, odlično!Prego senjor
Na sudnjem danu se mozes vaditi…da si pomagao ljudima![]()