Natalna karta Borisa Tadić ( i jedan opasan aspekt )

Truman

Elita
Poruka
23.596
http://img189.imageshack.us/i/astrow2gw14boristadichp.gif/

Nisam stručnjak za astrologiju, ali na sajtu astrologyinserbia nađoh jedan zanimljiv komentar nekih aspekata pa evo da čujem vaše mišljenje. Vrh njegovog osmog polja počinje u zanku Lava ( vlast ), a vladar tog polja - Sunce nalazi se na 22. stepenu ( opasnost po život? ) u znaku Jarca u 1. kući. Mislite li da je ovaj aspekt opasan?

Takođe, ako imate želju tumačite i druge aspekte Predsednikovog horoskopa...

nisu stepeni glupost... Ali prvo sto mi bode oci su ova s...nja .
Tip je ostecen sa onakvim XII poljem... Pa merkur u padu... al to je jos i boza kod njega..
avaj nemam lose misljenje o njemu - potpuno sam apoliticna...
Al blago nama kad smo mi u njemu predstavljeni kao mesec u skorpionu pa u konjukciji sa NE... - mesec predstavlja narod u mundanoj astrologiji, mozda mozemo mi, da se vidimo kod njega kao takav mesec (za ovo nisam sigurna al predpostavljam da je to to)

nisu stepeni glupost... Al
Al blago nama kad smo mi u njemu predstavljeni kao mesec u skorpionu pa u konjukciji sa NE... - mesec predstavlja narod u mundanoj astrologiji, mozda mozemo mi, da se vidimo kod njega kao takav mesec (za ovo nisam sigurna al predpostavljam da je to to)

potreba da kontroliše, mračna ličnost? Pojasni ako te ne mrzi šta znaš o tom aspektu pa još u toj konjukciji...pogotovu kako se odražava na narod.

Poslednja izmena:
Ali prvo sto mi bode oci su ova s...nja .
Tip je ostecen sa onakvim XII poljem... Pa merkur u padu... al to je jos i boza kod njega..
avaj nemam lose misljenje o njemu - potpuno sam apoliticna...

Kako je to on "ostecen" ovim 12. poljem?

samo ponavljam mislim da ova karta verovatno ne valja
ja imam jednu po kojoj mesec uopste nije u konjunkciji sa Ne i u strelcu je

Samo sve da i jeste Mesec (narod) u konjunkciji sa Neptunom....nismo mi nesrecan narod zbog Borisa , vec je njegov Mesec takav jer smo mi takvi:mrgreen:
kod Milosevica je bio Mo u lavu....drcan narod... ali Mo0Pl:lol:...pa smo nadrljali

Poslednja izmena:
Naravno da nismo mi nesrecni zbog njega... Mi smo i default-u nesrecni (xixixi) Ali sigurno nije plus takav mesec ali to je sad neka druga tema... necu da sirim... pricamo o ovom coveku.
A kako je ostecen? pa psihicki.... za pocetak...
Iskreno , bilo bi mi draze da mu je ova prva varijanta sa mesecom u strelcu...
A ako je ova druga, pa recimo za pocetak bezosecajan (blago receno) sa mesecom u padu i suncem u jarcu, sa me0Ne - daje laznu dobrotu, ( sad videh da mu merkur nije u strelcu)
al eto JU da malo izvadi stvar.

По карти коју ја имам, Пл из 1. прави квадратчину на Месец...према томе, гори је он по нас од Милошевића...коју год карту да гледамо и анализирамо преко мундане, јер мора мунданом...његова карта постаје карта државе.

А причу о психичкој оштећености сам чула и на другим местима, само нисам имала натал по коме се деолази до тих података.

По карти коју ја имам, Пл из 1. прави квадратчину на Месец...према томе, гори је он по нас од Милошевића...коју год карту да гледамо и анализирамо преко мундане, јер мора мунданом...његова карта постаје карта државе.

А причу о психичкој оштећености сам чула и на другим местима, само нисам имала натал по коме се деолази до тих података.

pa ne znam kako moze biti gori od Milosevica:cool:
ako gledamo istu kartu Mesec pravi separacioni kvadrat sa PL, a kod Milosevica je bila aplikaciona konjunkcija Mo0PL

a prica o "psihickoj ostecenosti"
mislim, da
....pre bih rekla da su ga ti napeti aspekti zainteresovali da zavrsi psihologiju..jer on meni definitivno ne izgleda kao nizi tip koji mogu da zakucaju napeti aspekti i psihicki ostete...a i sve da je "psihicki ostecen" odavno bi prs'o kao predsednik ovako sizofrene drzave
mislim da se dobro drzi

Poslednja izmena:
Чуј, ја сам читала анализе неких наших државника који су били зло по Србе и Србију како их разни астролози тумаче дивним и красним.;)

Да би могла да анализираш натал објективно, за почетак, мораш бити аполитична...а колико видим, на почетку си написала да ти се он баш допада, тако да, сама си себе у старту дисквалификовала.:)

Анализа натала политичара је веома незахвална ствар, јер се често емотивно везујемо за лидера.

Чуј, ја сам читала анализе неких наших државника који су били зло по Србе и Србију како их разни астролози тумаче дивним и красним.;)

Да би могла да анализираш натал објективно, за почетак, мораш бити аполитична...а колико видим, на почетку си написала да ти се он баш допада, тако да, сама си себе у старту дисквалификовала.:)

Анализа натала политичара је веома незахвална ствар, јер се често емотивно везујемо за лидера.

pa dobro svidja mi se, ali nisam njegov sledbenik pa da sam sad nesto mnogo pristrasna;)

pokusavam da budem objektivna...hajde mi ti reci jel ti on izgleda "psihicki ostecen"?

ko zna da li je ovo tacan horoskop. Ako jeste , sigurno sa marsom i Sa mu je mnogo tesko, ima to "malo" veze sa karmom, tipa da ce tesko da otplati u ovom zivotu...
A sto se delovanja tice, pa kako moze neko da procenjuje coveka koga vidi na TV-u ili cita po novinama, stvarno kakav je?
Neko ko je podznak strelac , deluje mnogo vedro,nasmejano, privlacan je drugima za druzenje - ej pa JU vlada tim horoskopom...
e a ME mu je u nekim horoskopima na 0 st 36' jarca

http://img189.imageshack.us/i/astrow2gw14boristadichp.gif/
Nisam stručnjak za astrologiju, ali na sajtu astrologyinserbia nađoh jedan zanimljiv komentar nekih aspekata pa evo da čujem vaše mišljenje. Vrh njegovog osmog polja počinje u zanku Lava ( vlast ), a vladar tog polja - Sunce nalazi se na 22. stepenu ( opasnost po život? ) u znaku Jarca u 1. kući. Mislite li da je ovaj aspekt opasan?
Takođe, ako imate želju tumačite i druge aspekte Predsednikovog horoskopa...

Ja imam ovu kartu, a nema veze ni sa 22.stepenom, a ni sa 12.kucom. Tu je nesto trece.

Inace nije lepo, da govorimo o opasnostima aspekata u karti od coveka, koji je ziv.
Ima mnogo opasnih aspekata kod mnogih ljudi, samo zaviisi u kojoj kuci su te planete.

Тешко је говорити о томе јер не знамо тачне податке.

Ја нпр. имам неку карту Томе Николића која је по солару најављивала потез који је починио...тако да сам једино сигурна зату карту да је ако не тачна, макар приближна.

Имам Коштуницину, имам Покојног Ђинђића која је била тачна- исто предикције показале.

Е да, имам и Чеду Јовановића- добила од његовр рођаке податке.

Back