nataliteti

Ovo je tema zaista, ali zaista za politiku, jer se govori o poreklu i uzrocima potrebe za promovisanjem depopulacije stanovništva.

Siroti ****** i lezbejke nisu ni svesni koliko su umetnuti u tu priču, onako nasilno. Oni retki, koje ja lično poznajem se skroz distanciraju od ovih, koji bi ih gurnuli ispred sebe sa namerom da ih iskoriste. Uopšteno govoreći - svi smo mi pioni za određene potrebe. Tvrdim da bi moja životna priča bila primamljiva na primer u Rusiji, koja je postala neka vrsta svetske protivteže LGBT pokretima, lezilebovićima, razmažencima i sličnima, ali samo pod uslovom da sam i ja podvodljiv i da dozvolim da o meni laju i pričaju neke stvari, koje nisu deo mene, mog vaspitanja i mog obrazovanja i to sve samo sa namerom da se zadovolji propaganda.

Da ne dužim dalje o ovome i da odgovorim na pitanje: "******", iliti Elgebetejci ne ubijaju natalitet. Oni su bez ikakvog ličnog pristanka, zaradili sebi smrtne neprijatelje samo time što su sada na nišanu antielgebetejaca. Nije to njihov trnovit put ka slavi i društvenom prihvatanju, nego njihov trnovit put ka bodljikavoj žici.

Ja mislim da je veci problem plata i opstanak. Moji baba i deda sedmoro dece imali, a i u to vreme bilo tih LGBT, pa rasla populacija, pa ni para nije nesto bilo.
Ko zna, mozda smo se promenili kao drustvo, necemo da stancujemo decu, da nas deca "sputavaju i guse" u svojim nekim licnim prohtevima.

Ja mislim da je veci problem plata i opstanak.

znaci ti smatras da ovi sto jedu g0fna o natalitetima to rade iskljucivo iz licne finansijske koristi
ima logike
kad ih vidis tako nafatirane ko tovne svinje to nit moz yebe nit moz plodi
dakle ako imas love moras imas puno dece ??
ili hoces natalitete ili neces :lol:

- - - - - - - - - -

to ti je ko porez na ekstra profit
sto vise zaradjujes to ti je porez veci:lol:
znaci isto
sto vise love imas to moras da imas vise dece : )))
ae koko dece imaju ti sto jedu gofna o natalitetitma :lol:

pa ako ubijaju lako cemo ih nateramo da se mnoze

- - - - - - - - - -

e a kako to
neko recimo ne moze da radja tj sterilan je kao musko a nije gej/lezbo
a neko moze a lezbo je/gej

ajde da je obrnuto pa kazes priroda se potrudila, pa ovi iovako ne mogu

dobro a vto

nego sta mislim iovako se na mnogo mesta ne snalazi, zamisli da je vise ljudi kako bi tek

Back