Ovo je tema zaista, ali zaista za politiku, jer se govori o poreklu i uzrocima potrebe za promovisanjem depopulacije stanovništva.
Siroti ****** i lezbejke nisu ni svesni koliko su umetnuti u tu priču, onako nasilno. Oni retki, koje ja lično poznajem se skroz distanciraju od ovih, koji bi ih gurnuli ispred sebe sa namerom da ih iskoriste. Uopšteno govoreći - svi smo mi pioni za određene potrebe. Tvrdim da bi moja životna priča bila primamljiva na primer u Rusiji, koja je postala neka vrsta svetske protivteže LGBT pokretima, lezilebovićima, razmažencima i sličnima, ali samo pod uslovom da sam i ja podvodljiv i da dozvolim da o meni laju i pričaju neke stvari, koje nisu deo mene, mog vaspitanja i mog obrazovanja i to sve samo sa namerom da se zadovolji propaganda.
Da ne dužim dalje o ovome i da odgovorim na pitanje: "******", iliti Elgebetejci ne ubijaju natalitet. Oni su bez ikakvog ličnog pristanka, zaradili sebi smrtne neprijatelje samo time što su sada na nišanu antielgebetejaca. Nije to njihov trnovit put ka slavi i društvenom prihvatanju, nego njihov trnovit put ka bodljikavoj žici.