Marcipa
Aktivan član
- Poruka
- 1.414

Kako vam djeluje ovam musakrac?
Sta mislite na koji nacin je ubijen?
Kakav zivot je vodio?
Jel' imao porodicu?
Ima li dara za umjetnost?
Kakav posao?
i sl. pitanja, ako ima nesto jos vama zanimljivo, upecatljivo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto je ova tema pocela kao zezancija ocigledno nadam se da ovaj drugi natal zaista govori o nastradalom coveku.... da se ne zajebavamo sa ozbiljnim stvarima.
Ne znam zasto si uopce pomislila da sam se salila sa temom. Natal covjeka, on jeste ubijen, i to nekoliko dana poslije svog tridesetog rodendana.
Ova osoba ciji si natal postavila jos nije ni napunila 30. godina. Jos nije dozivela ni saturnov povratak, znaci ima negde tek oko 27 godina. U stvari ova osoba je rodjena 1983. godine, isto kao i ja jer imamo isti raspored sporih planeta.....
Mozda si ti pogresila pa si postavila pogresan natal.
Prva karta ti pokaže mesto streljanja: u hotelu, u Los Anđelesu.Au nisam znala da komentarisem tako vaznu licnost.
Sada mi je jasniji polozaj JU u zenitu, na vrhu MC, covek je smaknut na vrhuncu polularnosti, tako dje SMC u raku i njegovi aspekti... jer se i pre njegovog ubistva govorilo o prokletstvu Kenedijievih.
Samo me zanima gde je ubijen. Jel van SAD-a? Koliko se secam i njega su ubili na nekom politickom skupu.