Natal ubijenog muskarca

Marcipa

Aktivan član
Poruka
1.414
astro2gw.gif

Kako vam djeluje ovam musakrac?
Sta mislite na koji nacin je ubijen?
Kakav zivot je vodio?
Jel' imao porodicu?
Ima li dara za umjetnost?
Kakav posao?

i sl. pitanja, ako ima nesto jos vama zanimljivo, upecatljivo.:D

:bye:

Hmmm
pa ovako na prvi pogled.... mada ne bih da se nalupetam jer je ipak rec o necijoj smrti....
vladar horoskopa ugrozn od stran plutona, obzirom da je na osi 3-9 polje moguce je da je ubijen na nekom putu u inostranstvu.
Takodje je vladar 8. i 12. kuce ugrozen od istog tog plutona a i nalazi se u zenitu horoskopa, na najvisoj tacki sto je sigurno u startu opisivalo nasilan kraj.
Cetvrta kuca koja takodje ima veze sa smrcu je u raku, vladar otisao u jarca gde je u padu i nije dobar, u opoziciji je sa SMC koji donosi karmicke dogadjaje.
Mars u skorpiji gde je ekstremno jak ali opet u kvadraru sa istim onim mesecom....

Posto je ova tema pocela kao zezancija ocigledno nadam se da ovaj drugi natal zaista govori o nastradalom coveku.... da se ne zajebavamo sa ozbiljnim stvarima.

Ne znam zasto si uopce pomislila da sam se salila sa temom. Natal covjeka, on jeste ubijen, i to nekoliko dana poslije svog tridesetog rodendana.

Ova osoba ciji si natal postavila jos nije ni napunila 30. godina. Jos nije dozivela ni saturnov povratak, znaci ima negde tek oko 27 godina. U stvari ova osoba je rodjena 1983. godine, isto kao i ja jer imamo isti raspored sporih planeta.....

Mozda si ti pogresila pa si postavila pogresan natal.

Ova osoba ciji si natal postavila jos nije ni napunila 30. godina. Jos nije dozivela ni saturnov povratak, znaci ima negde tek oko 27 godina. U stvari ova osoba je rodjena 1983. godine, isto kao i ja jer imamo isti raspored sporih planeta.....

Mozda si ti pogresila pa si postavila pogresan natal.

63 godiste. ;)
U pravu si, pogrijesila sam godiste bila, a posto je isti podznak ispao, nisam ni shvatila. :S

Ovo je prava: Natal

Poslednja izmena:
Kao i u prethodnom natalu i ovde je ugrozeno 1. 8. i 12. polje koji se inace i gledaju ako se govori o smrti i nacinu umiranja.
Mozda je u ovom primeru cak to i ociglednije nego u prethodnom.
Saturn na ascedentu, saturn vladar ascedenta, u jako losim aspektima sa tekim planetama uranom, marsom i plutonom, a sve tri planete govore o nasilju i prekidu, u ovom slucaju zivota.
Saturn u 12. u kvadratu sa neptunom u 8. kuci u skorpiji pa se za njegovu smrt mozda nije ni znalo, vec se nekada naknadno saznalo, mozda se nije ni znalo da je ubijen u pocetku. To simbolise neptun. kao i 12. kuca.
Vladar 8. kuce je vaga koja je u biku na algolu ili bar ide u aplikaciju sa algolom koja je jedna od najtezih tacaka horoskopa. Nije bas prijatno kada se neka vrlo bitna planeta nadje na ovoj zvezdi. Venera je opet u kvadratu sa saturnom u 12. kao i sa stelijumom uran, mars, saturn.
U stvari saturn venera i ovaj stelijum cine takozvani T kvadrat koji nije bas lak, pogotovo kada se nadju ovako teske planete u ovakvom aspektu.
U principu ovde su i saturn i venera u svojim sedistima, imaju jacinu ali sa ovakvim aspektima definitivno nisu mogli da iskazu ono lepo sto ima svaka planeta kada se nadje u svom sedistu.
Sunce ima trigon sa saturnom sto bi trebalo da da dug zivot ali u slucaju ove osobe mislim da je pre dala fizicku jacinu, ozbiljnu pojavu. Dispozitor sunca je merkur koji je u konjukciji sa malo pre pominjanom venerom, i ona u T kvadratu pa se negde ponavlja ista prica. Znaci i sunce je ugrozeno, bez obzira na trigon sa saturnom. Sunce ima jos jedan aspekt a to je kvadrat sa plutonom koji je suvladar 8. polja.
U principu ovom coveku su sve kuce koje govore o zivotu, smrti i njemu samom prilicno ugrozene, sto se na kraju pokazalo i kao tragicno, nazalost.

sbojana,

Super si.
Pošto sam počela, moram i da objasnim, tko je to.
Ovo je natalna karta od Roberta Kennedy-a, brata američkog predsednika, Johna.
Bio je to atentat na Roberta. Streljao je Sirhan Sirhan, inače rođen u Izraelu.
Robert je umro sledeći dan.

Ovde imam kartu od časa streljanja (event chart):
op3c6e.gif

Tu je i sinastrija između Roberta i Sirhana (u zadnje vreme je to popularno - zašto je netko nekoga ubio):
33jpv6e.gif

B.

Au nisam znala da komentarisem tako vaznu licnost. :)
Sada mi je jasniji polozaj JU u zenitu, na vrhu MC, covek je smaknut na vrhuncu polularnosti, tako dje SMC u raku i njegovi aspekti... jer se i pre njegovog ubistva govorilo o prokletstvu Kenedijievih.
Samo me zanima gde je ubijen. Jel van SAD-a? Koliko se secam i njega su ubili na nekom politickom skupu.

Au nisam znala da komentarisem tako vaznu licnost. :)
Sada mi je jasniji polozaj JU u zenitu, na vrhu MC, covek je smaknut na vrhuncu polularnosti, tako dje SMC u raku i njegovi aspekti... jer se i pre njegovog ubistva govorilo o prokletstvu Kenedijievih.
Samo me zanima gde je ubijen. Jel van SAD-a? Koliko se secam i njega su ubili na nekom politickom skupu.
Prva karta ti pokaže mesto streljanja: u hotelu, u Los Anđelesu.
Šta se tiče prokletstva, navodno je jedna Indijanka proklela Josepha i Rose Kennedy, dok su bili još mladi bračni par. Ta Indijanka je došla sa malim detetom i molila, da dobije hranu i spavanje za jednu noć. Rose Kennedy ih je izbacila iz kuće. Indijanka je spavala vani na snegu i proklela je oba. Ujutro su našli mrtve: majku i dete.
B.

Back