Nastavnik ujeo učenika!

Ne kazem da je Ok, ali nesto ne vidim temu gde brane nas. Ne znam kako je sad, to je bila moja osnovna, i mogu da kazem da sam ko djak toliko .... napravila da mi je sad zao tih profesora

I da dodam, ako se radi o istom coveku, zaboravila sam mu prezime, mislim da je odlican nastavnik. A kakve situacije imam u skoli i dokle dodjem, to znam ja i kolege. Nekad bih slala da uberu prut kojim ce biti bijeni. A ostali kao roditelji treba da se zapitaju. Niste svesni koliko frustracija mi iskalimo kuci, na onima koji ni 1 % nisu krivi ni za sta. Zar zaista mislis da se to dogodilo tek tako? Sto se ne povuku disciplinske mere da se vidi sta je uzrokovalo takvo ponasanje nastavnika? Nego po meni pljuje svako kako hoce, a ja ako podviknem na casu, odma na vesala. Bog te pita da li je covek to uradio ili ne... Ali mi nastavnici smo ... pa nas tako i tretiraju

Poslednja izmena:
Pa to ce mu tako i bude. Ja sam skoro plakala od smeha (znam da je ruzno, al i ja radim bez krede) kad sam videla da je nova nastavna jedinica preskakanje vijace, al skola nema para za vijace, pa nastavnica sedi i plete ih od kesa. Ne bi me cudilo da sad neko izbaci jer pravi vesala...

Poslednja izmena:
I da dodam, ako se radi o istom coveku, zaboravila sam mu prezime, mislim da je odlican nastavnik. A kakve situacije imam u skoli i dokle dodjem, to znam ja i kolege. Nekad bih slala da uberu prut kojim ce biti bijeni. A ostali kao roditelji treba da se zapitaju. Niste svesni koliko frustracija mi iskalimo kuci, na onima koji ni 1 % nisu krivi ni za sta. Zar zaista mislis da se to dogodilo tek tako? Sto se ne povuku disciplinske mere da se vidi sta je uzrokovalo takvo ponasanje nastavnika? Nego po meni pljuje svako kako hoce, a ja ako podviknem na casu, odma na vesala. Bog te pita da li je covek to uradio ili ne... Ali mi nastavnici smo ... pa nas tako i tretiraju

Uzrok ponasanja je toliko ocigledan iz teksta- Islo mu se kuci, a deca htela da nastave da se igraju, pa je popizdeo.

Uzrok ponasanja je toliko ocigledan iz teksta- Islo mu se kuci, a deca htela da nastave da se igraju, pa je popizdeo.

Ja popizdim milion puta, pa jos nikog nisam izujedala, cak se nikad nisam izvikala nad odeljenjem. Bilo bi lepo da je sve tako prosto, ali nije. I nemoj ko moja baba (bez uvrede), verovati svemu sto pise u novinama. Jer mnogo gore stvari od ovoga se zataskaju i nikad ne dodju do naroda. Zato ja i stanem pa 10 puta promislim pre nego sto osudim. I da dodam: ja mogu da izadjem sa casa kad hocu i pustim decu, ako imam razlog, i da to nadoknadim kad uklopim u raspored. Toliko je prosto. Ne odredjuju deca moju normu i moje radno vreme. Bitno je da se casovi odrade. Ne kazem sad da mogu da odem jer mi se ide kuci, ne mogu, ali ako je neka... situacija, mogu. I ne vidim razlog da sad sedim 2 sata duze u skoli jer se deci "igra". Nek idu pa nek se igraju kuci. A ovaj komentar ti je od nastavnika koji svaki dan drzi i predcas i 7. cas onima koji to zele. A nisam duzna.

Poslednja izmena:

Back