Nastavnik koji je vozio učenika u školu optužen da ga je seksualno zlostavljao

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.687
AAxXTgW.img

Fla. Teacher Who Would Drive Student to School Is Accused of Sexually Abusing Him
KC Baker 18 hrs ago

A 30-year-old Florida high school teacher has been arrested on accusations she sexually abused a 15-year-old student.

BB1dJJIx.jpg

On Friday, Ariel Madden Reed, of Sebring, was arrested and charged with 10 counts of sexual battery upon a victim ages 12 to 18 by a teacher who has custodial authority of that student, according to an arrest affidavit obtained by PEOPLE.

Čitam danas tu gornju vest objavljenu na msm.com (Zaprati gornji link za ceo tekst) gde kaže:

Tridesetogodišnja nastavnica srednje škole na Floridi uhapšena je pod optužbom da je seksualno zlostavljala 15-godišnjeg učenika.

Šta je bi meni, kao Balkancu, prvo pršlo kroz glavu? Zna li neko?

P.S. Treba da pročitate ceo tekst, ima još zanimljivih detalja.

AAxXTgW.img

Fla. Teacher Who Would Drive Student to School Is Accused of Sexually Abusing Him
KC Baker 18 hrs ago

A 30-year-old Florida high school teacher has been arrested on accusations she sexually abused a 15-year-old student.

Pogledajte prilog 863831
On Friday, Ariel Madden Reed, of Sebring, was arrested and charged with 10 counts of sexual battery upon a victim ages 12 to 18 by a teacher who has custodial authority of that student, according to an arrest affidavit obtained by PEOPLE.

Čitam danas tu gornju vest objavljenu na msm.com (Zaprati gornji link za ceo tekst) gde kaže:

Tridesetogodišnja nastavnica srednje škole na Floridi uhapšena je pod optužbom da je seksualno zlostavljala 15-godišnjeg učenika.

Šta je bi meni, kao Balkancu, prvo pršlo kroz glavu? Zna li neko?

P.S. Treba da pročitate ceo tekst, ima još zanimljivih detalja.
Ako kaznjavaju muskarce, onda treba da kaznjavaju i zene. :ok:

Ali svaki slucaj je iz Floride ili Texsasa, u ostalim drzavama su neke fine nastavnice. :mrgreen:

Ja sam seksualno zlostavljan na poslu.

Sefica u Budvi mi se nabacivala bio sam deckic 22 godine a ona fazon 35.

Najpre mi pokazivala kako da plivam ledjni stil na plazi jaz. Skinula je gornji deo topa. Ja gledam ono i nema neke sise prosek a i mlitave. Okrenem se prema nasoj grupi radnika svi se suncaju nije video niko.

Povukao bih recku ali sam se zaljubio u Tijanu prvu sisu Vidikovca. Ima sisu kao glava od @Alter_Ego_ .

Dosli smo do fizickog sukoba. Finale vaterpolo Srbija-Cg. Krenem ja da u centru negde uz plazu pogledam finale kaze ona meni ako odes zaboravi na posao jer eno crnogorci tukli kao srbe u centru. Medjutim imala je drugaciji plan. Sela je pijana na moj krevet ja joj kazem imas svoj krevet ustani. Nije htela i ja je fizicki podignem i premestim. Ona meni samar ja pesnicu u oko. Modrica ovolika. Refleksno nisam jbg razmisljao da je zensko. Svadja cirkus i ja kazem pred svima sta je sve pokusavala.

Naravoucenije za milfare, ne napadajte kada ste pijane 13 godina mladjeg muskarca u njegovom krevetu iako ste mu nadredjeni u firmi jer mozete da dobijete po p#@$@.

Ja sam seksualno zlostavljan na poslu.

Sefica u Budvi mi se nabacivala bio sam deckic 22 godine a ona fazon 35.

Najpre mi pokazivala kako da plivam ledjni stil na plazi jaz. Skinula je gornji deo topa. Ja gledam ono i nema neke sise prosek a i mlitave. Okrenem se prema nasoj grupi radnika svi se suncaju nije video niko.

Povukao bih recku ali sam se zaljubio u Tijanu prvu sisu Vidikovca. Ima sisu kao glava od @Alter_Ego_ .

Dosli smo do fizickog sukoba. Finale vaterpolo Srbija-Cg. Krenem ja da u centru negde uz plazu pogledam finale kaze ona meni ako odes zaboravi na posao jer eno crnogorci tukli kao srbe u centru. Medjutim imala je drugaciji plan. Sela je pijana na moj krevet ja joj kazem imas svoj krevet ustani. Nije htela i ja je fizicki podignem i premestim. Ona meni samar ja pesnicu u oko. Modrica ovolika. Refleksno nisam jbg razmisljao da je zensko. Svadja cirkus i ja kazem pred svima sta je sve pokusavala.

Naravoucenije za milfare, ne napadajte kada ste pijane 13 godina mladjeg muskarca u njegovom krevetu iako ste mu nadredjeni u firmi jer mozete da dobijete po p#@$@.

Ето, за мало и ти да појeбеш нешто.

REČ MODERATORA: prežvrljana reč, iako zanimljiva, nije preporučljiva u ovom forumu.

Ето, за мало и ти да појeбеш нешто.
Pa tebe @#$#@ svaki dan.

Nije mi ni do seksa vise.

REČ MODERATORA: Vraćam obrisanu poruku samo da napomenem da je prepucavanje (bez teških eksplicitnih reči) dopušteno jedino ako je propraćeno nekim smehom i ako suprotna strana prihvati kao zezanje. Ako ne prihvati kao zezanje, prijavite i brišem ko gumicom.

ja se svaki put prekrstim kad pročitam nešto ovako.
I to su stavili njenu sliku, puno ime i prezime! Al neka to, opleli su i po mužu (dobro i sliku nisu stavili, verovatno bi da su imali pri ruci.
kaže dalje u tekstu:
Ridov suprug Džonatan Patrik Rid (37) takođe je uhapšen u petak. On se tereti za ometanje izvršenja naloga za pretres.

"Zalupio im je vrata u lice kada su pokušavali da uđu", naveo je Dresel za WFLA. "A onda je bio veoma nekooperativan tokom cele stvari."

????????????

Rec buduceg admin light, bad boya

Pohvaljujem moderatora koji ovoliko uljudno moderise i cim mi legne svetlo crveni pravougaonik ti ides na poziciju supermoderatora.
Hvala, ali da se ogradim unapred: Tema je oteta iz mojih ruku te ne garantujem da će moderacija da se nastavi u istom maniru.

Paaa... prema slici ne treba suditi, svakako.
Ovo je još jedno ljudsko biće, a ljudska bića su sposobna na sve i nikoga ne poznajemo dovoljno, pogotovo nekog iz US.
Floridu pogađaju užasne stvari, pitam se zašto...
Nekada moja destinacija iz snova, danas-No, thanks!
Niti razmišljam da li je to stvarno uradila, niti mislim da joj igram advokata na temi o njoj.
Licem ima bar 15 godina više, na neki način mi je i žao... Pročitaću ceo tekst.
:)

I to su stavili njenu sliku, puno ime i prezime! Al neka to, opleli su i po mužu (dobro i sliku nisu stavili, verovatno bi da su imali pri ruci.
kaže dalje u tekstu:
Ridov suprug Džonatan Patrik Rid (37) takođe je uhapšen u petak. On se tereti za ometanje izvršenja naloga za pretres.

"Zalupio im je vrata u lice kada su pokušavali da uđu", naveo je Dresel za WFLA. "A onda je bio veoma nekooperativan tokom cele stvari."

????????????

Hvala, ali da se ogradim unapred: Tema je oteta iz mojih ruku te ne garantujem da će moderacija da se nastavi u istom maniru.

kaže dalje u tekstu:

????????????

Ma moderacija radi svoj posao.

Jos nisam imao nijednu opomenu.
🤳

Back