Nastavnica (26) uhapšena zbog seksualne veze sa 14-godišnjim učenikom

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.621
Stefani Peterson (26) uhapšena je u sredu ujutro u Nju Smirni, na Floridi, pošto se dečak navodno poverio roditeljima.

Kako prenosi Dejli mejl, učenik osmog razreda je rekao da ga je Petersonova povremeno „pokupila“ od kuće u 23 časa i često provodila sate s njim.

On je takođe rekao da mu je poslala fotografije na kojima je bila gola i da mu je kupila marihuanu. Prema dečakovoj priči, Petersonova mu je rekla da nikome ne treba da kaže o njihovoj vezi.

Dečak je rekao svojim roditeljima da je zbog veze sa nastavnicom popustio u školi.

Petersonova je uhapšena, a to je potvrđeno i na fejsbuk nalogu šerifove kancelarije okruga Voluša. Dan pre nego što je završila u pritvoru, ona je dala otkaz na poslu.

Policija je navela da je veza između Petersona i dečaka započela u novembru. Nije jasno da li mu je nastavnica predavala ili je samo radila u školi koju je pohađao.

Petersonova i njen suprug Brendon, koji je vatrogasac, u braku su od 2015. godine i nemaju dece.

Ona je upućena u pritvor i određena joj je kaucija od 25.000 dolara.

nastavnica-(1)_620x0.jpg

http://www.novosti.rs/vesti/planeta...-zbog-seksualne-veze-sa-14-godisnjim-ucenikom

Komentari: Jaoooo koja ženska, ovaj klinac je lud, pa što je prijavi...

Da je u pitanju obrnuto - profa od 26 sa devojčicom od 14 godina - mrš pedofilu.

Moram priznati i da sam ja licimur, ni ja to ne gledam isto, sve bih dao da me ovakva profesorka zavela u 14. :per:

Poslednja izmena:

Da je u pitanju obrnuto - profa od 26 sa devojčicom od 14 godina - mrš pedofilu.

Moram priznati i da sam ja licimur, ni ja to ne gledam isto, sve bih dao da me ovakva profesorka zavela u 14. :per:

Nepravda :gace:

@Tema:
Mozda klinac nije zeleo da ima seks sa 12 godina starijom zenom.
Mozda ga zene ne privlace.
Mozda je sve izmislio jer mu je trebalo opravdanje za nesto.

Stefani Peterson (26) uhapšena je u sredu ujutro u Nju Smirni, na Floridi, pošto se dečak navodno poverio roditeljima.

Kako prenosi Dejli mejl, učenik osmog razreda je rekao da ga je Petersonova povremeno „pokupila“ od kuće u 23 časa i često provodila sate s njim.

On je takođe rekao da mu je poslala fotografije na kojima je bila gola i da mu je kupila marihuanu. Prema dečakovoj priči, Petersonova mu je rekla da nikome ne treba da kaže o njihovoj vezi.

Dečak je rekao svojim roditeljima da je zbog veze sa nastavnicom popustio u školi.

Petersonova je uhapšena, a to je potvrđeno i na fejsbuk nalogu šerifove kancelarije okruga Voluša. Dan pre nego što je završila u pritvoru, ona je dala otkaz na poslu.

Policija je navela da je veza između Petersona i dečaka započela u novembru. Nije jasno da li mu je nastavnica predavala ili je samo radila u školi koju je pohađao.

Petersonova i njen suprug Brendon, koji je vatrogasac, u braku su od 2015. godine i nemaju dece.

Pogledajte prilog 480693

http://www.novosti.rs/vesti/planeta...-zbog-seksualne-veze-sa-14-godisnjim-ucenikom

Nisi video da je ciganka, zato imaš tako licemeran stav.

Pogledajte prilog 480693

ima lepu ribu

Nije mali kriv, deca se cesto izreknu i ne znaju da su se izrekli...
Kriv je otac malog, to se ode i kaze se uciteljici, Teto pola pola...pola sinu pola tati, ili ce te cajci zvati...
I onda pedagoski razresis dilemu jer se umesto pritiska na dete javi utisak zajedicke ekspedicije i nestasluka...
Majka deteta to mora da oprosti, radi se o privremenoj zrtvi radi zivota bez trauma njenog sina...

Znam za jedan slucaj slicne prirode, slicno je dobra riba, slicno je djak 13 godina, i nije zavrsilo dobro po djaka, jer se nalozio kako mozda i psiha nalaze, a ona ga skartirala radi svoje sigurnosti, kako takodje psiha nalaze...
Ali Srbija je mnogo vise zenska nego sto vi ovde prikazujete pa se podrazumeva za zensko da bira kad ce da iskoristi i kad ce da odbaci...

Za devojke ""uciteljice"", to znam, ali to ne kritikujem mnogo, to su neke devojke koje se loze na to da budu prve muskarcima....Neka u mom komsiluku je bila takva, a lepo je izgledala, i ne htede nista i kad sam bio nevin...ali sam bio stariji od nje, pa to mozda ima veze sa tim...
Oni sto su bili kod nje na edukaciji nisu se posebno zalili da je posesivna ili nesto neobicno....izgleda da je zadovoljstvo nalazila u telesnim reakcijama takvih mladica....do 10 puta i onda sutka....

Ali za profesorke to ne znam, meni su uglavnom ponude padale posle izlaska iz skole od tih istih, ali tad vec nije bilo interesantno....
U svakom slucaju i te koje su nudile nisu bile psiholoski patoloske, nego ih je privlacilo valjda to cisto sagledavanje dajem dajes u nekom odnosu....
Danas to ne postoji kao motiv u MZ vezama, tj uglavnom se samo mlade devojke nadju privucene fer odnosom dajem dajes, vec jeuglavnom sisa silikon, dupe i ******....micikana...

Eto dobrog pitanja za muskarce, sta navodi zene da naskacu na nekog od 14 godina...a da on nije zagledan u nju...ako jeste, onda je jasno....refleks pozeljna sam je izuzetno jak kod zena....ne bi bile tolike curke da nije tako....i mnoge bi ostale neotvorene...

То у Америци се свако мало дешава. Зар не читате често како учитељице иамју аферу са ученицима... Али тамо је то кажњиво и закон не гледа на то благонаклоно. У Србији су вести обично.. професор има аферу са ученицом.. обрнуто..

Back