NASTAVLJA SE RUZENJE BEOGRADA !

Koliko se da videti,veciti zamenik Gradonacelnika drug Vesic,nastavlja sa kasapljenjem centra beograda.Posto je totalno upropastio 'Cvetni Trg I Trg Slavija,sada
kako danas javise na TV-Beograd,obrusio se na Trg Nikole Pasica.Kako rekose,pocinje "rekonstrukcija" toga Trga. Javise nam takodje,da ce biti uklonjena
ona velika fontana na tom Trgu.Mi gradjani beograda,pitamo se,dokle ce taj Vesic da divlja centrom beograda.? Pravi Gradonacelnik,kada se pojavi na ekranu
neke TV,samo se smeska i vidi se,da je ustvari i on,jedna od IKEBANA koja sluzi samo za ukras.!Imam neodoljivi utisak da se drug vesic,sveti Beogradu
i nama pravim beogradjanima,sto nije izabran za Gradonacelnika Beograda,sto je njegova zivotna opsesija.!!!

Poslednja izmena:
Изгледа да се добро уграђује на постављању и уклањању фонтана јер само то и ради.....
Шта каже како напредује нова аутобуска станица или обилазница око Београда и сл. ?

[QUOTE="doppler, post: 38291054, member: 412500"
Изгледа да се добро уграђује на постављању и уклањању фонтана јер само то и ради.....
Шта каже како напредује нова аутобуска станица или обилазница око Београда и сл. ?
[/QUOTE]
Juce sam prosao pored terena na Novom beogradu,koji je odredjen da bude medjumesna autobusska stanica.Unatoc pricama za mali decu,koje nam
servira zamenik gradonacelnika,tamo se ne radi APSOLUTNO NISTA !

Back