Nastavlja se "rat" oko murala: Putin sa "krvavim" Hitlerovim brčićima (FOTO)

ziltoid

Iskusan
Banovan
Poruka
5.859

Nastavlja se “rat” oko murala: Putin sa “krvavim” Hitlerovim brčićima (FOTO)

Nastavlja se “rat” oko murala: Putin sa “krvavim” Hitlerovim brčićima (FOTO) 1

Crvena farba, koja asocira na krv, ponovo je bačena preko murala predsednika Rusije Vladimira Putina koji je oslikan na uglu ulica Kralja Milutina i Njegoševe u Beogradu.

Ovaj put prefarbano je Putinovo lice, a dodati su mu i brkovi kakve je imao nacistički vođa Adolf Hitler.
I dok mural osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću mesecima niko ne dira – a ako neko i baci farbu, mural odmah bude očišćen – na Putinov mural su se nepoznate osobe (ili nepoznata osoba) baš okomile.

Neko mu je prefarbao oči crvenom bojom, ispod kojih je kao tekla krv, pa su mu dodate naočare za sunce, pa je pogođen po sred čela zelenom farbom, slovo “b” u “brat” obojeno je da bude “rat”…

Zanimljivo je da je mural svaki put bio popravljen, ali tek posle nekoliko dana. https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...la-putin-sa-krvavim-hitlerovim-brcicima-foto/

Antifašisti su na pravi način obeležili 7. juli Dan ustanka. Baš mu dobro stoji. Sad je "pravi".

Iskreno govoreći i meni je prva asocijacija na njega krv. Samo da naglasim - protiv ruskog (kao ni protiv bilo kojeg drugog) naroda zaista nemam ništa. No, u svakom narodu ima užasnih ljudi. Nevolja je kad takvi dođu na vlast. Prvo su trpeli njegovi sunarodnici i stotine njih je ubijeno. Posle je prešao na druge.

Iskreno govoreći i meni je prva asocijacija na njega krv. Samo da naglasim - protiv ruskog (kao ni protiv bilo kojeg drugog) naroda zaista nemam ništa. No, u svakom narodu ima užasnih ljudi. Nevolja je kad takvi dođu na vlast. Prvo su trpeli njegovi sunarodnici i stotine njih je ubijeno. Posle je prešao na druge.
Pa šta očekujete od nekoga ko ne može ni na izborima da bude smenjen...apsolutna moć , kao Vučić.
Šta očekivati , kakav narod (većina) takva i vlast.
😂

iskreno ti mene asociras na koronu, nemam nista protov virusa, ali ti me bas plasis, gore nego za vreme korone, no svi na svetu narodi su morali da prodju kroz nju, svaki narod je imao - uzas; nevolja je kada se prosiri, ne zna se koliko je umrlo. i sad bi da sejes strah na druge; ja sam je preboleo imam imunitet, a ti jel si pelcovan od putinitisa...? kako ces jadan ako neko pravi spisove svih koji su sirili zarazu, sta ako krene da ubija po tudjim zemljama, kako ces s e s pasti zlog putina korona agenture? e, tugomire moj

Не могу те битанге да скрнаве, колико ми пута можемо да генералу вратимо сјај.
За вас је поразна чињеница што свако мало морате да му враћате "сјај".

Nedovoljno je to.
Treba da se organizuju u smislu da nabave nekoliko kanti sa krecom pa da jednostavno prekrece to smece, s obzirom da komunalna sluzba ocigledno nece/ne radi svoj posao.
Опет ће они да насликају. Него када оде овај режим биће забрањено слављене ратних злочинаца, па и мурали. Годину дана робије за сваког ко на јавном месту наслика осуђеног за геноцид, па нека "уметници" сликају до миле воље.

Створио Републику Српску, знам да ммоге жуља.
Та Република Српска коју су он и Караџић створили, не постоји још од Дејтона. Овај сада истоимени ентитет створили су Американци. Младић је тај простор етнички очистио починивши геноцид и зато ће доживотно да труне у затвору.

Да није то онај исти кој је бацио крв на графит хероја са Кошара?

Ali pazi ekipu koja se okupila:

ziltoid
komšija
cosmopolite
al buny

Forumske žene u crnom i ostali titoisti.:rotf:
између Русије и Титославије, бирам Русију

Back