Ima li dobrih nastavaka?
Pojaviše se "Munje 2" (jel' neko gledao i kakvi su utisci?) a sad vidim da je spreman i Trainspotting 2 !
Pojaviše se "Munje 2" (jel' neko gledao i kakvi su utisci?) a sad vidim da je spreman i Trainspotting 2 !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako misliš spreman?Odavno je izbačen nastavak i nije se pretjerano proslavio.Ima li dobrih nastavaka?
DaKako misliš spreman?Odavno je izbačen nastavak i nije se pretjerano proslavio.
https://m.imdb.com/title/tt2763304/
Dobro si protumačioIma li dobrih nastavaka? Ima kako da ne, mnogih koji su i bolji od prvog dela. Mracni Vitez je bolji od prvog dela. U Dolar triologiji je svaki sledeci nastavak bolji od prethodnog itd..Eto nekih nastavaka oko kojih postoji opsti konsenzus da su bolji. Za filmove poput Tudjina i Terminatora se mogu cuti navijanja i za prvi i za drugi deo pa kako ko vise voli. Pada mi na pamet i Pusher triologija gde mi je 2. deo bio najbolji a 3. deo najzanimljiviji - verovatno zato sto je bukvalno bar trecina filma na srpskomInace nadam se da nisam pogresno protumacio temu. Moguce da si mislio na nastavke koji tek treba da izadju.
Meni ce kec uvek biti bolji iako sam u manjini.Mad max 2 je izgleda bolji od prvog cim je furry road kopija istog
Kec je super filmMeni ce kec uvek biti bolji iako sam u manjini.