nastavak

Bio jednom jedan neustrasljivi covjek i on je osvojio nagradnu igru “krstarenje za 1 osobu” ...ukrcavajuci se na brod video je jednog starijeg gospodina koji je bio bled i sa krvavim ocima! Nakon sto je mladi gospodin usao u svoju kabinu i raskomotio se.. Odjednom je ushao i onaj jezivi covjek,nabacio strasan osmijeh i rekao da obavezno dodje na veceru,bice iznanadjenje!!! Nakrivio je glavu i izashao...Kada je gospodin stigao na veceru, vidio je da su svi mrtvi..UBIJENI!...Samo je bila jedna djevojcica u bijeloj haljini koja mu je rekla.."Ovaj brod je uklet” i odjednom skocila preko palube..Kada se okrenuo video je onog covjeka koji je rekao “Ja uvijek odrzim svoja obecanja..."Mladi gospodin mu je na to odgovorio "Zar ne znas da sam ja isti kao i ti?" Ovaj ga pita "Kako to mislis,zar si i ti ubojica?" Mladi gospodin " Da samo se razlikujemo mnogo,ja ubijam one koji ubijaju druge nevine ljude,a u ovom slucaju to si ti." Nastala je tisina, svatko je cekao tko ce povuci prvi potez...
Mladi gospodin izvadi noz iz svoga dzepa i krena prema strasnom covjeku, u trenutku kad je krenuo da ubode starijeg gospodina,ovaj je odjednom nestao!!
Mladi gospodin se zacudio,mislio da sve to on sanja.. Kada se izvukao sa broda saznao je da je taj gospodin prije 16 godina stradao u ribarskom brodu koji nikada nije pronadjen. Bio je u soku jer pored toga sto zna da postoje vampiri koje on ubija, saznao je da postoje vise sile,demoni,duhovi,protiv kojih nema lijeka.

Back