TONOLAN
Buduća legenda
- Poruka
- 30.501
Možda će jednog dana Draško doći na mesto precednika Dodika, a Stefanović na mesto Gospodara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
što se bre ne obločeš šampanjcem skupimJa priznajem samo reči iz konjskih usta.
Ako neko želi da me ubedi da Zorana Mihajlović ili Nebojša S. Stefanović rade protiv Vučića, nek mi pusti samo 1 spot gde ga oštro kritikuju.
Kakva skupina dijabola i sibicara. Srbijo, sta si dozivela?
НИЈЕЕЕЕ МУ ЛААКОООООTužilac pozvao Nebojšu Stefanovića na saslušanje
Foto:TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC; printscreen Pink.rs![]()
Ministar odbrane i nekadašnji ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović biće saslušan 29. aprila, čime je predlog advokata Branislava Tapuškovića, koji zastupa nekadašnjeg načelnika SBPOK-a Gorana Papića, prihvaćen. Pored toga, tužilaštvo će saslušati i bivšeg načenika UKP-a Dejana Kovačevića.
https://nova.rs/posts/tuzilastvo-saslusava-nebojsu-stefanovica
Takvih lažnih raskola koliko pratim političku scenu u zadnjih cc 30-40 godina do sada nisu postojali, svi ti navodno providni fingirani raskoli su se na kraju pokazali kao pravi . Prevrti malo film u nazad pa se priseti.Stefanović je bio na TV pre jedno nedelju dana, i ništa, i dalje hvali AV.
Tako da se ispunilo moje proročanstvo da je lažni raskol
Jedi Neshu mbraleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeНИЈЕЕЕЕ МУ ЛААКООООО
ЈЕДИ НЕШУУУУУУУ УУУУУ ЗАТВОРРРРРУУУУУУУУУУУ МРАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕеJedi Neshu mbraleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee