naslov

2care2:
Bad_Wolf:
SoBlue:
Ja sam to uradila :twisted: ,tacnije naterala sam decka koji je bio skot prema meni da me odvede da se vidim sa novim deckom i da bude tu sa nama celo vece.Crko je od muke,ali stvarno je ispao mnoooooogo veliki skot pre toga i sve je zasluzio.Zapitaj se da li i on tebi,mozda vraca za nesto.......

...a sta je on tebi uradio dalje...?

Ili ce sada novi decko da vodi tebe, bivseg,... babu njegove tetke, itd...

E BRAVO!!!! sve si rekao!Ja stvari radim zbog sebe,a ne da bi me bivsi decko video ,pa crkao od muke,pa me zvao ,pa jeo gowna ,i sl... fino se stavi TACHKA ! i CAO!!

Thanx. Pitanje je samo koliko boli stavljanje tacke, ali pre ili kasnije se mora staviti ili tacka postaje ona crna rupa iz koje ne mozemo da se izvucemo.

Bad_Wolf:
2care2:
Bad_Wolf:
SoBlue:
Ja sam to uradila :twisted: ,tacnije naterala sam decka koji je bio skot prema meni da me odvede da se vidim sa novim deckom i da bude tu sa nama celo vece.Crko je od muke,ali stvarno je ispao mnoooooogo veliki skot pre toga i sve je zasluzio.Zapitaj se da li i on tebi,mozda vraca za nesto.......

E BRAVO!!!! sve si rekao!Ja stvari radim zbog sebe,a ne da bi me bivsi decko video ,pa crkao od muke,pa me zvao ,pa jeo gowna ,i sl... fino se stavi TACHKA ! i CAO!!

Thanx. Pitanje je samo koliko boli stavljanje tacke, ali pre ili kasnije se mora staviti ili tacka postaje ona crna rupa iz koje ne mozemo da se izvucemo.

Ma daaaaaaaaaaj! ne postoji ta rupa iz koje se covek ne moze izvuci.I emocionalno ,i fizicki.Covek i iz Shoshenka pobegne,samo je pitanje vremena i strpljenja! :D :wink:

2care2:
Bad_Wolf:
2care2:
Bad_Wolf:
SoBlue:

Ma daaaaaaaaaaj! ne postoji ta rupa iz koje se covek ne moze izvuci.I emocionalno ,i fizicki.Covek i iz Shoshenka pobegne,samo je pitanje vremena i strpljenja! :D :wink:

Da, da u pravu si - samo sam hteo da istaknem da je posle teze da se covek izvuce, nego ukljuci male sive celije i izvuce se, sto pre!

Pzdrv

radoznala 2:
A mozda mu je jos uvek stalo pa hoce da vidi da li ces biti ljubomorna na novu devojku. Cisto da ispita teren!

mozda....a mozda se i zaljubio,a mozda i planira da je zeni,a mozda i nije cist u glavi.Moze biti 10000 mozda.U svakom slucaju ,poenta je da to moze da se izvede sa mnogo vise stila nego spajanjem bivse i sadasnje devojke,a to je mene ubilo u pojam!

2care2:
dokrajcila me zivotinja.Zvao me u grad da gledam kako mu izgleda nova devojka.Nemam crne misli,ali misljenja sam da postoje ljudi koji nikada ne nadju srecu u ljubavi.Kazem vam ljudi zivotinja prava,i cemu to?
E moram ovde da razocaram vecinu ali ja cu ovo isto da uradim jednoj devojci...E sad vi pomislite ja sam zivotinja neee... Ona je meni nanela toliko boli i patnje svojim postupcima kao sto je ovaj uradio tebi. Ali ja cu njoj sad tako da napakostim i koliko sam video iz dosadasnjoh odgovora ima efekta.Oprostite mi za ovo ali ja ne mogu da sedim skrstenih ruku kao 2care2 i da bolujem.

POP Mare:
2care2:
dokrajcila me zivotinja.Zvao me u grad da gledam kako mu izgleda nova devojka.Nemam crne misli,ali misljenja sam da postoje ljudi koji nikada ne nadju srecu u ljubavi.Kazem vam ljudi zivotinja prava,i cemu to?
E moram ovde da razocaram vecinu ali ja cu ovo isto da uradim jednoj devojci...E sad vi pomislite ja sam zivotinja neee... Ona je meni nanela toliko boli i patnje svojim postupcima kao sto je ovaj uradio tebi. Ali ja cu njoj sad tako da napakostim i koliko sam video iz dosadasnjoh odgovora ima efekta.Oprostite mi za ovo ali ja ne mogu da sedim skrstenih ruku kao 2care2 i da bolujem.

jaoj pa nemoj !Kada bi samo znao koliko mi je sada on GADAN ,nikada to ne bi uradio!Narocito jos kada uzmem u obzir da sam (neverovatno slucajno) saznala ko je i sta je devojka( znaci krsh krsheva)Naskromno bih mogla da kazem da je barem 5-10 stepenika ispod mene( iskljucujem fizicki izgled jer za mene on i nije toliko relevantan)Ali jos uz ovo prethodno,znaj da jedino sto zelim to je da ga vise nikada u zivotu ne vidim ,niti cujem!Ako si bas odlucan za to,odaberi VRH ribu,u suprotnom,da ne budem gruba ,NE PRAVI KRETENA OD SEBE.Ali veruj mi nema svrhe,iskrenu ljubav gajimo zbog sebe a ne da bi zadivili ili povredili druge.

2care2:
Ma ostani mrtva hladna iako bi ujedala naravno...a reci mu da te se njegova devojka ne tice kao sto ti njega neces da upoznas sa nekim tvojim novim i uopste neces da on ista zna o tvom privatnom zivotu...On to i hoce...da te vidi na kolenima...Nikako da odrastu...

Back