NASLEDNIK TOSETA PROESKOG...

Ni ja ne kapiram najbolje tu rečenicu.. :confused:

Verovatno najprodavaniji među Srbima u dijaspori.:hahaha:

-tema

Nije dobro za moje zdravlje da čitam ovak'e prepirke,
ovakve nebulozne komentare i izvlačenje iz konteksta jasno rečenog.
Tošeta je volelo 5 procenata ljudi dok je bio živ od onih što ga sad vole,
a kad je umro svi su krenuli da kukaju i da im bude žao,
pa počeše i albume da kupuju.
Ja nemam ništa protiv,ali ne veličajmo nekoga zbog nečega što nije uradio.
Ustvari je suština ovog posta:ljudi,ne preterujte!
Nije on nikakav muzički bog ni na ovim,a tek na nekim većim,tj. širim prostorima.

Au, kako ste dosadni sa Toshetom... Da nije poginuo, nishta se o njemu ne bi toliko ni prichalo... Kad mu je takva sudbina da je morao da pogine, kako bi ljudi prichali o njemu i uvideli koliko je zaista bio dobar i talentovan pop pevach... Sada ga slusham koliko sam ga i ranije slushao, tj. slabo... Taj Sasha Kapor isto super peva i nemam nishta protiv, ali niko se od zvezda Granda nije proslavio, pa se bojim da nece ni on najbolje proci...

dark a da ti nije mozda palo na pamet da ima slican glas Tosetu? :dash: a to sto je milorad rekao uopste nije tacno! bar za mene! e sad da li postoje takvi ljudi iliti ****** postoje sigurno ali ih je mali broj jer tose je uvek bio voljen i posten jer su njegove pesme bile medju najboljima na balkana i bio je u drustvu fantasticnih pop pevaca Vlade Georgijeva, Sergeja Cetkovica, Zeljka Samrdzica... :) zar se ne slazete?

Nazhalost,nema. Ako pogledate malo pazhljivije njegove nastupe,videcete da svakog pevacha oponasha i maximalno se trudi da ga skine,a ne da otpeva na svoj nachin. Dechko uopshte nema svoj stil. Zhalosno,ali istinito.

Toshe samo jedan. Zauvek. I ne treba nam drugi.

I da dodam,slazhem se sa nekim na prethodonoj strani ko je rekao da "naslednik" nije nishta drugo nego kopija,plagijat.

Nema naslednika za Toseta,jer nije u pitanju samo njegov glas vec dobrota,plemenitost,pozitivna energija...Svako od nas nosi svoju pricu tako da ce Sasa Kapor izneti svoju,a to sto njegov glas slici Tosetovom..mislim da Sasa ume glas da prilagodi pevacu ciju pesmu peva,dobar je imitator,ali nikada nece moci izneti tu energiju i emociju koju je Tose umeo da iznese,ali zato ce razviti nesto svoje,po cemu cemo i njega moci da prepoznamo a ne da ga prepoznajem kao pevaca koji ima slican glas kao Tose.

Ipak mislim da će naslednik njegove slave biti Lambe Alabakovski.

U Makedoniji sad traze nekog ko ce Toseta da im zameni, a Lambe se trudi da bude sto slicniji njemu..
Kako god, u Makedoniji su ga svi voleli, mada nisu svi slusali njegovu muziku. U Srbiji je malo drugacije.
Drugo, Sibil je objasnila neke stvari u prethodnom postu, i otud reputacija od mene.
Kako je tako je. Nije ni prvi ni jedini koga velicaju nakon smrti.
A ako idemo u krajnosti, koliko je samo pisaca, pesnika i umetnika uopste za zivota osporavano, a sada ih slavimo i divimo im se.
Ne kazem da ce to tako biti i u Tosetovom slucaju, ali tako gledam na stvar, generalno.
Trece, nikad nisam slusala njegovu muziku; igrom slucaja sam cesto u Makedoniji pa znam dosta pesama, koje su se tamo vrtele pre njegove pogibije i vrte se i sada. I sve vezano za Makedoniju na neki nacin drago mi je, tako da...

Back