Naslednica Ane Brnabić-mišićava devojčica

VojvodaNS

Obećava
Poruka
89
http://www.rts.rs/page/magazine/ci/...31710/i-devojke-misice-za-obaranje-imaju.html

И девојке мишиће за обарање имају
Снага не умањује женственост и девојке треба да буду снажне, каже Јована Арнаутовић. Петнаестогодишња Шапчанка, ученица Економске школе „Стана Милановић“, донела је Србији прву медаљу у спорту, за који важи убеђење да је мушки. Трећа је на свету у обарању руке

Molim zainteresovane forumaše da posete link priložen gore i da pogledaju video priložen uz tekst.
Uskoro u Srbiji imaćemo snažne devojke i feminizirane muškarce, na tome se radi punom parom već od školskih klupa....
Kako bi još jasnije shvatili o čemu se radi pogledajte predavanja Vladislava Đorđevića na temu ekstremnog feminizma i LGBTQ+ agende u Srbiji...
linkzagledanje

Nije mi bash najjasnije kakve veze ima ova tema sa PDF Politika? Devojka obara ruke, ne obara Vladu Srbije?!
Pročitaj pažljivo tekst sa linka, pogotovo zaključak na kraju.
Pogledaj video na linku ispod.... Radi se o političkoj agendi ekstremnog feminizma i LGBTQ+ lobija na formiranju "novog" društva...
Ukratko ekstremne feministkinje i gejevi hoće da vladaju Srbijom i već donose zakone kojima će opteretiti i podrediti obične heteroseksusalne muškarce.
Politika nisu samo stranke i vlada, već i ekonomija, odbrana, školstvo i zdravstvo....
Ekstremni feminizam forsira zakon o rodnoj ravnopravnosti dakle politički akt koji ima realne pravne posledice.....

Sta mogu iz ovoga da zakljucim? Dobro je sto se krave ne bave politikom. Osim sto ne lete.

Ti očigledno ne možeš ništa iz toga da zaključiš ali ljudi kojima bivša uzme decu i ne dozvoljava im da ih viđaju, pri čemu je ceo pravni sistem protiv njih vrlo dobro znaju o čemu govorim...
Maloletnu devojčicu u školi podstiču da se takmiči kao "snagatorka", sutra će joj dati knjigu u kojoj će pisati da je potpuno u redu da bude lezbijka i slično....
Brnabićka već obrazuje našu decu da budu kao što je ona ili da poštuju zakone o "ravnopravnosti" koji će ih porobiti i ugušiti!
Zamisli kad bi pokazli kao neki dečak voli da nosi suknju i karminiše usne... Da li bi ti to bilo simpatično i "rodnoravnopravno" kao ova "mišićava" devojčica?

Ne znam sta da ti odgovorim na to pitanje. Na tvoju spiku. Da su vremena luda, to jesu. Ali, gledajuci poslednjih par meseci Norvezane, eto oni forsiraju te zakone, oni imaju tu ekstremnu demokratiju.

Pa opet, na ulicama nisam video ni jednog gay-a, nijednu lezbijku, ni jedan incident... Niti darkere, niti pinkere, niti starlete, niti rokere... Niti moderan unisex design. Roditelji sa decom se ponasaju vrlo normalno, devojke i muskarci furaju normalno, studenti izgledaju i ponasaju se normalno, sve mi se cini normalnim, onako kako je bilo i kako su nas vaspitavali u Jugi 70ih i 80ih.

Kada dodjem u Beograd, sve mi izgleda nenormalno... Devijantno. Ali to sam mozda samo ja, i pojam demokratije u mojoj glavi.

Ne znam sta da ti odgovorim na to pitanje. Na tvoju spiku. Da su vremena luda, to jesu. Ali, gledajuci poslednjih par meseci Norvezane, eto oni forsiraju te zakone, oni imaju tu ekstremnu demokratiju.

Pa opet, na ulicama nisam video ni jednog gay-a, nijednu lezbijku, ni jedan incident... Niti darkere, niti pinkere, niti starlete, niti rokere... Niti moderan unisex design. Roditelji sa decom se ponasaju vrlo normalno, devojke i muskarci furaju normalno, studenti izgledaju i ponasaju se normalno, sve mi se cini normalnim, onako kako je bilo i kako su nas vaspitavali u Jugi 70ih i 80ih.

Kada dodjem u Beograd, sve mi izgleda nenormalno... Devijantno. Ali to sam mozda samo ja, i pojam demokratije u mojoj glavi.
I odjednom im se desio Brejvik... Toliko o normalnosti... Kod koliko norvežana si bio u kući? Da li si video šta uče decu u vrtićima i školama da su neodrđenog pola i da mogu da biraju da li će biti dečaci ili devojčice?
Verujem da je većina ljudi tamo još uvek normalna,ali da se agenda LBGTQ+ sprovodi to su činjenice, u Norveškoj se rađa više muslimana nego hrišćana!

Back